FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ondrasek, avertizat înainte de transferul la FCSB: „Bă, nu te duce acolo că nu o să joci mult!” » Cum a reacționat cehul

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 august 2021 10:08 / Actualizat duminica, 08 august 2021 10:38

Atacantul ceh Zdenek Ondrasek (32 de ani), unul dintre cei mai „mitraliaţi” jucători de la FCSB de către patronul Gigi Becali, a plecat de la echipa roș-albastră după doar trei partide, iar acum este criticat și de șefii lui Sepsi.

Înainte de a semna cu FCSB, Ondrasek a negociat și a ajuns la un acord cu Sepsi, dar a preferat un transfer la formația roș-albastră.

Attila Hadnagy, directorul sportiv al lui Sepsi, a dezvăluit ce a discutat cu Ondrasek înainte de transfer.

„Noi l-am atenționat pe Ondrasek «Bă, nu te duce la FCSB că nu o să stai mult»”

„Ondrasek a fost în vizorul nostru, dar a plecat la Steaua. Dacă ne-a refuzat…Noi am vorbit cu el, i-am transmis și ce s-a întâmplat cu Vukusic... Noi i-am zis că nu o să joace mai mult de două etape, el a zis că o să joace. 

Prima oară, Steaua nici nu a știut de Ondrasek. Noi vorbisem înainte cu o lună cu Ondrasek. Ne-am înțeles, în mare, apoi a ales FCSB. Asta e. S-a dus la FCSB, noi nu-l mai vrem. Dacă nu are caracter, nu mai are ce să caute la Sfântu Gheorghe.

Așa a fost și cu Vukusic. Amândoi au fost dați afară. La noi, înseamnă foarte mult să ai caracter. Noi l-am atenționat: «Bă, nu te duce acolo, că nu o să stai mult».

I-am trimis și declarațiile lui Vukusic, dar dacă nu a înțeles… El a zis că se duce la cea mai bună echipă din România. Na, s-a dus, dar a și plecat repede”, a spus Hadnagy pentru fanatik.ro.

Salut tuturor! Am atât de multe de spus, dar voi fi scurt. Aș vrea să mulțumesc fanilor pentru sprijin, tuturor celor din club și fiecărui jucător. Am întâlnit persoane excepționale și le doresc numai bine tuturor
 - Zdeneke Ondrasek, la plecarea de la FCSB

Ondrasek a luat 80.000 de euro de la FCSB

FCSB îi va achita 80.000 de euro lui Ondrasek, despăgubirea fiindcă a rupt contractul cu cehul după numai o lună de când l-a angajat. Zdenek ar fi trebuit să încaseze 240.000 de euro de-a lungul acestui sezon. A acceptat o treime din sumă ca să plece. Gigi l-a folosit doar în două meciuri din campionat, 67 de minute în total.

 

Zdenek Ondrasek este un atacant central care măsoară 1,86 metri și evolua din septembrie 2020 la Viktoria Plzen. Ondrasek are în CV echipe precum Budejovice, Caslav, Tromso IL, Wisla Cracovia și FC Dallas. La Plzen, a înscris de 7 ori în 36 de meciuri.

7 selecțiiare Ondrasek în „naționala” Cehiei, pentru care a debutat în octombrie 2019. A marcat de două ori

VIDEO Rădoi, prezent la antrenamentul lui FCSB de vineri

Citește mai multe știri despre FCSB: 

FRF, somată să-l oprească pe Gigi Becali: „Să se prevadă despăgubiri dacă antrenorul nu e lăsat să aibă mână liberă”

„Ultrasul” Claudiu Răducanu s-a dus peste Todoran » Ce au cerut fanii celor de la FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
cky33
cky33  •  08 August 2021, 13:41
Postat de vasileroaita pe 08 August 2021, 13:13

Au primit o suma mare de bani! In plus, peste cateva etape Dumiter vine imprumutat la Sepsi!

Dumiter e prea bun pentru liga1.

vasileroaita
vasileroaita  •  08 August 2021, 13:13
Postat de 21lva pe 08 August 2021, 10:52

Dar lui Dumiter ce i-ai spus?

Au primit o suma mare de bani! In plus, peste cateva etape Dumiter vine imprumutat la Sepsi!

paolo12
paolo12  •  08 August 2021, 12:13

Ati mai publicat “stirea” asta de xateva ori in ultimele saptamani. V-a murit inspiratia? Nu mai baga ddb alocatiile copiilor? s-a liberat corsicnu? a dat faliment tararache? Chiar nu mai aveti stiri?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează