FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FOTO OFICIAL FCSB și-a prezentat noul antrenor

Toni Petrea a fost prezentat oficial la FCSB
Toni Petrea a fost prezentat oficial la FCSB

Articol de - Publicat miercuri, 15 iulie 2020 14:19 / Actualizat miercuri, 15 iulie 2020 14:35

Toni Petrea (45 de ani) a fost prezentat în funcția de antrenor principal al celor de la FCSB. 

Toni Petrea și Thomas Neubert, cuplul cu care Gigi Becali speră să dea lovitura sezonul viitor, a fost prezentat oficial la FCSB. Bogdan Argeș Vintilă, fostul antrenor principal al bucureștenilor, se va ocupa de echipa secundă, după cum a precizat patronul echipei. 

FOTO OFICIAL FCSB și-a prezentat noul antrenor

FCSB are un nou antrenor

FCSB anunță că Anton Petrea este noul antrenor principal al echipei noastre. Acesta îl înlocuiește pe Bogdan Vintilă, care a activat în această funcție între 23 august 2019 și 15 iulie 2020. Noul tehnician al FCSB va fi ajutat de preparatorul fizic Thomas Neubert, alături de care a mai lucrat, în două rânduri (2012-2014 și în 2016) pentru echipa noastră. De asemenea, din staff-ul acestuia vor face parte, în continuare, Ovidiu Petre (analist), Horea Codorean (preparator fizic) și Marius Popa (antrenor cu portarii).În perioadele în care a activat la clubul nostru, din postura de antrenor secund, Anton Petrea a contribuit la câștigarea a două titluri (2013 și 2014), a Supercupei României (2013) și a Cupei Ligii (2016), precum și la mari performanțe în UEFA Europa League și UEFA Champions League.Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese la conducerea FCSB!
- Comunicat FCSB

Cine e Toni Petrea

  • Toni Petrea a jucat în trecut la Rapid, unde a fost antrenat de Răzvan Lucescu.
  • Petrea a colaborat cu actualul tehnician al lui Al-Wasl la Chiajna, Snagov, FCSB, Al-Hilal și Litex. Petrea este un apropiat al lui Reghecampf. În trecut, chiar în perioada în care Reghe era principal la FCSB, Toni Petrea conducea deseori antrenamente.
  • În 2014, Reghe spunea că l-a trimis pe Petrea la un curs UEFA pentru a lua Licența PRO

VIDEO. Gigi Becali: „Dumnezeu mi-a adus numai oameni credincioși. Eu vreau să lucrez cu oameni din biserică”

Citește și alte știri despre FCSB: 

Gigi Becali instalează dictatura la FCSB! Ce le-a transmis jucătorilor: „Nu mai ai voie să râzi, să zâmbești! Când ajungi acasă, te bagi în pat și gata!”

Craiova-CFR, faza pe spionaj » Cum îi forțează oltenii mâna lui Gigi Becali

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
jenny10
jenny10  •  15 Iulie 2020, 20:50

Zici ca e un TRACTORIST!

stoichkov10
stoichkov10  •  15 Iulie 2020, 18:32

fcfcsb

jgcwgwgvgebtr
jgcwgwgvgebtr  •  15 Iulie 2020, 17:49

Degeaba au antrenorii aia licenta PRO, trebuia sa faca Teologia. Becali lucreaza doar cu oameni din biserica.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează