FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali pregătește un nou transfer! Ce jucător din Liga 1 a ofertat + reacția clubului

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 decembrie 2020 16:10 / Actualizat vineri, 25 decembrie 2020 16:53

După ce l-a adus pe Risto Radunovic, fundașul stânga muntenegrean, FCSB vrea să întărească și partea dreaptă defensivei, iar Denis Haruț (21 de ani) este preferatul lui Gigi Becali.

Fundașul dreapta de la FC Botoșani, care poate juca și în centrul defensivei, este următorul nume pe lista lui Gigi Becali. FCSB ar fi oferit 500.000 de euro, dar Valeriu Iftime, finanțatorul lui FC Botoșani, nu este convins încă să-i dea drumul internaționalului de tineret, dorind o sumă mai mare de la FCSB, în jurul a un milion de euro.

„Oferta pentru Denis e certă, dar nu-i dau drumul la prețul ăsta. Cred că FCSB îl ia, dacă îl las la un preț convenabil. Dar nu! Haruț nu pleacă sigur iarna asta. Vedem ce va fi în vară”, a declarat Valeriu Iftime pentru TV Telekom Sport.

1.000.000 de euroeste cota lui Denis Haruț, potrivit transfermarkt

Crescut la Poli Timișoara, Haruț este la FC Botoșani din iulie 2019, iar în acest sezon a impresionat în cele 15 partide jucate pentru echipa lui Croitoru. Evoluțiile sale i-au atras atenția lui Adi Mutu, care l-a convocat în acest an la naționala de tineret.

FCSB. Gigi Becali pregătește un nou transfer! Ce jucător din Liga 1 a ofertat + reacția clubului
Denis Haruț

4 selecțiiși un gol are Haruț pentru România U21

VIDEO Dennis Man, despre absența lui Gigi Becali de la TV și cum a învățat să treacă peste critici „Cred că vede și dânsul asta!”

Citește mai multe știri despre FCSB. 

Ilie Dumitrescu îi ia tare pe Man și Coman: „Voiam să arăt asta, dar i-aș fi făcut praf!”

Cum se pregătește Dennis Man de transferul la o echipă de top a Europei: „Mai am nevoie de forță! Fac multe sacrificii”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
mereugigist
mereugigist  •  26 Decembrie 2020, 11:57

Tov.lentcolonel cu petlite albastre nici de Craciun nu inceteaza cu aberatiile si cu odele la adresa marelui carmaci din nordul Bucurestiului.

104646408180595
Calin Pintea  •  26 Decembrie 2020, 11:41

Piftimie e din nou in criza și mișuna cu mâna întinsa pe lângă buzunarul lui Jiji, doar doar cade ceva mărunțiș! Ii tot umfla pe chindris și harut in speranța sa mai păcălească încă o data Steaua! Burca pt Steaua era 500 mii pt Kolosvar sub 200 mii, cu Bordeianu și golofca la fel! Ajunge cu șmecheriile piftimiei! Steaua are nevoie de fundaș central dar nu de petardele lui piftimie, ci de unul mai bun decât actualii, care sa între titular! Se bulucesc și de Crăciun, pitifelnicii fără echipe care sa conteze, pe știrile despre cei mai buni, Steaua, poluandu-le, murdarindu-le chiar și de Sărbători! Ăștia sunt netoții, putini, ignoranti dar fanatici și zgomotosi!

1001887383175988
Gorneanu George  •  26 Decembrie 2020, 11:18

Foarte bun haruț ,dar e nevoie si de 1-2 fundași centrali , chiar daca revine filip si nedelcu nu sunt fundasi centrali nu sunt de nivelul dorit ... Dar frumos un prim 11 dintre care 8-9 jucatori u21. Man ,coman,morutan,vlad,olaru,simion,oaida....

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close