FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Ilie Dumitrescu îi ia tare pe Man și Coman: „Voiam să arăt asta, dar i-aș fi făcut praf!”

Articol de GSP - Publicat joi, 24 decembrie 2020 11:03 / Actualizat joi, 24 decembrie 2020 12:14

Ilie Dumitrescu, fost antrenor la FCSB, i-a analizat dur pe Florinel Coman (22 de ani) și Dennis Man (22 de ani) și a explicat ce trebuie să facă aceștia pentru a prinde un transfer în străinătate.

Fostul internațional spune că cele două extreme trebuie să joace în cupele europene, dar și să fie mai activi pe faza defensivă.

„Ca să prinzi un transfer important trebuie să joace la un nivel mare, în cupele europene. Și trebuie să facă și faza defensivă. Mă uit la Vinicius sau Lucas Vasquez, care îi dublează pe fundași mereu. Sunt la 7-8 metri de fundașii lui Real Madrid. Sau Sterling, Kinglsey Coman, Gnabry sau Sane și Sterling. Ei fac faza defensivă 100%.

 În trecut, Man și Coman aveau probleme la acest capitol. Man a făcut un progres în zona asta și de aceea joacă și la echipa națională.  Joacă un fotbal total. Trebuie să ai cifre bune și pe faza defensivă, să recuperezi mingea. 

Îmi aduc aminte că am vrut să iau meciurile din Liga 1 și cele din Champions League sau Spania și să arăt cum se tratează jocul fără minge. Voiam să arăt cum abordează și tratează jocul fără minge jucătorii de pe aceleași poziții. Dar îi făceam praf pe Coman și Man dacă făceam asta! Le mai dau un mesaj din când în când. Dacă vor să-l ia, bine. Nu poți să faci pasul la o echipă importantă dacă doar joci cu mingea.

Nu poți să te transfer într-un campionat puternic dacă nu joci la un nivel ridicat. Poți doar dacă ești un copil de mare perspectivă. Dar trebuie să joci în competițiile europene”, a declarat Ilie Dumitrescu la emisiunea „Digi Sport Special”.

VIDEO Dennis Man dezvălui secretul formei bune a FCSB-ului: „Ne-am maturizat, am devenit o familie”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

EXCLUSIV Gigi Becali dă un jucător afară pentru a-i face loc noului transfer! Cifrele spun că face o greșeală

UPDATE EXCLUSIV Am aflat echipa din Rusia care l-a ofertat pe Dennis Man! Reacția lui Gigi Becali când a văzut suma de transfer

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
140611874433994
Sandu Pintilie  •  24 Decembrie 2020, 15:44

Pentru a juca in strainatate cei doi ar trebui, in primul rand, sa joace fotbal!! Altfel... si la arabi e strainatate. Cat timp mai pot fi pacaliti si aia...

babuilie
babuilie  •  24 Decembrie 2020, 15:42
Postat de Marcel Popa pe 24 Decembrie 2020, 14:21

Rezerve de lux, ca la copii de mingi sant prea batrani.La 22 de ani cuceresc vestul fotbalistii buni ,ai nostri sant in perspective.Ilie are dreptate el a jucat in Anglia.Ilie cu gura lui a zis ca a fost prea mandru, ceea ce este si acum.Daca era mai umil ajungea mai sus in cariera.Astia doi sant la fel ,se cred zmei,in liga 1 or fi, dar afara sant simple numere.

dap, dacă nu sunt cu impresarii care te asmut, sunt acri

557359368547447
Florin Alexandru  •  24 Decembrie 2020, 15:01

Si DACA a marcat doua goluri ce ?? A si marcat echipa nu doar el .Numai traiti in trecut.Acest om nu poate sa dea sfaturi dintr-un studio cand el a fost antrenor si rezultate !??........ZEROOOOO!!!!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează