FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Berlusconi a pus ochii pe Ianis Stoica » Ar fi parte din nașterea unui proiect îndrăzneț din Italia

Ianis Stoica (18 ani), atacantul celor de la FCSB, a intrat în atenția celor de la Monza, divizionară secundă din Italia, controlată de Silvio Berlusconi.
Ianis Stoica (18 ani), atacantul celor de la FCSB, a intrat în atenția celor de la Monza, divizionară secundă din Italia, controlată de Silvio Berlusconi.

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 noiembrie 2021 21:16 / Actualizat vineri, 26 noiembrie 2021 21:39

Ianis Stoica (18 ani), atacantul celor de la FCSB, a intrat în atenția celor de la Monza, divizionară secundă din Italia, controlată de Silvio Berlusconi (85 de ani). 

Ianis Stoica este cel mai curtat fotbalist din Liga 1 în acest moment. Presa din Anglia scrie că Arsenal s-a interesat de serviciile lui, iar acum a intrat și în atenția unui club interesant din Italia. 

Monza este clubul condus de Silvio Berlusconi în Serie B, formație care atacă promovarea în actuala stagiune, cu un buget net superior tuturor adversarelor. 

Avertisment pentru Ianis Stoica: „Acum nu va juca la prima echipă a lui Arsenal!”
FCSB
Avertisment pentru Ianis Stoica: „Acum nu va juca la prima echipă a lui Arsenal!”

Ianis Stoica, în atenția lui Silvio Berlusconi

Monza nu concepe ratarea promovării în Serie A. În același timp, vrea să construiască o echipă care să lupte pentru cupele europene în viitor, iar Ianis Stoica s-ar număra printre pilonii proiectului, informează Tuttomercato.

După 13 etape scurse din actuala stagiune, Monza ocupă poziția a 8-a în Serie B, una care ar asigura prezența în play-off. Distanța până la cele două locuri direct promovabile este mică, doar 4 puncte.

29 de trofeea câștigat AC Milan în perioada în care a fost condusă de Silvio Berlusconi

Ianis Stoica, motiv de discordie între Anamaria Prodan și familia Becali 

Ianis Stoica vrea să rupă contractul cu impresara Anamaria Prodan (48 de ani) și să meargă spre tabăra lui Giovanni Becali (69 de ani). Conform surselor GSP, fotbalistul a trimis deja notificare către agent pentru încetarea contractului de reprezentare.

Pentru acești mari impresari care dau târcoale, contractul lui Ianis este înscris la Federația din Anglia. Dacă sunt atât de inteligenți să-l scoată din acest contract, foarte bine. Ianis, dacă are atât de mulți bani, poate să plătească doi manageri, cinci, treaba lui. Știți vorba aia, a fugit puiul cu ața, nu mai stăm să pupăm pe frunte pe nimeni. Eu lucrez pentru jucătorii mei, vor să rămână, bine, nu vor să rămână plătesc.
- Anamaria Prodan, potrivit AS

VIDEO Cele mai importante informații înainte de CSU Craiova - FCSB

Citește și alte știri despre FCSB: 

Mihai Stoica dezvăluie numele strigat de jucători în vestiar, după plecarea lui Edi Iordănescu: „Toți, la unison! Pe mine m-a bucurat”

Tinerii preiau puterea la FCSB » Tandemul Budescu - Keșeru, surclasat de cuplul puștilor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
c23665
c23665  •  27 Noiembrie 2021, 05:30

Presa din Egipt anunță că El Gaish, echipa patronată de Tutankamon, îl vrea pe Ianis Stoica!

c23665
c23665  •  27 Noiembrie 2021, 05:28
Postat de ovydyusb pe 26 Noiembrie 2021, 23:26

Ingamfata impresara nu intelege sau se face ca nu intelege? Orice contract se poate rezilia. (cu notificare). daca era invers si renunta ea la jucator, jucatorul o dadea in judecata si cerea despagubiri?

Și CFR l-a notificat pe Sumudica și... a platit! Daca au în contract clauza "în oglinda", rezilierea unilaterala se plătește!

dexter3
dexter3  •  26 Noiembrie 2021, 23:52

Toti vor sa-l transfere pe anonimul Stoica, care la 18 ani are mai multe tatuaje decat goluri inscrise si absolut nicio performanta, trofeu, realizare. Cluburile mari din vest sunt foarte interesate de genul asta de tineri jucatori de fotbal, fara creier, fara educatie, fara nimic. Hai pa!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează