FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB spre colaps? Dan Udrea: „Cât timp face asta, FCSB va conta și cu imixtiunile lui Gigi Becali”

Jurnalistul GSP Dan Udrea că FCSB va continua să fie un club relevant în Liga 1, cât timp Gigi Becali va avea fotbaliști pe care să îi propună spre vânzare.
Jurnalistul GSP Dan Udrea că FCSB va continua să fie un club relevant în Liga 1, cât timp Gigi Becali va avea fotbaliști pe care să îi propună spre vânzare.

Articol de GSP - Publicat joi, 05 august 2021 20:03 / Actualizat vineri, 06 august 2021 08:04

Jurnalistul GSP Dan Udrea e de părere că FCSB va continua să fie un club relevant în Liga 1, cât timp Gigi Becali va avea fotbaliști pe care să îi propună spre vânzare.

Intervenția lui Dan Udrea a avut loc în „Dezbaterea Zilei”, acolo unde întrebarea era: „Va reuși să rămână FCSB un club care contează, cu toate imixtiunile lui Gigi Becali?”. Iată argumentele jurnalistului:

Dan Udrea: „Cât timp vinde jucători cu 13 milioane, FCSB va conta”

  • „Ce înseamnă ca un club să conteze? Să te bați la titlu an de an, să fii stabil financiar. Iar astea sunt foarte ușor de obținut pentru FCSB, în ciuda modului în care Gigi Becali conduce clubul. În ciuda faptului că nu a mers în Europa, FCSB a rămas în ultimii ani un club foarte stabil financiar. Chiar și în această vară a reușit să atragă jucători pe care alte cluburi, ca Universitatea Craiova, nu ar fi reușit să-i ia. FCSB plătește sume de transfer, plătește salarii mari, prime de instalare.
  • Având jucători de valoare, echipa trece cumva peste imixtiunile lui Gigi Becali. Anul trecut, FCSB a avut momente în care juca un fotbal foarte bun, era favorită la titlu. Iar lucrurile erau la fel, Becali făcea schimbările din fotoliu! Dacă nu ar fi marcat Burcă în minutul 90, în FCSB- CFR, poate era campioana en-titre.
  • Da, lucrurile se deteriorează din perspectiva modului în care Becali intervine, tot mai la vedere. Dar în ultimii ani a fost mereu pe 2. A fost acolo ducând lupta la titlu, aproape de ultima etapă. Acum 4 ani, dacă ne gândeam cum ar arăta acest club fără calificări în grupele cupelor europene, am fi spus că va intra în faliment. Iată, nu s-a întâmplat falimentul. Nu doar că nu s-a întâmplat, dar FCSB îl vinde pe Man cu 13 milioane de euro, record în România. Nimic nu prevestea un astfel de transfer, pentru că nici echipa nu a avut performanțe, nici Man nu a rupt norii pe la națională sau prin Europa.
  • Acum refuzi 8 milioane pentru Moruțan pentru că ești stabil financiar. Dacă ar avea nevoie de bani, ar obține câteva milioane bune pentru Moruțan, bănuiesc că ar lua la fel și pentru Olaru. FCSB își permite apoi să reîmprospăteze lotul, pentru că are bani. Poți să mergi la Viitorul, la Sepsi, chiar și la Dinamo, să iei ce jucători vrei. Pe Sorescu nu l-a vrut Gigi, deși l-ar fi putut lua.
  • În România nu e greu să fii sus. Dacă ai bani reușești asta. Evident, ne punem întrebarea ce s-ar întâmpla dacă acolo ar fi lăsat să lucreze un antrenor profesionist, un Boloni, un Olăroiu”.

VIDEO Vezi aici dezbaterea integrală și votează în sondajul de mai jos:

Mai rezistă FCSB la nivel înalt cu Gigi Becali patron-antrenor?

DA
NU

Citește și alte știri despre FCSB: 

Verdictul lui Marcel Răducanu: „Ar trebui o revoluție în fotbalul românesc, dar cu cine s-o faci?” + „Becali își bate joc!”

Un patron din Liga 1, șocat de Gigi Becali: „Are un comportament periculos”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  07 August 2021, 01:54

Ulciorul nu ține de multe ori la apă! Ulciorul lui Becali cu transferurile o să se spargă și atunci Becali nu va mai băga bani la FCSB.

lupu68
lupu68  •  06 August 2021, 08:23
Postat de Mircea Ordean pe 06 August 2021, 07:04

Din ciclul Ce ție nu-ți place... Dacă Gigi Becali și-ar da cu părerea (atent, detaliat) despre cele din redacția Gasetei Sporturilor, gazetarii de aici s-ar înnebuni de plăcere? Să vadă și ei, cum e.

Corect!

kuba
kuba  •  06 August 2021, 08:23
Postat de florar pe 05 August 2021, 23:41

Dacă Becali se retrage din fotbal cel mai mult ghici cine ar pierde??? Presarii că Udrea....

Esti patetic gigistule!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează