FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB, refuzată din nou! Gigi Becali dezvăluie: „Am făcut cerere să joc în Ghencea. Mie nu-mi dau voie”

Articol de GSP - Publicat luni, 01 noiembrie 2021 13:56 / Actualizat luni, 01 noiembrie 2021 14:13

FCSB continuă să facă cereri pentru a juca pe Ghencea și pe „Arcul de Triumf”, dar se lovește din nou de refuzuri.

Gigi Becali, patronul vicecampioanei, a anunțat că echipa sa nu este primită pe alte stadioane din București, în afară de Arena Națională.

FCSB, interzisă în Ghencea

„Am făcut cerere peste tot,  şi pe Ghencea, peste tot. Mie nu îmi dau voie. Că eu dau medicamente la oameni şi s-au supărat pe mine... Am primit răspunsuri cu «Să vedem» și «Că nu ştiu ce, că trebuie să facem nu ştiu cum...».

Ei nu zic nici da, nici nu. Nu e refuz. Dar nu spun nici că poţi. Să vedem că protocol, că Guvern... Şi, pe urmă, le-am mai făcut o cerere să îmi zică da sau nu. Mi-au răspuns că nu ştiu deocamdată. Voi nu ştiţi în ce ţară trăiţi”, a spus Gigi Becali, potrivit as.ro.

Fanii vor ca FCSB – Rapid să se joace în Ghencea

Roș-albaștrii ar dori să evolueze pe noua arenă de 100 de milioane de euro fiind derby-ul cu Rapid, programat la mijlocul lunii decembrie.

Anunțul a fost făcut de liderul de galerie al vicecampioanei României, Gheorghe Mustață, care este încrezător că FCSB nu va mai putea fi refuzată ca la precedenta cerere, înaintea meciului cu Academica Clinceni, mai ales că datele competiționale din Liga 1 și Liga 2 nu se vor mai suprapune.

„Anunț oficial, să zic așa, că vom face solicitare din partea clubului să jucăm în Ghencea, acasă, meciul cu Rapid. Liga 2 este terminată atunci când este programat acel joc al nostru, așa că nu au ce să mai inventeze. Acum, cade și vrăjeala că ar exista probleme între suporteri”, a declarat Gheorghe Mustață potrivit Radio Sport 1.

Dacă ar fi după mine aș face cerere zilnic. E un lucru firesc să avem și noi acces pe un stadion construit din fonduri publice. Dacă se poate juca Liga a 2-a, dacă se pot juca constant meciuri de rugby, probabil în viitor vom vedea și concerte și chiar meciuri de hochei. 

Hai să fim realiști, corecți, drepți. Aș prefera, din postura de antrenor al echipei, să primesc un răspuns clar în față, negativ fie el, că nu se poate, nu se dorește, și mă împac cu ideea, decât niște scuze puerile care nu pot sta niciodată în picioare. Îmi doresc pentru echipă, pentru că eu am copilărit acolo, ca băieții să simtă ce înseamnă Ghencea. La fel cum îmi doresc pentru suporteri, atunci când lumea va putea intra în stadion, să fim împreună în Ghencea
- Edi Iordănescu la conferința de presă.

VIDEO Edward Iordănescu, despre posibilitatea de a juca în Ghencea: „Aștept un răspuns clar”

Citește și: 

EXCLUSIV Incredibil: LPF vrea să schimbe pe furiș regula care o expune pe FCSB! Cerere adresată către FRF fără să anunțe cluburile din Liga 1

EXCLUSIV Doar Gigi Becali e non-grata peste tot » Ce echipă din afara Capitalei a fost acceptată pe stadionul „Arcul de Triumf”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (55)
doar...titi
doar...titi  •  02 Noiembrie 2021, 01:04

ciobane pe tine nu te baga nimeni in seama ca esti prost... nu ca " dai pastille la oameni "

steaua.inseamna.csa
steaua.inseamna.csa  •  01 Noiembrie 2021, 22:25
Postat de sil.vio_. pe 01 Noiembrie 2021, 20:18

Mai bine striga "Hai Steaua", decat sa strige "Hai Dinamo" si sa o injure pe Steaua, no?

Va bătura Șelimbărul ca tot făceați voi mișto de ei … :-))) De altfel Sibiul lu’ LașLaș numai ei știu cum i-au bătut in ultimul minut ca și etapa asta pe Brașov, if you catch my meaning :-))) Astra, dacă nu ii decima arbitrul făceau măcar egal cu Petrolul 52 (in fata noastră nu au suflat, daca nu era copilul ăla in poarta sa ia gol din corner Astra nu prea a trecut mijlocul terenului) așa ca după cum vezi Steaua nu are deloc echipa rea cu toate ca practic in vara am ratat total campania de transferuri și “grosul” sunt cei care au jucat in L3. Depinde de pauza de iarna, deocamdată cred ca play-offul e clar in opinia mea.

vasileroaita
vasileroaita  •  01 Noiembrie 2021, 22:03
Postat de raspunzel pe 01 Noiembrie 2021, 19:14

Imi cer scuze - eu mereu cred ca vorbesc cu oameni normali si informati; uit ca voi, talpanistii traiti in lumea voastra , in care voi aia 150 sunteti ai mai cei , echipa asta infiintata acum 5 ani si fuzionata cu regal e adevarata Steaua , voi stabiliti cine si cum joaca in Ghencea ... Ca sa poti vorbi informat despre raspunsul CSA - vezi https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/raspunsul-oficial-al-csa-steaua-pentru-fcsb-dupa-ce-vicecampioana-a-solicitat-sa-joace-in-ghencea-1259913. Ca sa intelegi ce si cum legat de palmaresul lui CSA regal ( sa stii si tu ceva daca vine vorba pe undeva ): - baraj pierdut impotriva PSD rapid - baraj promovare pierdut impotriva lui Carmen ( macar daca era vre-o gagica ceva ) - promovare abia abia in liga a 2a ( nu vorbesc de rusine despre penaltiurile obtinute de pacionel in meciurile cu amaratii aia) - eliminare din Cupa Romaniei impotriva echipei baietilor care livreaza pizza

Imi cer scuze, dar esti total neinformat! Mă doare în stanga cotului de Talpan și de Steaua!! Eu doar mă distrez pe seama *** . Și cei mai mulți se gasesc în jurul lui Becali, care este cel dintai!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (55)
Comentează