FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSA STEAUA

„Ce să caute FCSB în Ghencea?! Nu văd de ce să joace acolo” » Legendele Stelei se opun ideii lui Gigi Becali: „Mai întâi să plătească datoria”

Articol de - Publicat joi, 30 martie 2023 23:01 / Actualizat vineri, 31 martie 2023 00:10

După discursul furibund al lui Florin Talpan, Marius Lăcătuș și Gabi Balint au vorbit și ei despre intenția celor de la FCSB de a juca pe stadionul Ghencea, care aparține Ministerului Apărării Naționale.

Cei doi foști mari jucători ai Stelei, care susțin proiectul CSA, se opun ideii ca formația lui Gigi Becali să evolueze pe arena construită din bani publici pentru EURO 2020. 

Adi Popa, nervos după înfrângerea suferită de CSA Steaua: „E lipsă de respect din partea FRF!” + „Ne este rușine de cum am arătat în prima repriză”
OȚELUL - CSA STEAUA 3-2
Adi Popa, nervos după înfrângerea suferită de CSA Steaua: „E lipsă de respect din partea FRF!” + „Ne este rușine de cum am arătat în prima repriză”

Marius Lăcătuș și Gabi Balint nu o vor pe FCSB în Ghencea

 „Am înțeles că dacă două părți au procese pe rol, nu pot încheia noi contracte de colaborare. Dar de ce trebuie să joace FCSB neapărat în Ghencea? De ce? Și Arcul de Triumf e un stadion pe care joacă alte echipe, și Giuleștiul e un stadion făcut tot din publici... Și Arena Națională la fel. De ce trebuie FCSB să joace neapărat în Ghencea?

Eu zic că FCSB nu ar trebui să joace în Ghencea. Nu văd de ce ar trebui să joace, având în vedere modul în care a plecat de acolo. Modul în care s-a comportat nu a fost deloc de gentleman. Ce declarații a dat Becali... Spunea că nu mai vine niciodată, a luat nocturna, a tăiat tribunele pe la terenurile de antrenament. 

Din moment ce ai făcut lucrurile acestea... Zici că nu mai vii, iar acum ți se pare că stadionul e mai nou, mai frumos și mai elegant și vrei să joci acolo. Nu văd de ce”, a spus Marius Lăcătuș la emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport. 

De ce sunt puțini fani? Probabil suporterii așteaptă mult mai mult din partea conducerii Stelei. Să facă șefii ceva ca echipa să poată promova. Când suporterii văd că poate nu există interes pentru a ajunge în situația de a promova... Probabil că unii s-au îndepărtat de echipă. Când echipa va avea drept de promovare, sunt sigur că vor fi mai mulți fani. Acum e ca și cum ar veni la amicale. 

- Marius Lăcătuș

Acesta a fost completat de fostul său coleg, Gabi Balint, alături de care a câștigat Cupa Campionilor Europeni în 1986. 

„El e juristul clubului și are hățurile în mână pentru a interzice asta. Talpan a spus că dacă FCSB va plăti datoria către Clubul Sportiv al Armatei, va putea juca în Ghencea în ziua următoare. E vorba de o datorie... Ei știu mai bine. Cred că e vorba de o datorie mai veche, de la precedenta închiriere a arenei”, a spus și Balint, pentru sursa citată. 

Se pare că Florin Talpan e reprezentatul CSA. El se ocupă de partea juridică. Dacă poate el să decidă, nu știu. 

- Ilie Dumitrescu

Citește și:

Își dă DEMISIA?! Oprița, discurs fără precedent: „Nu mai vreau să fiu umilit! Le-am spus jucătorilor că în condițiile astea nu rămân!”

Pune presiune pe Gigi Becali: „Daca vă câștiga palmaresul și numele Stelei, nu cred că îi va mai permite cineva să facă ce vrea”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (63)
Sqr.Q
Sqr.Q  •  02 Aprilie 2023, 08:57
Postat de lupu68 pe 31 Martie 2023, 12:18

Nu, stai sa vezi. 3,69 milioane de euro e taxa de licentiere (pe an) pentru clasa fotbal. Dar valoarea marcii determinate de expertul *** cu ***, selectat de MApN, se ridica la 57.306.150 milioane de euro, baza din care s-a determinat ulterior "prejudiciul" calculat de acelasi ametit ca fiind 36.826.310 euro (sic: pentru toata perioada in care Becali pompa la bani ca prostul in echipa si implicit in marca, iar pe MApN il durea rau de tot fix in poponet de aceeasi echipa!). Asta fiindca domnia-sa *** de expert s-a apucat sa adune mere cu prune si cu nuci si cu tulpini de papadie. A bagat la gramada handbal, volei, polo,calarie, atletism, ciclism, hochei pe gheata s.a.m.d.. Bai, frate, am facut si eu cursul de evaluatori ANEVAR si jur ca stiu sa calculez si anuitati si sa apreciez cum trebuie si o valoare de goodwill. Dar omul asta, expertul lui peste prajit, sfideaza orice logica. Ca si Talpan, de altfel. Parca sunt facuti de aceeasi mama. A prostilor.

Prietene esti OBOSIT rau ! ....daca dai dovada de REA VOINTA, cand afirmi ca a adunat mere cu prune, dialogul l-ai inchis deja ... ECHIPA e a C lubului S portiv al A rmatei STEAUA Bucuresti ! si e una singura, iar C lubul S portiv al A rmatei STEAUA Bucuresti are si sectii de Handbal, Polo, Rugbi, Scrima, Atletisn, Volei etc !!!~ Behehehe sa isi vada de behaiturile lui, ca are destule pe cap, fiindca deja e : manager, magazioner, atoatestiutor de serviciu, pocherist si tablagist inrait, formator de opinii contra numerar, edulcorant de ocazie, oier, antreprenor de succes, arivist, mecena pentru jurnalistii de 2 bani, sponsor ascuns pentru jurnalistii de la TV, antrenor principal, purtator de cuvant al fc fcsb cand vrea el, parerolog despre ORICE se vorbeste, donator de branza pentru nunti politice, patron si mercendiser, om de afaceri cu bunuri furate de la stat (vezi "schimbul" de terenuri cu ARMATA, precum si "donatia" Palatului de pe Aviatorilor), crestin ortodox, *** dezvoltator imobiliar si inca multe altele ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

inshallah
inshallah  •  31 Martie 2023, 18:16

Un socialist emotionat, cam asta e mariusica, fosta fiara. Bravo! Insa, capitalismul nu se face cu sentimente, ci cu ... exact: capital!

inshallah
inshallah  •  31 Martie 2023, 18:10

"Se pare că Florin Talpan e reprezentatul CSA. El se ocupă de partea juridică. Dacă poate el să decidă, nu știu. " - Ilie Dumitrescu - o noua mostra de intelepciune de'ale lui 'mister'....multumesc, gsp!

Vezi toate comentariile (63)
Comentează