FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB schimbă strategia » Ce decizie au luat roș-albaștrii

Articol de - Publicat sambata, 10 decembrie 2022 12:17 / Actualizat sambata, 10 decembrie 2022 12:18

FCSB merge din nou în Antalya pentru stagiul de pregătire din această iarnă. Vicecampioana a ales un resort de 5 stele, preferat în trecut de Chelsea, Galatasaray sau Fenerbahce.

FCSB schimbă strategia din perioada de iarnă adoptată anul trecut, când a preferat să rămână în țară, în baza de la Berceni, pentru pregătire până la reluarea sezonului. 

Formația vicecampioană merge în Antalya, în perioada 8-20 ianuarie, pentru un cantonament. Practic, roș-albaștrii se întorc în țară cu 24 de ore înaintea primului meci oficial, care va fi la Sibiu, cu Hermannstadt.

Messi a bătut Vocea României! Audiența TVR „a explodat”: câți oameni s-au uitat la meciul Argentinei cu Olanda
AUDIENȚE TV
Messi a bătut Vocea României! Audiența TVR „a explodat”: câți oameni s-au uitat la meciul Argentinei cu Olanda

Roș-albaștrii au ales Regnum Carya, un alt stabiliment de 5 stele din Belek. Resortul dispune de condiții excelente, cu un centru spa luxos, saună, baie de aburi, 3 piscine și camere către Marea Mediterană. Hotelul are 7 restaurante diferite și piscină cu valuri. 

FCSB, cantonament în Turcia

Mai mult, proprietatea găzduiește sesiuni de antrenament organizate de Fundația Real Madrid. Evident, resortul are 3 terenuri de fotbal la standardele FIFA.

Nu e prima dată când FCSB alege acest resort. S-a întâmplat și în 2016, când la final de cantonament jucătorii au primit o surpriză din partea organizatorilor, un concert ad-hoc, la masă.

Regnum Carya este o destinație preferată de cele mai importante cluburi din Turcia, dar și de naționala „Semilunii”. Fenerbahce, Galatasaray, Rubin Kazan, Werder Bremen sau Chelsea au ales ca destinație pentru pregătire acest resort din Belek. 

460 de dolarie prețul pentru o cameră dublă pe noapte la Regnum Carya, în perioada 10-20 ianuarie

VIDEO Andreas Chirițoiu, atacantul împrumutat de FCSB la Unirea Constanța: „Îmi doresc să fiu campion cu FCSB”

Citește și: 

Jucătorul remarcat de Panduru și MM Stoica așteaptă un telefon de la Gigi Becali

Victoria i-a uimit și pe jucătorii de la FCSB: „E cel mai mare miracol! Ne gândeam să nu luăm multe” » Ce a spus Leo Strizu

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (7)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  10 Decembrie 2022, 17:59

...cum adica... ba... prostane doar cu oltenii ?...pai noi i am batut acasa la noi si mereu jucam cu fcsb la ambitie intodeauna pecand echipa ta slaba nu i in stare de nimik ...noi i am batut si pe fcsb si pe farul .

justi
justi  •  10 Decembrie 2022, 15:02

poate sa-i duca in cantonamentul ciobanului de la Poarta Alba , ei tot pe 7-4 vor termina ! doar cu oltenii in play off , nu pot termina mai sus !

vasileroaita
vasileroaita  •  10 Decembrie 2022, 15:02

Iarna, toate hotelurile de 5 stele sunt goale. Așa că, este ușor să te cazezi acolo. Au discounturi mari și astfel își fac publicitate.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează