FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Schimbarea tactică pregătită de Gigi Becali la FCSB, criticată de un fost jucător: „Iar îl zăpăcește! Asta este politica ultimilor 7 ani, de când nu a mai luat campionatul”

Articol de - Publicat duminica, 12 februarie 2023 16:08 / Actualizat duminica, 12 februarie 2023 16:26

Gigi Becali, patronul FCSB, a declarat după victoria cu CFR Cluj că i-ar putea schimba în viitorul postul lui Octavian Popescu (20 de ani) pentru a-i face locul lui Florinel Coman în primul „11”.

  • FC Voluntari joacă acasă cu FCSB, de la ora 20:00, în etapa #25 din Liga 1, live pe GSP.roMeciul e televizat de Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1

Omul de afaceri a spus că ia în calcul să-l mute pe Tavi Popescu pe poziția de inter, pentru ca Florinel Coman să joace ca extremă stânga.

Iar Valeriu Răchită a criticat ideea lui Gigi Becali, explicând că Octavian Popescu nu poate evolua în linia de mijloc, așa cum a declarat în trecut și Bogdan Costicea, scouterul care l-a adus pe jucător la FCSB.

Mihai Stoica, ironie după înfrângerile suferite de Rapid și CFR Cluj » Ce mesaj a avut oficialul de la FCSB
FCSB
Mihai Stoica, ironie după înfrângerile suferite de Rapid și CFR Cluj » Ce mesaj a avut oficialul de la FCSB

Valeriu Răchită a criticat planul lui Gigi Becali cu Tavi Popescu

„Nu cred că Tavi Popescu poate să joace inter. S-a văzut clar la meciul de la Silkeborg (n.r- 0-5 în grupele Conference League), când a jucat inter. A venit în fața careului, a pierdut o minge și s-a primit gol.

Nu poate! E foarte greu să facă ambele faze. În centru, ca inter, trebuie să fii puternic. În partea stângă se simte bine, intră pe piciorul drept, are o îndemânare foarte bună și a dat randament. Iar îi schimbă poziția, iar îl zăpăcește. Asta este politica ultimilor 7 ani la FCSB, de când nu a mai luat campionatul”, a spus Valeriu Răchită, pentru Fanatik.

S-a obișnuit de când era junior să aibă tușa în stânga și dacă-l muți în centru niciun închizător, niciun coleg nu-i va asigura protecția pe care i-o asigură tușa. Ca extremă stânga, Popescu e cel mai bun din campionat și e chiar cel mai bun dintre jucătorii români. Mă refer la cei aflați acum în activitate, nu îl compar cu Hagi, cu Mutu. Unu la unu, el îl depășește pe oricare adversar din campionat

- Bogdan Costicea

VIDEO Totul despre FC Voluntari - FCSB 

Citește și: 

Pontul lui Petre Marin pentru Gigi Becali: „Dacă va primi încredere, va fi un jucător determinant!”

Universitatea Craiova i-a pus gând rău rivalei FCSB » Mesajul amenințător după victoria cu CFR Cluj

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
bunicu
bunicu  •  13 Februarie 2023, 04:22

E clar omul de la Crucea roșie nașul lui Pandele face ce vrea el chiar dacă e bine sau nu dar acum Finul Pandele și-a cerut iertare pentru trecut și a zis Nașule ia cele 3 puncte poate o fi bune la clasament că ați jucat în 14 plus Var.Așa se face OMENIA în superligă.

istet10
istet10  •  12 Februarie 2023, 17:45

Bine zis. Becali are o jucarie. A te comporta ca si cand faci ce vrei , ca doar e jucaria ta, te face incompatibil cu numele Steaua.

calugarul.antim.gaina
calugarul.antim.gaina  •  12 Februarie 2023, 17:38

Voi la gsp.ro nu v-ati plictist de atata gigism ieftin??

Vezi toate comentariile (6)
Comentează