FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Marius Şumudică a refuzat oferta lui Gigi Becali de a venit la FCSB, iar acum râde de Dinu Todoran, cel ales în locul lui: „Am înţeles că a fost pe la Slarina, ceva de genul ăsta”

Dinu Todoran
Dinu Todoran

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 mai 2021 12:46 / Actualizat duminica, 30 mai 2021 13:37

Marius Șumudică (50 de ani), antrenorul pe care Gigi Becali (62) nu a reușit să îl convingă să semneze cu FCSB, a comentat alegerea patronului echipei „roș-albastre” de a-l angaja pe Dinu Todoran.

Refuzat pe rând de Marius Șumudică și Nicolae Dică, pe care a vrut să-i angajeze pe postul de antrenor principal de la FCSB, vacant după ce Toni Petrea a decis să plece, Becali a făcut o alegere surprinzătoare în persoana lui Dinu Todoran, antrenor cu puțină experiență.

Decizia a fost una surprinzătoare și pentru Marius Șumudică.

Marius Șumudică: „Am fost surprins de alegerea FCSB”

Am fost surprins de alegerea făcută de cei de la FCSB, dar este politica dânșilor, ei știu cel mai bine ce au de făcut pe viitor. Poate o să fie o surpriză plăcută a campionatului acest Dinu, nu știu. Nu-l cunosc, nu i-am urmărit rezultatele, de altfel el a activat foarte puțin. Am înțeles că a fost pe la Slatina, ceva de genul ăsta. 

Ei știu cel mai bine ce au de făcut, domnul Gigi Becali știe ce are de făcut și vom vedea ce se va întâmpla, rezultatele vorbesc pentru fiecare antrenor”, a spus Șumudică la Pro X.

Pentru mine, prioritar este să merg în străinătate. Asta a cântărit mult în decizia mea de a nu merge la FCSB.
- Marius Șumudică

Todoran vine la FCSB cu un CV descurajant

Aventura la FCSB va fi cea mai mare provocare din cariera de antrenor a fostului mijlocaș, care până acum a mai pregătit FC Voluntari (echipa de seniori și echipa de juniori) și CSM Slatina.

În Liga 1, la FC Voluntari, Todoran a avut două mandate: 3 meciuri în sezonul 2016-2017 și 10 în sezonul 2018-2019. Mai are și trei partide în Cupa României. Cu el pe bancă, ilfovenii au obținut o singură victorie în Liga 1, 4-0 contra Concordiei Chiajna, pe 19 octombrie 2018. 

În rest, Todoran a mai avut 6 egaluri și 6 înfrângeri. În Cupa României a obținut două victorii (Mioveni și FC Botoșani).

În decembrie 2020, Todoran era numit antrenor la CSM Slatina, care se afla atunci pe locul 15, cu 13 puncte, după parcurgerea a 15 etape din Liga 2. Fostul mijlocaș a rezita doar până în martie 2021, timp în care a bifat 5 meciuri: trei înfrângeri și două egaluri.

14,2%e procentajul victoriilor lui Todoran la Voluntari și Slatina

VIDEO. Dinu Todoran, botezat dupa un mare personaj din fotbalul românesc

Citește mai multe știri din Liga 1:

Gigi Becali, explicație inedită pentru angajarea lui Dinu Todoran: „Nu mă învață cineva pe mine, nici cel mai mare economist de la Harvard”

CFR Cluj, un nou transfer controversat » Mutare rezolvată înainte de meciul direct

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
rad_de_prosti
rad_de_prosti  •  30 Mai 2021, 15:35

Dzumulika, fii linistit, sunteti toti trei cam la acelasi nivel: tu, FCSB si Dinu Todoran. Asteptam, sa vedem la ce echipa de nivel mondial vei ajunge...

81mada
81mada  •  30 Mai 2021, 14:45

Urat caracter are Shumi!!! Nu si poate vedea de treaba lui, pare ofticat ca nu ia facut Gigi pe plac, acum vrea afara!

st.il.
st.il.  •  30 Mai 2021, 14:42

"E ușor a scrie versuri când nimic nu ai a spune"!...Acest șumudică dă măsura "valorii" pe care o are...mică, mică, mică !...Un circar patetic care a profitat de conjucturi astrale, gen BUDESCU, ALIBEC, șa...Restul sunt turcisme/*** ce țin de totala lipsă de educație și caracter ale acestui individ !. Ignorați-l, e cel mai bine !...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close