FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Transferul special pe care Dinu Todoran l-a cerut la FCSB: „Depinde de domnul Becali” » Prima reacție: „E posibil să-i aleagă”

Dinu Todoran, antrenor FCSB
Dinu Todoran, antrenor FCSB

Articol de GSP - Publicat joi, 22 iulie 2021 07:45 / Actualizat joi, 22 iulie 2021 07:55

Dinu Todoran (42 de ani), antrenorul de la FCSB, admite că îl dorește pe Constantin Budescu (32).

Numele lui Constantin Budescu, care este legat contractual de saudiții de la Damac până în 2022, este vehiculat constant în Liga 1. Miercuri, în conferința de presă dinainte de meciul dintre FCSB și Șahtior Karagandy, Dinu Todoran a mărturisit că dorește să îl antreneze pe Budescu și că „totul depinde de domnul Becali”.

Constantin Budescu, cerut de Dinu Todoran la FCSB: „Totul depinde de domnul Becali”

„Orice jucător valoros ar fi binevenit la noi, momentan suntem bine pe toate compartimentele. Vă dați seama, ca antrenor l-aș dori pe Budescu, dar totul depinde de domnul Becali. Aici lucrăm într-o echipă, cu MM, cu nea Gigi, ca echipa să arate cum dorește dânsul”, a spus Todoran.

Budescu a mai jucat la FCSB între 2017 și 2018 și a avut cifre excelente pentru un mijlocaș, 13 goluri și 12 pase decisive.

În februarie 2021, Budescu a lăsat Liga 1 pentru Arabia Saudită. A semnat pe un sezon și jumătate cu Damac FC, echipă pe care a ajutat-o să se salveze de la retrogradare in extremis.

Gigi Becali dezvăluie încă un transfer grandios pregătit de CFR Cluj: „Așa am auzit, dar nu mă sperie”
FCSB
Gigi Becali dezvăluie încă un transfer grandios pregătit de CFR Cluj: „Așa am auzit, dar nu mă sperie”

Constantin Budescu „e posibil să aleagă Bucureștiul”

De transferul lui Budescu ar fi interesată și CFR Cluj, dar Florin Bratu, ex-atacant la Dinamo, crede că fotbalistul ar prefera o mutare la FCSB, pentru a trăi în Capitală sau aproape de aceasta.

„Eu merg mai mult pe varianta FCSB pentru Budescu. Așa cum îl știm noi, e mai comod din fire și e posibil să aleagă Bucureștiul. Acum ar putea să și profite, știe că e dorit de FCSB și CFR și e posibil să jongleze cu ei, iar Gigi Becali să îi satisfacă plăcerile financiare.

Arată extraordinar de bine acum, poate niciodată nu a arătat așa de bine, cred că nici la începutul carierei”, a spus Bratu la emisiunea „Liga DigiSport”.

Transferul special pe care Dinu Todoran l-a cerut la FCSB: „Depinde de domnul Becali” » Prima reacție: „E posibil să-i aleagă”
Constantin Budescu a avut evoluții apreciate la FCSB

De Budescu nu știu. Mi-a spus că, dacă vine, vine la noi. Dar poate se duce și la Șumudică, se duce unde ia bani. Adică se duce unde îi dă mai mulți bani și probabil CFR îi dă mai mulți bani, că are mai mulți bani ca mine, sunt mai bogați, dau salarii mai mari. El mi-a spus că, dacă pleacă de acolo, vine la mine. 

- Gigi Becali, la Liga DigiSport

VIDEO. Poveste amuzantă cu Budescu și Șeroni: „Mi-a zis că venea după el și la baie”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Becali, despre Todoran: „Asta mi-a propus. Am fost de acord, am zis că poate e specialist. Dacă vedeam că e bine, aș fi zis «E deștept, nu mă mai bag». Dar n-a fost”

Absență grea pentru FCSB » Olaru ratează meciurile din Conference League și derby-ul din Liga 1!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
valentindragobete
valentindragobete  •  22 Iulie 2021, 09:32

Tudoran, " antrenorul " ideal pentru stăpânul jiji !

fibra
fibra  •  22 Iulie 2021, 08:49

D-ale umorului: Todoran doreste sa-l antreneze pe Budescu. Mai nea Dinule ce indicatie ai putea sa-i dai lui Budi pe care sa o si ia in considerare? Hai ca esti haios.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează