FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Toți ochii pe vedeta lui Becali: „Într-un an, ar trebui să fie unul dintre cei mai buni de la națională”

Dumitru Dragomir îi prevestește un viitor strălucit lui Olimpiu Moruțan. Sursă foto: Facebook FCSB
Dumitru Dragomir îi prevestește un viitor strălucit lui Olimpiu Moruțan. Sursă foto: Facebook FCSB

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 mai 2021 10:13 / Actualizat duminica, 09 mai 2021 10:52

Dumitru Dragomir (74 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, pariază că Olimpiu Moruțan, vedeta lui Becali de la FCSB, va ajunge în scurt timp un fotbalist de bază la echipa națională. 

Chiar dacă recent l-a catalogat pe Moruțan drept „destrăbălat”, Dragomir e convins că mijlocașul de la FCSB are un potențial imens. „Corleone” îl sfătuiește pe Oli să lucreze la capitolul forță și să mai rămână în Liga 1 un sezon. 

Dumitru Dragomir: „Rețineți ce vă spun”

„Dacă prinde puţină forţă în picioare, Moruţan va fi unul dintre fotbaliştii buni din această ţară. Olimpiu este fotbalist! Eu l-am criticat că este destrăbălat în joc, dar este fotbalist, reţineţi ce vă spun! Ar trebui, într-un an de zile, să se perfecţioneze şi să fie unul dintre cei mai buni fotbalişti şi la echipa naţională!

S-au făcut greşeli în lanţ. Unii fotbalişti au fost umflaţi pentru un preţ mai mare, alţii au fost umflaţi şi au un preţ mult mai mare decât cei lăudaţi. Părerea mea este că Moruțan ar trebui să mai rămână un an şi Gigi să nu-l mai critice. Va face carieră puternică în România!”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit as.ro

Moruțan, dorit în Spania și Italia

După ce presa internațională a scris că Inter, Valencia și Sevilla sunt pe urmele lui, impresarul Florin Vulturar susține în presa italiană că există discuții cu două formații din „Cizmă” și că prețul dorit de Becali este de 15 milioane de euro.

Moruțan a crescut foarte mult. Cred că se va putea transfera în unul dintre cele mai bune campionate din lume. Am văzut cum fostul său coleg, Dennis Man, s-a integrat foarte repede. Pot spune că avem discuții cu două cluburi italiene. Intermediarul din Italia, Federico Pastorello, vorbește cu două echipe, dar nu le pot da nume. Vom vedea ce se va întâmpla. A existat o ofertă de 10 milioane de euro, dar Gigi Becali a refuzat-o. Probabil va fi nevoie de o ofertă de 15 milioane pentru a obține acceptul”, spunea Florin Vulturar la finalul lunii aprilie, pentru fcinter1908.it.

VIDEO Dumitru Dragomir l-a analizat pe Moruțan la GSP Live: „Trebuie ca cineva să-l disciplineze!”

Citește și alte știri despre FCSB:

Care va fi jocul Craiovei? Oltenii pot decide lupta dintre CFR și FCSB! Care sunt calculele pentru titlu + ce interes are CSA Steaua

Mesaj manifest la 35 de ani de la succesul Stelei din Cupa Campionilor: „Eu la cine am jucat?! Ar fi bună o reconciliere FCSB - CSA”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
amadeus2021
amadeus2021  •  09 Mai 2021, 15:37

Singura vedetă a lui Becali i-a adus suspendarea permisului de conducere... Are 4 roți și o emblemă de toată stima. Restul nu sunt vedete!

853246084756615
Marcel Popa  •  09 Mai 2021, 13:32

Dragomir este un fost militian care a lins tot ce a prins. Habar nu are de fotbal, isi da si el cu parerea ca sa nu taca.Ati ajuns sa scrieti toate prostiile ce le debiteaza militica.

abelind
abelind  •  09 Mai 2021, 12:26

Acest *** zicea acum 5 ani că Nedelcu va fi mai mare decât Belodedici ... Citez ... E trăznet ! Va ajunge mai mare decât Belo ! ... Acum ratatul Nedelcu e cel mai slab de pe teren la un baraj din liga 3 ... Mai lăsați-ne cu *** ăsta ...*** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează