FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

UPDATE Panduru e sigur că a descoperit mijlocașul pe care Becali îl vrea la FCSB: „Se vede din avion”

Articol de GSP - Publicat marti, 02 august 2022 07:49 / Actualizat marti, 02 august 2022 12:51

După ce i-a transferat pe David Miculescu (21 de ani) și pe Bogdan Rusu (32 de ani), Gigi Becali a anunțat că nu este gata să se oprească din a face transferuri.

UPDATE 12:15 » Adrian Mititelu: „Bauza nu pleacă” 

Adrian Mititelu a vorbit pentru GSP.ro, declarând că Juan Bauza nu va pleca de la FCU Craiova. 

„Să ne lase domnul Panduru echipa în pace! Să nu mai folosească numele unui jucător de-ai noștri pentru o altă echipă. Mă refer la Bauza. Nu merge nicăieri Bauza! Nu s-a pus problema și nici nu cred că vrea. 

De ce să meargă acolo? Păi, la noi are un stadion mai frumos și niște suporteri mai pătimași. Se bucură mai mult de fotbal aici. De ce să aleagă Bucureștiul? Nu vindem nimic! Nu m-am schimbat deloc, stați liniștiți. Așa am făcut și cu Costea, așa fac și acum. Nu vând! 

Sunt singurul patron de club care vine din galerie. Sunt plecat de acasă pentru echipa asta de la 9 ani. Vreau să văd echipa cât mai sus. O să vedeți cât de mult va crește această echipă. 

În plus, pentru noi cel mai important meci este cel cu CSU Craiova, nu cu FCSB sau Dinamo. Și anul ăsta ne batem de la egal la egal. Sunt convins că în 2-3 ani ăsta va fi derby-ul campionatului”, a spus Mititelu.

Panduru e sigur: „Becali îl vrea pe Bauza”

Patronul de la FCSB a anunțat că mai vrea un mijlocaș din Liga 1, fără să-i dea numele.

Însă Basarab Panduru este sigur că jucătorul dorit de Becali este Juan Bauza, argentinianul de 26 de ani de la FCU Craiova. Fostul internațional l-a lăudat pe mijlocașul oltenilor și spune că fanii de la FCSB ar fi încântați să-l vadă jucând.

La FCSB se repetă „cazul Toja” » Cum va arăta echipa în meciul cu Dunajska Streda
FCSB
La FCSB se repetă „cazul Toja” » Cum va arăta echipa în meciul cu Dunajska Streda

„Probabil că despre Bauza zice Gigi când spune că «Am un jucător care-mi place şi nu vă zic». Se vede din avion, dar nu zice direct asta. 

Dacă e vorba despre mijlocaș, probabil că e vorba despre el. Impactul e mare dacă-l aduci pe Bauza. Lumea ar veni să-l vadă. E jucătorul pentru care te duci la stadion. Inventează lucruri. 

Bauza e jucător de calitate, schimbă soarta jocului. L-am lăudat tot timpul şi probabil că e unul dintre cei mai buni decari din fotbalul nostru. 

Băiatul ăsta are ghinion că s-a accidentat din nou precum în sezonul trecut. . Anul trecut Craiova n-a arătat bine fără el. Acum părea că e anul lui.

Altcineva cine ar putea fi? De ce nu ar fi Alhassan? Şutează bine, dă două goluri, e puternic şi are 22 de ani. E bun! Păun, de la Sepsi ar mai putea fi sau Grameni de la Farul. Dar ăştia nu sunt număr 10”, a spus Panduru la Orange Sport.

  • Juan Bauza, căpitan la FCU Craiova, poate juca oriunde în spatele vârfului. Mijlocașul ofensiv a fost împrumutat în sezonul 2021-2022 de la Csikszereda, iar la începutul acestui sezon a fost cumpărat definitiv, pentru 150.000 de euro.
  • Are 2 pase de gol în 3 meciuri în acest sezon. În total, la FCU Craiova are 5 goluri și 7 assist-uri, în 27 de meciuri
Panduru e sigur că a descoperit mijlocașul pe care Becali îl vrea la FCSB: „Se vede din avion”
Juan Bauza

Bauza stă o lună și jumătate

Juan Bauza a aflat verdictul în urma accidentării suferite în derby-ul cu FCSB, încheiat 1-1. Mijlocașul s-a ales cu o fractură la un deget și va lipsi de pe teren aproximativ o lună și jumătate.

Astfel, Bauza nu va putea fi folosit de Marius Croitoru în derby-ul contra Universității Craiova din etapa viitoare și va reveni pe teren abia la jumătatea lunii septembrie.

VIDEO David Miculescu și Bogdan Rusu, primul antrenament la FCSB

Citește și: 

Gigi Becali anunță că revine pe stadion! Cine l-a convins și despre ce meci e vorba: „Îmi faci și mie o bucurie?”

Adversara dorită de Mihai Stoica pentru FCSB în play-off-ul Conference League: „Sper să nu mergem acolo, că nu mai sunt locuri la hotel”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
francklin67
francklin67  •  02 August 2022, 17:33

Demersuri pentru ca Bauza sa poata juca in Nationala, Compagno la fel.

rumunek
rumunek  •  02 August 2022, 13:30

Dacă ar fi după o logică, ar trebui să caute un înlocuitor pentru Olaru, el fiind umătorul pe lista de plecări. Dacă vorbim de nevoie imediată, atunci e un mijlocaș defensiv, in locul lui Șut. Dar nimeni nu poate știi ce îi trece prin cap unicului, iar dacă există cineva, ca Panduru, nu ar trebui să se laude cu acest lucru.

valentindragobete
valentindragobete  •  02 August 2022, 12:53

Dacă are clauza până-n 2 meleoane, metetelu s-ar putea să aibă surprize nasoale!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează