FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Noi detalii despre transferul făcut de Gigi Becali » Ce clauză a acceptat FCSB

Luis Phelipe // FOTO: Imago
Luis Phelipe // FOTO: Imago

Articol de - Publicat vineri, 08 decembrie 2023 22:24 / Actualizat vineri, 08 decembrie 2023 23:01

Cornel Șfaițer, președintele lui Poli Iași, a vorbit după victoria cu UTA, 1-0, despre transferul lui Luis Phelipe la FCSB, jucător pe care Becali îl voia de mai mult timp, după cum a anunțat GSP.ro.

Gigi Becali, patronul FCSB, a dezvăluit că a bătut palma cu Poli Iași pentru a-l transfera pe brazilianul de 23 de ani, care poate juca atât în bandă, cât și în centrul atacului.

Iar Cornel Șfaițer a dat detalii despre negocieri și despre clauza pe care FCSB a acceptat-o.

Poate fi penalizat Gigi Becali în urma autodenunțului de astăzi? Ce spun surse FRF pentru GSP și ce prevede regulamentul
FCU CRAIOVA - FCSB 2-0
Poate fi penalizat Gigi Becali în urma autodenunțului de astăzi? Ce spun surse FRF pentru GSP și ce prevede regulamentul

Detalii despre transferul lui Luis Phelipe la FCSB

„Am negociat foarte repede pentru el. FCSB l-a vrut, iar noi am dorit să obținem procente pentru el. Îi prevăd un viitor frumos. Are doar 23 de ani. Cred că vom mai obține bani și în viitor datorită lui. 

Suma este de 200.000 de euro. Avem și 20% dintr-un viitor transfer. Am dorit procente mai mari, dat atât am obținut. Are multă calitate și vrem să aibă un parcurs cât mai bun la FCSB”, a declarat Cornel Șfaițer, potrivit digisport.ro.

Luis Phelipe de Souza Figueiredo e un fotbalist adus în vară de nou-promovata Poli Iași. Brazilianul are contract până în vară cu Poli Iași. În acest sezon, Luis Phelipe a bifat 19 partide în Superligă. A dat trei goluri (două cu Farul și unul cu Sepsi) și patru pase de gol. La bază, Luis Phelipe este extremă stânga, care poate juca și în centru, dar și în dreapta. E același profil de jucător precum Dorin Rotariu, Alexandru Băluță, Florinel Coman, Octavian Popescu sau David Miculescu.

VIDEO Ionuț Chirilă: „Toți jucătorii FCSB-ului pot mult mai mult. Managerul tehnic trebuie să decidă selecția și schimbările"

Citește și: 

Pe cine dă vina Ilie Dumitrescu după eliminarea din Cupă: „Și-a asumat el”
FCSB
Pe cine dă vina Ilie Dumitrescu după eliminarea din Cupă: „Și-a asumat el”
Rapid a plusat, FCSB îl ia, dar mai scump! Becali dă 700.000 pe unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1
TRANSFER
Rapid a plusat, FCSB îl ia, dar mai scump! Becali dă 700.000 pe unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
Mariussk
Mariussk  •  09 Decembrie 2023, 09:17
Postat de lucian_85 pe 09 Decembrie 2023, 01:17

Degeaba încearcă șfaițer sa o dreagă cu procentele....știe prea bine că a gafat-o, putea obține mai mulți bani în vară daca ar mai fi rămas la noi. Așa după un meci-maxim 2 la fc fcsb va declara Becali că a greșit că l-a luat.....

Are și *** partea lui de vină dar în ce Univers e Rateu Coman și Băluță nu știu. Cât despre Miculescu și Octavian Popescu au primit șanse dar băieții nu pot mai mult de atât. Cât despre Rotariu nu îl țineau Bulgarii degeaba rezerva neutilizată.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

emilian_din_iasi
emilian_din_iasi  •  09 Decembrie 2023, 09:16

Trebuie ca FRF sa intervina si sa interzica asemenea golanii !!! Nu se poate asaa ceva, nicaieri in lume, nu se vand / cumpara jucatori, de catre o echipa, de la echipa cu care urmeaza sa joace !! Este incredibil unde s-a ajuns !! Pai, cum naiba sa mai jucam noi, cand ne ia cel mai bun jucator?? Bun, il iei, nu am nimic impotriva, dar ia-l domnule cand e perioada...nu fa astfel de anunturi fix inainte de meciul direct, nu se poate asa ceva, e strigator la cer !! E clar, ca Luis nu mai poate fi jucat cu fcsb, este inadmisibil..............si uite asa fcsb pleaca din start cu un avantaj imens dinainte sa inceapa meciul in sine....NU ESTE CORECT !!!

calivin
calivin  •  09 Decembrie 2023, 09:12

Cum sa vinzi asa jucator cu infima suma de 200 mii iar Miculescu sa coste 1,7 milioane iar pe BabaHassan se cer 700 de mii? E ceva necurat la mijloc

Vezi toate comentariile (5)
Comentează