FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica i-a blocat transferul la FCSB: „Gigi era înnebunit, Edi l-a vrut, eu m-am opus!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 decembrie 2021 08:02 / Actualizat sambata, 18 decembrie 2021 11:00

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a dezvăluit s-a opus transferului francezului Hervin Ongenda (26 de ani), mijlocașul ofensiv de la FC Botoșani.

Potrivit oficialului roș-albaștrilor, Gigi Becali și Edi Iordănescu, fostul antrenor de la FCSB, l-au vrut pe Ongenda, dar MM nu a fost convins de jucătorul formației lui Valeriu Iftime.

Transferul lui Ongenda, dezvăluit în direct » Unde va juca vedeta lui Croitoru: „A venit oferta asta”
FC BOTOȘANI
Transferul lui Ongenda, dezvăluit în direct » Unde va juca vedeta lui Croitoru: „A venit oferta asta”

MM Stoica, împotriva transferului lui Ongenda la FCSB

„A fost interes mare din partea lui Gigi și a lui Edi. Din partea mea, nu. Eu m-am opus, dar era Gigi înnebunit după el. Pentru mine, el nu e inter în 4-3-3 la Steaua. Trebuia să fie peste Tănase și peste Olaru. Pentru mine, la ce jucăm noi, nu e peste Tănase şi Olaru. 

Știam clar că nu vom schimba sistemul. Eu așa îi văd. Olaru este cel mai bun inter din România, iar Tănase e cel mai bun fotbalist din România”, a spus MM Stoica la TV Telekom Sport.

900.000 de euroe cota lui Ongenda, potrivit transfermarkt

Revenit la Botoșani în septembrie 2020, după 6 luni la Chievo, Ongenda a jucat 19 meciuri în acest sezon de Liga 1. Are 3 goluri și 4 assist-uri.

„La Botoșani nu este nimeni peste el”

Marius Croitoru, antrenorul celor de la FC Botoșani, a vorbit despre discuțiile legate de transferul lui Ongenda la FCSB.

„Eu joc 4-3-3, iar la mine, la Botoșani, nu este nimeni peste el.

A fost o discuție. Am vorbit personal cu domnul Gigi. I-a făcut cea mai bună ofertă pe care o putea primi în România. Din păcate, el a hotărât să rămână la Botoșani. Nu putem să împingem un fotbalist, chiar dacă exista posibilitatea ca clubul să câștige. I-am respectat dorința. I-am dat posibilitatea să-și decidă singur viitorul”, a spus Marius Croitoru pentru sursa citată.

Ongenda nu a vrut la FCSB! A fost deranjat de glumele lui Becali

FCSB și FC Botoșani s-au înțeles asupra sumei de transfer, dar Ongenda a refuzat mutarea la echipa roș-albastră. 

Gazeta Sporturilor dezvăluia în septembrie că glumele lui Becali au anulat transferul lui Ongenda la FCSB. Mijlocașul francez a reținut că Gigi îl considera un fotbalist foarte slab și a refuzat oferta, deși ar fi câștigat 290.000 de euro în primul an.

400.000 de euroar fi primit FC Botoșani pentru transferul lui Ongenda

VIDEO Totul despre Sepsi - FCSB

Citește și: 

EXCLUSIV Ce urmează pentru căpitanul de la FCSB » Ultimele detalii despre transferul lui Florin Tănase

Un antrenor în vogă din Liga 1, întrebat de față cu Mihai Stoica: „Ai antrena la FCSB?” » Reacție nervoasă a lui MM: „Voi le știți pe toate!”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (11)
192486884818821
Mihnea Ilie  •  18 Decembrie 2021, 20:22

Da, meme, cu litere mici... Tu limaxul fotbalului, te, ai opus, m, am emoționat pana la lacrimi... Fariseu grețos ce ești!!!

romeverest
romeverest  •  18 Decembrie 2021, 18:16

Ca sa vezi si sa nu crezi !! S-a opus slujbasul la aducerea lui Ongenda, cu toate ca ciobanul si-l dorea !! Poate crede cineva ineptia asta ?? Nici in urmatorii 10 ani Fcsb nu va avea un jucator valoros precum Ongenda. Oare a uitat, pe cand se ocupa la echipa cu transferurile, ce “nenorociri”de fotbalisti a transferat ??

883758598355956
Adrian Fulgos  •  18 Decembrie 2021, 18:01

Astia vorbesc de sisteme si de numere de parca sint programatori. Vorba lui Guardiola, pentru mine astea sint numere de telefon. Eu ajustez sistemul in functie de adversar si de joc. Il schimb si de 2-3 ori pe meci daca este nevoie.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează