FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Transferul lui Ongenda, dezvăluit în direct » Unde va juca vedeta lui Croitoru: „A venit oferta asta”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 decembrie 2021 09:15 / Actualizat sambata, 18 decembrie 2021 09:45

Francezul Hervin Ongenda (26 de ani) este foarte aproape să plece de la FC Botoșani în această iarnă, fiind dorit de un club din Arabia Saudită.

Mijlocașul de bandă, revenit la FC Botoșani în septembrie după 6 luni la Chievo, devine liber de contract în vară, iar antrenorul Marius Croitoru a dezvăluit în direct la TV că fotbalistul are o ofertă din Arabia Saudită. Astfel, mutarea s-ar putea concretiza în perioada de mercato din iarnă.

MM Stoica i-a blocat transferul la FCSB: „Gigi era înnebunit, Edi l-a vrut, eu m-am opus!”
FCSB
MM Stoica i-a blocat transferul la FCSB: „Gigi era înnebunit, Edi l-a vrut, eu m-am opus!”

Hervin Ongenda, ofertat din Arabia Saudită

„Ongenda are ofertă din Arabia Saudită. E posibil să plece acolo acum, în iarnă. Intră în ultimele 6 luni de contract cu Botoşani. Noi luasem în calcul că va rămâne până în vară. A apărut oferta asta. Din punct de vedere financiar, probabil e ce-și dorește”, a dezvăluit Croitoru, invitat în studioul TV Telekom Sport alături de managerul lui FCSB, Mihai Stoica. Roș-albaștrii și l-au dorit și ei pe fotbalistul lui Iftime. 

Crescut la juniorii lui PSG, Ongenda a mai trecut de-a lungul carierei pe la Bastia, PEC Zwolle, Real Murcia, Chievo și FC Botoșani. În acest sezon, Ongenda a bifat 19 prezențe în tricoul moldovenilor. A reușit puncteze de 3 ori și să ofere 4 pase de gol.

VIDEO Adrian Porumboiu, atac la Vassaras: „Nu i-am ascultat conferința, nu mă interesează ce spune!”

Citește și: 

Marius Croitoru, întrebat de față cu Mihai Stoica: „Ai antrena la FCSB?” » Reacție nervoasă a lui MM: „Voi le știți pe toate!”

Anunțul FRF în privința noului selecționer: „Situația e clară, sperăm să nu se răzgândească”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
talpaiadului
talpaiadului  •  18 Decembrie 2021, 10:54

Probabil ca sauditii au vazut doar DVD-ul cu Ongenda din primele etape, ca de cateva luni se cam plimba pe teren si da pase mai mult aiurea.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează