FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA 2-0

Gigi Becali a anunțat 5 transferuri pentru grupele Champions League: „Cu ăștia doi am vorbit deja”

Denis Alibec și Louis Munteanu sunt doriți de Gigi Becali la FCSB // foto: Imago +16   FOTO
Denis Alibec și Louis Munteanu sunt doriți de Gigi Becali la FCSB // foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 07 aprilie 2024 22:41 / Actualizat duminica, 07 aprilie 2024 23:16

După 2-0 cu Universitatea Craiova, rezultat care o duce pe FCSB tot mai aproape de titlu, Gigi Becali a anunțat ce transferuri pregătește.

Omul de afaceri spune că vrea să aducă 5 jucători, în fiecare compartiment, și deja a dezvăluit primii doi fotbaliști de care s-a interesat: Louis Munteanu (atacant, 21 de ani, Fiorentina) și Denis Alibec (atacant, 33 de ani, Muaither).

Note GSP de la 3 la 9 în FCSB - Universitatea Craiova: „Un joc-confirmare pentru fotbalistul care a făcut-o campioană pe FCSB”
FCSB - CSU CRAIOVA 2-0
Note GSP de la 3 la 9 în FCSB - Universitatea Craiova: „Un joc-confirmare pentru fotbalistul care a făcut-o campioană pe FCSB”

Gigi Becali face 5 transferuri la FCSB: „Am vorbit pentru Louis Munteanu și Denis Alibec”

„Echipa încă nu e ce îmi doresc. Mai vreau un atacant, dar și o extremă dreapta. Tavi a fost bunicel azi, dar nu e ce vreau. Nu mă pot plânge de el, dar nu e ce vreau pentru Europa.

Vreau să vorbesc mai mult de viitor. Acum vor veni jucători. E posibil să facem 3-4 transferuri. Încă nu am discutat. Doar am vorbit cu MM Stoica și i-am zis «Dacă luăm campionatul, trebuie să aducem 5 jucători». Mă interesează Liga Campionilor.

Și trebuie să aduc un vârf de careu, o extremă dreapta, un mijlocaș gen Bourceanu, un fundaș stânga și un fundaș dreapta. Poate și un fundaș central. Nu că schimb echipa, ci o dublez. Chestia e așa. Dacă tot am nevoie ca să atac campionat și cupele europene, de ce să nu dublez echipa cu jucători valoroși? E o chestie economică.

Louis Munteanu e un jucător care ne interesează. Chiar am luat legătura, mai demult. Dar nu am spus, ca să nu am concurență. Cu Alibec am vorbit, a vorbit și Coman la echipa națională. Din România mai pot fi doi jucători.

Eu văd unde suntem mai slabi, unde nu suntem periculoși. Toți jucătorii care vin îi verifică Pintilii, MM și Elias”, a declarat Gigi Becali în emisiunea „DigiSport Special”.

„Poate intru și la Mitriță”

La finalul intervenției, Gigi Becali a mai dat un nume, pe care l-ar putea oferta: extrema Alexandru Mitriță (29 de ani), care în vară a revenit la Universitatea Craiova.

„Poate intru și la Mitirță, dar nu știu dacă vine. Că e oltean. Dacă ii zici lui Rotaru de Mitriță, va zice că vrea 3 milioane. Dar dacă îi iau pe Munteanu și Alibec și încă doi pe care îi vreau... Pe Munteanu dacă-l iau, nu-l iau pentru acum. Ci pentru peste doi ani. Îmi trebuie un atacant puternic, dar care să fie și tehnic”, a mai spus Becali.

Ulterior, Gigi Becali a mai pronunțat un nume: extrema Philip Otele (24 de ani), de la CFR Cluj. Care ar putea veni dacă ar pica varianta Mitriță.

„Îmi place și Otele. Mă gândesc la el, dacă îmi convine prețul. Poate cei de la CFR Cluk vor să câștige bani, dacă nu merg în cupele europene”, a spus Becali la PrimaSport.

Dacă faci 5-6 transferuri, poate ai șansa să ajungi în Champions League.

- Ilie Dumitrescu

VIDEO. Cum au sărbătorit jucătorii de la FCSB victoria cu Universitatea Craiova

Citește mai multe știri din Superligă:

L-a distrus pe titularul-surpriză din FCSB - Craiova: „Dacă se năștea la Plenița, vindea lubeniță în Piața Mare!”
FCSB - CSU CRAIOVA
L-a distrus pe titularul-surpriză din FCSB - Craiova: „Dacă se năștea la Plenița, vindea lubeniță în Piața Mare!”
Ce nu s-a văzut la TV în FCSB - Universitatea Craiova » Imagini spectaculoase surprinse de reporterii GSP: „Ale, ale, Steaua București ale”
FCSB - CSU CRAIOVA
Ce nu s-a văzut la TV în FCSB - Universitatea Craiova » Imagini spectaculoase surprinse de reporterii GSP: „Ale, ale, Steaua București ale”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (24)
conicor2008
conicor2008  •  09 Aprilie 2024, 00:49

Bre nea jiji, daca tot il aduci pe haliberc, de nu si pe Sarmaluta? Sa-i vedem iarasi pe teren pe cei doi comici vestiti ai ecranului!

lefter_popescu
lefter_popescu  •  08 Aprilie 2024, 18:14
Postat de concret. pe 08 Aprilie 2024, 00:59

Nu o sa intervina nimeni. Ciobanul comanda tot in amarata asta de (mama)liga. Singura scapare e sa ii umileasca iar o echipa gen Karagandy, Silkeborg, Nordsjaelland, prin tururile preliminare. Dupa aia iar face conferinta ca iese din fotbal, pana a doua zi, cand incepe iar sa umble la butoanele adversarelor... si tot asa. Am spus-o clar, asta e cancerul fotbalului romanesc si pana nu scapam de el, nu vom avea fotbal in Romania, ci bambilici.

Dacă nu se autosesizează Liga și FrF prin comisiile lor atunci sa plece cu toți ( Burleanu, Iorgulescu , Justin Ștefan și cei din comisii) iar liga sa fie denumita Liga lui Gigi Bekalj.

scalmer02
scalmer02  •  08 Aprilie 2024, 10:14
Postat de lefter_popescu pe 07 Aprilie 2024, 23:48

Domnilor, suspendarea de 6 luni dictata de comisie lui Gigi Valiza a fost retrasa ? Dacă nu, atunci de ce discuta cu jucătorii echipelor adverse cu care mai are meciuri de disputat...fie ele și de antrenament ? ...a se citi " omenesti". . Așteptăm Liga , FRF și comisiile acestora sa ia masuri cu centimetrul împotriva lui nea Gigi Bekalj.

N-ai să vezi !

Vezi toate comentariile (24)
Comentează