FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB tremură! Anunț îngrijorător legat de faliment: „Datoria e de 11 milioane de euro”

Articol de - Publicat joi, 30 iulie 2020 22:02 / Actualizat joi, 30 iulie 2020 22:23

Gigi Becali, patronul FCSB, a spus că echipa roș-albastră ar putea avea mari probleme financiare din cauza datoriei pe care clubul o are către el.

Omul de afaceri a spus că a făcut mai multe verificări și că a aflat că datoria pe care FCSB o are este de 11 milioane de euro. Astfel, Becali spune că formația roș-albastră riscă falimentul dacă Dennis Man, pe care Becali cere 15 milioane de euro, nu va fi vândut sau dacă echipa nu ajunge în grupele Europa League.

„După că ce nici nu avem bani, suntem vai de capul nostru de săraci și abia ne ajung banii de la televiziune pentru 14 echipe... Suntem vai de capul nostru în 14 echipe! De unde să găsim încă două echipe pentru Liga 1? De unde bani? Care alte surse de venit?

Eu nu știam... Credeam că am 6 milioane datorie. Am vorbit cu contabila și i-a spus «Zi-mi și mie». Am 11 milioane de euro împrumutați! Eu credeam că sunt 7 sau 8. Când de fapt sunt 11. Eu acum am 11 milioane de euro datorie!

Dacă nu mă calific în cupele europene sau nu vând un jucător ce fac? Intru în faliment! Ce fac? Nu? Vreau să zic eu... Păi, îl vând pe Man! Dar dacă nu-l vând? Eu vorbesc când sunt banii în buzunar... ”, a declarat Gigi Becali la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.

VIDEO. Toni Petrea: „Avem un moral foarte bun și ne dorim să terminăm campionatul pe locul 3"

FOTO. FCSB a câștigat Cupa României după 1-0 cu Sepsi

+18 FOTO

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Becali, declarație misterioasă înainte de meciul cu CFR Cluj: „Nu arbitrăm lupta la titlu. Nu ne băgăm să facem probleme! S-a făcut nedreptate cu Bîrsan, acum să fie dreptate”

Gigi Becali a ochit doi jucători din Liga 1: „Voi râdeți, dar mie îmi place de el” + ce fotbalist aduce MM Stoica

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (271)
mir21
mir21  •  31 Iulie 2020, 17:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

267911416890124
Daniel Cara  •  31 Iulie 2020, 17:00

A costat ceva joaca cu antrenorii. Inca un sezon ca asta si am scapat de cioban.

1195078783842427
Cantemir Mefa  •  31 Iulie 2020, 12:52

GB este cel mai neinspirat patron de club! Uite Rotaru, obține venituri frumuşele din vânzarea de jucători, pt că e realist, ştie valoarea reală a unui fotbalist şi apoi, aduce alți fotbalişti valoroşi din campionatul intern. La fel, nu se bagă peste antrenor şi nu face comentarii absurde, care le scad psihicul propriilor fotbalişti. Şi rezultatele se văd : Universitatea poate câştiga titlul! La câți bani investeşte GB în FCSB, ar fi trebuit să fie de departe pe primul loc. Unde nu-i cap ...

Vezi toate comentariile (271)
Comentează