FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Un tehnician din Liga 1 se autopropune la FCSB! » „Când o să fiu antrenor acolo, o să știu ce să-i spun lui Coman” + „Îl apreciez pe Becali”

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 februarie 2020 14:00

Viorel Moldovan (47 de ani), antrenorul Chindiei Târgoviște, a oferit declarații la finalul meciului în care echipa sa a obținut un rezultat de egalitate cu FCSB, 1-1.

Tehnicianul târgoviștenilor a vorbit despre Gigi Becali, finanțatorul roș-albaștrilor, și a dat de înțeles că ar lucra cu colericul patron de la FCSB.

Viorel Moldovan: „Omul bagă bani, nu trebuie să ceară explicații?”

„Din punctul meu de vedere, FCSB are jucători de mare calitate, îmi plac mult tinerii, normal că există fluctuații în evoluția lor. Sper să își găsească ritmul și să se bată la câștigarea campionatului. Din acest punct de vedere, Gigi Becali a investit enorm și îl apreciez foarte mult pentru că a cumpărat jucatori tineri, de perspectivă, care au calitate.

Când voi fi antrenorul FCSB-ului, o să știu ce să-i spun lui Florinel Coman. În momentul de față, echipa are antrenor și cred că el știe ce sfaturi să-i dea. Eu trebuie să îmi termin mandatul aici și să reușesc să salvez echipa de la retrogradare. Am avut în iarnă oferte, trebuia să plec.

Nu vreau să fac comentarii. Cred că trebuie să ai o relație corectă și să ai anumite discuții cu cel care investește și bagă bani. Am lucrat și cu domnul Porumboiu la Vaslui, aveam anumite discuții, avea anumite idei. Mi se pare corect să ai aceste discuții, important este să le ai direct. E normal, omul bagă bani, nu trebuie să ceară explicații sau să te tragă la raspundere?", a declarat Moldovan.

  • Moldovan, din iunie 2018 antrenor al Chindiei, le-a mai pregătit de-a lungul carierei din postura de principal pe FC Vaslui, FC Brașov, Sportul Studențesc, Rapid, România U21 și Auxerre

FCSB - CHINDIA 1-1 // Gigi Becali, ultimatum pentru Vintilă: „Poate mă supăr! Gata, atât îl mai las”

„Momentan, Vintilă face doar ce vrea el. Asta până într-o zi, când o să mă supăr. Poate mâine, poate săptămâna viitoare! Îl mai las un meci, primul din play-off. După asta fac eu tot!” - Gigi Becali

+28 FOTO

VEZI ȘI:

FCSB - CHINDIA 1-1 // Viorel Moldovan, cuprins de euforia egalului: „Ce schimbare am făcut?!” + pe cine exclude din lupta pentru salvarea de la retrogradare

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
corectu
corectu  •  24 Februarie 2020, 07:50

G.B.dacă vrea titlul cu adevărat și-ar fi luat un antrenor cu C.V.

1616362188580443
Dan Dumitrescu  •  23 Februarie 2020, 20:32

Tot respectul pentru Viorel Moldovan, dar sa te caciulesti in halul asta ca sa te bage in seama oierul este sub demnitatea unui OM. Se pare ca nu a inteles nimic. Acolo nici un antrenor, fie el Murinho, Guardiola, Klopp sau oricare altul nu are vreo sansa sa faca ce gandeste. Ciobandante are nevoie doar de obedienti fara coloana si buni de gura la gigi tv. Ce zici, Viorele, te regasesti printre ei?

424897461037738
Nicu Valentin Vasiliu  •  23 Februarie 2020, 17:16

si Mesi face schimbari la Barcelona asta face Clubul Fc Barcelona unul neprofesionist sa nu mai stiu eu cu numiti voi steaua ? Un Antrenor bun pregatea tot lotul bine si orice jucator i se impunea de conducere gasea solutia cea mai buna si castiga campionatul la pas in romania la ce lot are Steaua. Mi-ar place sa vina Viorel Moldovan ca e un fost mare jucator care sigur are caracter si jucatorii lar respecta si aprecia ! Si Stilul lui e unul in viteza si dominant exact cei trebuie stelei !

Vezi toate comentariile (19)
Comentează