FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA 2-0

Becali: „Am bufnit în plâns la golul doi” » N-a putut trece însă cu vederea prestația unui titular: „Niciodată n-a fost așa slab!”

Articol de - Publicat duminica, 07 aprilie 2024 23:19 / Actualizat duminica, 07 aprilie 2024 23:56

Gigi Becali, patronul FCSB, a tras concluziile după 2-0 cu Universitatea Craiova, în etapa a 3-a din play-off.

Omul de afaceri s-a declarat încântat de modul în care echipa s-a exprimat în derby-ul de pe Arena Națională. Remarcatul lui a fost mijlocașul Mihai Lixandru (22 de ani), în timp ce Darius Olaru (26 de ani) a fost criticat.

Gigi Becali a anunțat 5 transferuri pentru grupele Champions League: „Cu ăștia doi am vorbit deja”
FCSB - CSU CRAIOVA 2-0
Gigi Becali a anunțat 5 transferuri pentru grupele Champions League: „Cu ăștia doi am vorbit deja”

Concluziile lui Gigi Becali după FCSB - CSU Craiova 2-0: „Nu l-am văzut niciodată pe Olaru așa slab!”

„Nu mai vreau să mă mândresc, că ați văzut ce s-a întâmplat. Am dat declarații și am luat 4 de la Rapid. Nu o să mai spun asta. Dacă Domnul le-a făcut pe toate, cum să mă mândresc? Eu am spus că vom avea o asemenea diferență pentru că mă bazam pe valoare echipei. Pe asta am mizat.

Nu doar că am fost în control, dar am și avut multe ocazii. Noi am câștigat acest meci fără Olaru. Nu l-am văzut niciodată așa slab. Mai avea puțin și era schimbat. Nu se poate să dai toate mingile la adversar. Nu știu ce s-a întâmplat cu Olaru, nu pot să-mi dau seama. A dat prea multe mingi la adversari. Nu ai voie așa ceva la mine! Dacă era altul... Din respect nu l-am schimbat. Dacă la mine faci așa și pierzi mingea, la revedere!

În seara asta a mai apărut un jucător, lângă Șut. Lixandru. Care chiar dacă avea galben, nu l-am schimbat. Pentru că este exponențial. Pe Șut și Lixandru eu i-am impus în echipa de start. Chiar și cei din staff m-au felicitat”, a spus Gigi Becali în emisiunea „Liga DigiSport”.

Gigi Becali: „La golul de 2-0 am bufnit în plâns”

Apoi a dezvăluit cum a reacționat la golul de 2-0: „La golul de 2-0 am bufnit în plâns. De bucurie, de dragostea pe care o are Hristos pentru mine. Așa ceva... Să ai 2-0 și să nu mai ai emoții deloc. Mă gândeam că nu ne vor da trei goluri”.

VIDEO. Cum au sărbătorit jucătorii de la FCSB victoria cu CSU Craiova

Citește mai multe știri din Superligă:

Ce nu s-a văzut la TV în FCSB - Universitatea Craiova » Imagini spectaculoase surprinse de reporterii GSP: „Ale, ale, Steaua București ale”
FCSB - CSU CRAIOVA
Ce nu s-a văzut la TV în FCSB - Universitatea Craiova » Imagini spectaculoase surprinse de reporterii GSP: „Ale, ale, Steaua București ale”
Note GSP de la 3 la 9 în FCSB - Universitatea Craiova: „Un joc-confirmare pentru fotbalistul care a făcut-o campioană pe FCSB”
FCSB - CSU CRAIOVA 2-0
Note GSP de la 3 la 9 în FCSB - Universitatea Craiova: „Un joc-confirmare pentru fotbalistul care a făcut-o campioană pe FCSB”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (13)
berylbruse
berylbruse  •  09 Aprilie 2024, 10:45

It's incredible! We can really benefit from your excellent and helpful post! We really appreciate you taking the time to share with us. Have a great time and enjoy yourselves with uno online.io free.

iung811
iung811  •  08 Aprilie 2024, 14:15

Cața falsitate la omul ăsta!!!

sadiku_is_back
sadiku_is_back  •  08 Aprilie 2024, 11:26

Cumetria ciobaneasca olteneasca a ajus la petrecerea nr 35!!! Fotbal Club FCSB : 24 de victorii in cumetrii , CS Universitatea Craiova : 6 Victorii, 5 egaluri in cumetrii !!! Doar cumetria ciobaneasca moldoveneasca de Botosani, o depaseste pe aceasta !!!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează