FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA 2-0

„Ce nu a mers astăzi?” » Ivaylo Petev, iritat la interviuri. De ce l-a schimbat repede pe Ivan

Ivaylo Petev, antrenorul Universității Craiova +28   FOTO
Ivaylo Petev, antrenorul Universității Craiova

Articol de - Publicat duminica, 07 aprilie 2024 23:53 / Actualizat luni, 08 aprilie 2024 00:11

Ivaylo Petev (48 de ani), antrenorul Universității Craiova, a comentat înfrângerea cu FCSB, 0-2 în etapa 3 a play-off-ului.

„Ce nu a mers astăzi? a fost întrebarea adresată bulgarului Ivaylo Petev, antrenorul Universității Craiova.

Florinel Coman, interviu șocant: „Meci jalnic, vreau să PLEC!” + Ofertă tare dezvăluită în direct, dar Gigi Becali se opune vehement
FCSB - CSU CRAIOVA 2-0
Florinel Coman, interviu șocant: „Meci jalnic, vreau să PLEC!” + Ofertă tare dezvăluită în direct, dar Gigi Becali se opune vehement

„Ce nu a mers astăzi?” » Ivaylo Petev, iritat după FCSB - Universitatea Craiova

Vizibil iritat, Petev a răspuns: „Ați urmărit meciul? Am făcut două greșeli și le-am oferit șansa contraatacului. Jocul nu a fost atât de rău, mai ales în a doua repriză am avut 2-3 ocazii, dar nu am putut înscrie”.

„Nu este ușor să primești două goluri din faze fixe într-un interval așa scurt, am intrat cu 0-2 la pauză, dar am încercat în partea a doua. Am avut 2-3 ocazii, dar nu am înscris”, a mai afirmat antrenorul principal al alb-albaștrilor.

Petev a explicat și de ce l-a schimbat pe Andrei Ivan la pauză. Titular în banda stângă, nouarul Craiovei i-a lăsat locul pe teren lui George Cîmpanu.

„Ivan a greșit multe faze simple, la calitatea lui. Trebuia să fie Mitriță astăzi, dar...”, a spus Petev la Digi Sport.

Mie nu mi-au lăsat impresia că au avut vreun moment în care să poată obțină victoria, să relanseze lupta... nu au fost pregătiți. Nu mi-au lăsat în nicio clipă impresia că ar fi conectați la miza partidei. Le-au lipsit totuși 3 jucători importanți, Bancu, Mitriță și Screciu.

- Sorin Cârțu, ex-președinte CSU Craiova, la Prima Sport

În urma rezultatului, Universitatea Craiova a rămas la 31 de puncte, 10 acum sub liderul FCSB, cu 7 etape rămase de jucat din play-off.

VIDEO. Concluziile lui George Cîmpanu după FCSB - Universitatea Craiova 2-0

Mai multe știri despre FCSB - Universitatea Craiova 2-0:

Pe scările Arenei Naționale, Dumitru Dragomir a dezvăluit cine l-a impresionat în FCSB - Craiova
FCSB - CSU CRAIOVA 2-0
Pe scările Arenei Naționale, Dumitru Dragomir a dezvăluit cine l-a impresionat în FCSB - Craiova
Bancu, liderul Băniei, a aruncat prosopul: „Gata, ne concentrăm pe locul doi”
FCSB - CSU CRAIOVA 2-0
Bancu, liderul Băniei, a aruncat prosopul: „Gata, ne concentrăm pe locul doi”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
craiovamaxima
craiovamaxima  •  08 Aprilie 2024, 09:06

E clar, Petev este pe dinafara.

catalindumitreasa
catalindumitreasa  •  08 Aprilie 2024, 08:56

Buna ziua, Pentru un suporter vechi e greu de inteles ceea ce se intampla de o lunga perioada de timp. Problema Craiovei, dupa mandatul de antrenor a d-nului Cartu din anii '90 care a coincis cu ultimul titlu, este conducerea. ACESTI PRESEDINTI CARE NUMAI FOTBAL NU STIU. Si care au facut un joc propriu care nu prea a fost al Universitatii. Am mai scris, domnilor presedinti sa nu credeti ca echipele mor fara banii dumneavoastra. Un jos curat cu suflet se poate juca si in liga a III-a. Am observat in ultimii ani, ca victoriile Craiovei cu FCSB apar cand nu mai intereseaza scorul echipa bucuresteana. In rest daca e nevoie 6 din 6 sau 12 din 12, dac ae nevoie!!!!

eunescu09
eunescu09  •  08 Aprilie 2024, 07:35

Craiova nu are antrenor dar cum Craiova iubeste mediocritatea rezultatele sunt previzibuile. Ma ubtreb , totusi, cand se va mai intampla ca doi antrenori buni pentru campionatul nostru, Dan Petrescu su Sumudica, sa fie liberi de contract iar Rotaru inca sa mai doama {pe el}?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează