FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA 2-0

Bancu, liderul Băniei, a aruncat prosopul: „Gata, ne concentrăm pe locul doi”

Nicușor Bancu +28   FOTO
Nicușor Bancu

Articol de - Publicat duminica, 07 aprilie 2024 23:07 / Actualizat luni, 08 aprilie 2024 00:16

Nicușor Bancu (31 de ani), căpitanul Universității Craiova, a reacționat după 0-2 cu FCSB în etapa 3 de play-off, rezultat în urma căruia roș-albaștrii s-au apropiat considerabil de titlu.

Oltenii sperau să obțină un rezultat mare pe Arena Națională, o victorie care să-i propulseze în lupta pentru titlu. Nu s-a întâmplat, FCSB s-a impus cu 2-0, gol Florinel Coman și autogol Ștefan Vlădoiu, și are acum 10 puncte peste Universitatea.

Nicușor Bancu, intrat pe teren în minutul 78 după ce nu jucase în precedentele două partide, crede că alb-albaștrii nu mai au șanse la titlu. Căpitanul Universității se concentrează acum pe „fortificarea” locului secund.

Florinel Coman, interviu șocant: „Meci jalnic, vreau să PLEC!” + Ofertă tare dezvăluită în direct, dar Gigi Becali se opune vehement
FCSB - CSU CRAIOVA 2-0
Florinel Coman, interviu șocant: „Meci jalnic, vreau să PLEC!” + Ofertă tare dezvăluită în direct, dar Gigi Becali se opune vehement

Nicușor Bancu a aruncat prosopul după FCSB - Universitatea Craiova: „Ne concentrăm pe locul doi”

„Da, este foarte greu să mai avem șanse la titlu. Dacă am fi câștigat ar fi fost altă situație, acum ne vom concentra pe locul doi, este cel mai accesibil. Ne așteptam la mai mult, cred că oboseala după meciul din Cupă s-a simțit.

Ne pare rău că am pierdut și Cupa, acum și șansa la campionat. Suntem foarte dezamăgiți, trebuie să ne revenim pentru a nu pierde și locul doi.

În Cupă probabil am crezut că va fi ușor, dar nu am avut aproape deloc ocazii. Trebuia să punem altă presiune pe echipa adversă. Am venit aici încrezători că putem face o partidă bună, dar nu ne-am ridicat la nivelul așteptărilor.

Sper să nu mai facem cadouri ca astăzi, au dat golurile pe greșelile noastre. Se putea mai mult. Ne pare foarte rău, nu știu ce să spun. Am început OK partida, nu și-au creat ocazii imense. Apoi a venit acel gol din lovitură liberă și ne-a pus plumb în picioare. Și dacă făceam egal, șansele la titlu ar fi rămas mici”, a afirmat Bancu la Prima Sport.

Eu și Screciu am făcut doar 2-3 zile de antrenament, nu ai cum să joci la un nivel înalt după o pauză de câteva săptămâni. Ne doream să fim pe teren, dar nu s-a putut.

- Nicușor Bancu, căpitanul Universității Craiova

VIDEO. Concluziile lui George Cîmpanu după FCSB - Universitatea Craiova 2-0

Tot despre FCSB - CSU Craiova:

Note GSP de la 3 la 9 în FCSB - Universitatea Craiova: „Un joc-confirmare pentru fotbalistul care a făcut-o campioană pe FCSB”
FCSB - CSU CRAIOVA 2-0
Note GSP de la 3 la 9 în FCSB - Universitatea Craiova: „Un joc-confirmare pentru fotbalistul care a făcut-o campioană pe FCSB”
Gigi Becali a anunțat 5 transferuri pentru grupele Champions League: „Cu ăștia doi am vorbit deja”
FCSB - CSU CRAIOVA 2-0
Gigi Becali a anunțat 5 transferuri pentru grupele Champions League: „Cu ăștia doi am vorbit deja”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
catalindumitreasa
catalindumitreasa  •  08 Aprilie 2024, 09:01

Buna ziua, d-nule Bancu la cum jucati si la atitudine aratata locul 4 este in cel mai bun caz maximul ce puteti obtine. Cupele europene nu au nimic comun cu jocul aratat in acest campionat. Noi lamentari, justificari le astepatam in cateva saptamani. Nu mai e mult si incepem un campionat care sigur a sa-l castigati . O sa invingeti si FCSB de data aceasta, dar numai in vis la inceput de campionat, ca dupa prima etapa ..........

eunescu09
eunescu09  •  08 Aprilie 2024, 07:41

Gata, pe dracu! Voi nu va concentrati pe nimic caci habar nu aveti cand incepe jocul, pur si simplu dormiti pe voi iar antrenorul vostru este sublim, putem zice, dar lipseste cu desavarsire! Pana ce Rotaru nu va intelege ca la Craiova este nevoie de o mana de fier, gen Dan Petrescu sau Dorinel Munteanu, nu paparude de spalat lenea, lucrurile nu se vor schimba.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează