FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA

Ca Elias, nu ca Gigi! Decizia finală luată pentru derby-ul contra Craiovei + Nume-surpriză la olteni, ales peste Markovic și Koljic!

Gigi Becali, patronul FCSB
Gigi Becali, patronul FCSB

Articol de - Publicat duminica, 07 aprilie 2024 19:01 / Actualizat duminica, 07 aprilie 2024 22:30

Siyabonga Ngezana (26 de ani) a fost desemnat ca fundaș central în FCSB - Universitatea Craiova, nu în dreapta apărării, așa cum se gândea Gigi Becali să-l așeze. De cealaltă parte, titular în atacul oltenilor a fost ales ibericul Jalen Blesa, preferat în detrimentul lui Markovic și Koljic.

Revenirea lui Vlad Chiricheș a provocat o dilemă importantă pentru staff-ul FCSB: cine să iasă dintre stoperii titulari de până atunci, Dawa sau Ngezana?

La meciul cu Farul, 1-0, Ngezana a făcut pereche cu Vlad Chiricheș în centrul apărării. O etapă mai târziu, în această seară, cu CSU Craiova (20:30), s-a pus problema ca sud-africanul să fie folosit fundaș dreapta, idee anunțată chiar de patronul Gigi Becali.

Ce nu s-a văzut la TV în FCSB - Universitatea Craiova » Imagini spectaculoase surprinse de reporterii GSP: „Ale, ale, Steaua București ale”
FCSB - CSU CRAIOVA
Ce nu s-a văzut la TV în FCSB - Universitatea Craiova » Imagini spectaculoase surprinse de reporterii GSP: „Ale, ale, Steaua București ale”

Ca Elias, nu ca Gigi! Siyabonga Ngezana, stoper în FCSB - Universitatea Craiova

Până la urmă, a ieșit cum voia antrenorul principal, Elias Charalambous. Gigi Becali a acceptat ca Ngezana să rămână pe poziția de fundaș central, în bandă fiind titularizat Valentin Crețu, iar pe bancă lăsat pentru a doua etapă la rând Joyskim Dawa.

„Ngezana dacă e fundaş dreapta... El a jucat şi fundaş dreapta. Nu vezi că are viteză? Dacă ai viteză, forţă, poţi să joci acolo oricând. Lipsesc câţiva jucători şi trebuie să mă consult cu Charalambous, cu Pintilii şi cu MM Stoica, dar hotărârea finală o iau eu”, spunea Gigi Becali.

„Ngezana joacă bine în centru și nu cred că e ceva ce trebuie schimbat”, a contrat Elias Charalambous, antrenorul principal din acte.

Jalen Blesa, titular la Universitatea Craiova

La oaspeți surprinde numele atacantului central titular, Jalen Blesa, vârf cumpărat de Craiova în februarie, cu doar 40 de minute jucate până acum pentru alb-albaștri, 15 la 2-1 cu FC Voluntari, 25 la 1-1 cu Rapid, meciuri din sezonul regulat.

Elvir Koljic și Jovan Markovic, atacanți cu minute importante în acest sezon, sunt rezerve, iar alt jucător capabil să evolueze ca atacant central, Andrei Ivan, folosit în banda stângă, ca extremă.

Echipele de start în FCSB - Universitatea Craiova:

FCSB (4-3-3): Târnovanu - V. Crețu, Ngezana, Chiricheș, Radunovic - Lixandru, Șut, Olaru (cpt.) - Oct. Popescu, Miculescu, Fl. Coman
Rezerve: M. Udrea, A. Vlad - Dawa, Haruț, Pandele, Antwi, Vl. Toma, Alhassan, Radaslavescu, David Popa

CSU CRAIOVA (4-3-3): L. Popescu - Vlădoiu, Maldonado, Badelj, Căpățînă - Al. Crețu (cpt.), Mekvabishvili, Houri - Baiaram, Blesa, Ivan
Rezerve: Lazar - Soiri, Raul Silva, Screciu, Bancu, Mateiu, Kozulj, Danciu, Bană, Cîmpanu, Koljic, Markovic

Match Quiz FCSB - Universitatea Craiova

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Universitatea Craiova și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Fanii oltenilor s-au strâns în Centrul Vechi înainte de FCSB - CSU Craiova

Citește mai multe știri din Superligă:

Filmul scandalului de la Hermannstadt - U Cluj: „S-au umflat mușchii pe el. Să-și lucreze și creierul la sală!” » Ce a declanșat încăierarea generală
HERMANNSTADT - U CLUJ 1-1
Filmul scandalului de la Hermannstadt - U Cluj: „S-au umflat mușchii pe el. Să-și lucreze și creierul la sală!” » Ce a declanșat încăierarea generală
Dan Șucu a ieșit din ședința de URGENȚĂ de la Rapid și a anunțat decizia în privința lui Bergodi » „Așa ceva nu e acceptabil!”
Rapid
Dan Șucu a ieșit din ședința de URGENȚĂ de la Rapid și a anunțat decizia în privința lui Bergodi » „Așa ceva nu e acceptabil!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
danutcornel
danutcornel  •  07 Aprilie 2024, 20:39

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează