FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. UPDATE Dragoș Nedelcu a efectuat un nou test pentru coronavirus » Rezultatul, anunțat de MM Stoica

Lucian Filip, Dragoș Nedelcu
foto: sportpictures.eu
Lucian Filip, Dragoș Nedelcu foto: sportpictures.eu

Articol de , , - Publicat marti, 24 noiembrie 2020 20:30 / Actualizat marti, 24 noiembrie 2020 22:53

FCSB. Dragoș Nedelcu și Lucian Filip nu au jucat de peste 5 luni. S-au accidentat într-un meci cu CFR din iunie, au suferit operații și stau mai mult decât era estimat astă-vară.

UPDATE, ora 22:00. Mihai Stoica: „Testul lui Nedelcu e negativ”

Pe lângă problemele fizice, Nedelcu a fost depistat pozitiv recent și cu noul coronavirus. 

Astăzi, Dragoș a efectuat un nou test, iar fotbalistul lui FCSB nu mai are COVID-19, anunță MM Stoica, managerul general al lui FCSB.

Știrea inițială. Perioadă de coșmar pentru Nedelcu și Filip

S-a știut imediat că accidentările lor erau grave și fusese estimată o pauză de 5 luni. A trecut mai mult timp și jucătorii tot nu au apărut măcar în lotul pentru vreo partidă oficială. Nedelcu a mai și fost infectat cu coronavirus recent, a rămas izolat în baza de pregătire din Berceni.

Problemele medicale i-au ciobit cota foarte bună pe care o avea atunci când Becali l-a cumpărat de la Viitorul. Gigi a plătit două milioane de euro în schimbul mijlocașului defensiv pe care specialiștii din fotbal îl alintau "noul Busquets", iar Mihai Stoica îl compara, mai modest, cu Ionuț Lupescu.

Mai poate Filip să revină?

Accidentările dese, dintre care aceea din iunie a fost cea mai gravă, l-au împiedicat să joace des, l-au scos și din atenția naționalei. În ultimele 12 luni, Nedelcu a evoluat doar în opt partide! Chiar dacă el și Filip vor apuca să mai apară în vreun meci în următoarea lună, ei ar putea reveni într-o formă bună abia în 2021. Absența îndelungată de pe teren necesită un timp ca să-și recapete un ritm pentru o competiție în care ei nu au mai evoluat de aproape o jumătate de an.

12.000 de euroe salariul lunar al lui Dragoș. Lucian câștigă cu 2.000 € mai puțin

La 23 de ani, Dragoș mai are destule sezoane rămase din carieră, astfel încât să spere că ar putea recupera timpul pe care l-a pierdut în operații și în clinici de recuperare. Filip are deja 30 de ani și e printre cei mai chinuiți fotbaliști din istoria campionatului românesc! El a avut aproape toate accidentările întâlnite în fotbal: operații la ambii genunchi, fracturi. A fost la un moment dat aproape să renunțe la carieră, sătul să se tot accidenteze. A avut ambiția să revină, numai că problemele lui nu se mai termină. 

Cupa României // Match Preview Gloria Buzău - FCSB

Citește și alte știri despre FCSB:

Ghencea cu lacăt pentru FCSB?! Comandantul CSA Steaua face un pas în fața: „Categoric, putem refuza!”

FCSB. Primele estimări după accidentări: cât vor lipsi Dennis Man și Florin Tănase

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
talpaiadului
talpaiadului  •  25 Noiembrie 2020, 05:18
Postat de 10aripa pe 24 Noiembrie 2020, 21:15

Ma bucur din suflet sa vad cum fcsb are probleme...Doamne Ajută!

Nici mie nu-mi pare rau cand apar probleme la FCSB, dar nu de genul asta. Filip si Nedelcu sunt fotbalisti seriosi si oameni la locul lor, e pacat ca s-au accidentat indiferent la ce echipa joaca si cine le este patron. Eu de exemplu m-am bucurat cand a plecat Planic gratis de la FC Stan si Bran si i-a aratat ciobanului cat e de fraier.

vandersaarh
vandersaarh  •  25 Noiembrie 2020, 01:06
Postat de valeri.lewis pe 24 Noiembrie 2020, 21:29

Azi s-a lansat Football Manager 2021. Steaua e Steaua, clona fc fcsb e clona fc fcsb. Exact ca in realitate. Spor la joc! :)))

treaba este ca nu a auzit mai nimeni de jocul ala si nu conteaza niciaeri jocul ala. ghinion. doar fifa si pes conteaza.

1628962477311160
Florin Manu  •  24 Noiembrie 2020, 21:52

Mâncați căcat jurnaliști vieți.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează