FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - UTA 3-0

FCSB - UTA 3-0. Laszlo Balint a comentat arbitrajul: „Avem nevoie de un fileu ca să nu-i atingem pe cei de la FCSB, orice contact era în favoarea lor”

FCSB - UTA 3-0. Laszlo Balint a comentat arbitrajul +28   FOTO
FCSB - UTA 3-0. Laszlo Balint a comentat arbitrajul

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 decembrie 2020 23:51 / Actualizat duminica, 06 decembrie 2020 00:10

Antrenorul celor de la UTA, Laszlo Balint, 41 de ani, a comentat prestația brigăzii conduse de Cătălin Popa, considerând că acesta i-a avantajat pe roș-albaștri.

„Dezamăgirea e mare, aveam așteptări. Ofensiv n-am făcut cel mai strălucit joc, dar defensiv am stat bine. Eliminarea și penalty-ul au fost momente importante. Neluț Roșu nu e principalul vinovat, toți suntem. Era greu să mai obținem un rezultat bun în acest context. Totuși îmi felicit băieții, au făcut un efort considerabil. 

Ce a fost azi e dureros, etapa viitoare nu vom avea trei jucători importanți... asta e situația. Poate ar trebui să avem parte de mai mult respect. Sunt suficient de mulți specialiști care să comenteze arbitrajul, dar de pe margine aveam impresia că avem nevoie de un fileu ca să nu-i atingem pe cei de la FCSB, pentru că orice contact era în favoarea lor. Dar nu asta e explicația scorului. Știam bine că FCSB e o echipă periculoasă când are spații. Le-am oferit spații, asta e, e o înfrângere din care trebuie să învățăm. Suntem destul de mici să ne batem în partea superioară a clasamentului”, a declarat Laszlo Balint la TV Telekom Sport.

+24 FOTO

Neluț Roșu a fost eliminat în meciul cu FCSB, la 0-0, iar echipa sa a încasa 3 goluri pe final.

„Știam că ne așteaptă un meci foarte greu. Din păcate am pierdut și cred că am și eu o vină. Am luat roșu foarte repede, știam că va fi greu să mai rezistăm. 

Cred că puteam să evit al doilea cartonaș, dar totul s-a dus într-o direcție... Credeam că sunt singur, am vrut să degajez, l-am agățat pe Buziuc, l-am lovit... arbitrul a venit, prima oară n-a vrut să-mi dea galben, după care cei de la FCSB au pus puțină presiune pe el și mi-a arătat și pe al doilea

Campionatul e lung, avem încă de muncit foarte mult. Sperăm să avem un parcurs cât mai bun”, a spus Neluț Roșu pentru sursa citată.

Dragomir a făcut o previziune la GSP Live: „Va ajunge fotbalist mare de tot, e mai mare decât toate talentele lui Becali”

FCSB - UTA 3-0. Florinel Coman: „Cred că e cel mai bun moment al echipei. Anul acesta vom fi greu de bătut!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (67)
715333876085063
Madalin Mataragiu  •  06 Decembrie 2020, 19:55

care suporteri liderul de galerie a facut inchisoare pentru tentativa de omor F C S B nu are suporteri reali decat pe internet asta e adevarul in cupele europene RUSINE LA NATIONALA NIMIC ACOLO SE VEDE CE BUNI SUNT NU zmei cu clinceni sau chindia atat timp cat te bate GUIMARAES SAU LIBEREC CU UN JUCATOR DIN BAHRAIN ASTE E REALA LOR VALOARE PATETIC

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  06 Decembrie 2020, 18:47

Da tov ovidiu... Intradevar craiova are nevoie de arbitri in acest moment... Asa apar tot felul de articole cu ricoseu... Ba ca hotii... ba ca fileurile... ba ca... tov ioanitoaia, spune brea páia dreapta... n-o mai da cotita ca pe la caracal sau soparlia!!! Esti om batran ce naiba!!!

danielpurcherea
danielpurcherea  •  06 Decembrie 2020, 17:20

Cei care se plâng că FCSB e ajutată n-au ce face. E cea mai iubită echipă din țară (procentual parcă în jur de 50%) și e normal ca jumătate din arbitri să tragă cu FCSB. La fel, firește că adversarii vor fi ciupiți. De-asta atunci când o echipă, alta decât Steaua, ia campionatul, asta însemnă că a meritat cu prisosință.

Vezi toate comentariile (67)
Comentează
Close