FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica îi dă replica lui Vasile Dîncu în problema arenei din Ghencea: „Sunt fracturi imense de logică, crevase!”

FCSB va juca la Buzău meciul cu CFR Cluj
Foto: GSP
FCSB va juca la Buzău meciul cu CFR Cluj Foto: GSP

Articol de GSP - Publicat joi, 28 aprilie 2022 07:37 / Actualizat joi, 28 aprilie 2022 10:27

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, i-a dat replica lui Vasile Dîncu. Ministrul Apărării Naționale a oferit o declarație confuză ieri, în încercarea de a explica refuzul MApN de a primi clubul lui Gigi Becali în Ghencea. 

Vasile Dîncu, ministrul Apărării Naționale, a fost întrebat despre posibilitatea ca duelul din ultima etapă a play-off-ului Ligii 1, FCSB - CFR Cluj - posibil joc cu titlul pe masă -, să fie găzduit pe arena din Ghencea. Dîncu nu a oferit un răspuns concret și a fost autorul unei fraze lipsite de logică.

MM Stoica îi dă replica lui Vasile Dîncu în problema arenei din Ghencea: „Sunt fracturi imense de logică, crevase!”

„Nu am înțeles reacția, chiar dacă am citit-o de câteva ori. Înțeleg că stadionul e un bun al poporului român, plătitor de taxe, dar în același timp nu ar trebui să joace pe el Florin Tănase, al cărui salariu e în primele 100 de salarii din România? Este unul dintre cei mai mari plătitori de taxe din România. 

Nu realizez ce se întâmplă. Mă depășesc aceste lucruri. Sunt doar fracturi imense de logică, crevase de logică!”, a spus MM Stoica, la Orange Sport. 

Șeful MApN: „Facem repede o modificare de lege! Steaua va promova în Liga 1 și se va bate la titlu” » Ce mai așteaptă CSA
CSA STEAUA
Șeful MApN: „Facem repede o modificare de lege! Steaua va promova în Liga 1 și se va bate la titlu” » Ce mai așteaptă CSA

Vom juca la Buzău, aşa cum am spus de prima oară, dar să vedem dacă meciul ăla se va juca cu titlul pe masă. Dacă nu se va juca cu titlul pe masă, nu mai e atât de important unde se va juca. În opinia mea, indiferent de miza meciului, se va juca la Buzău

Ţin minte că în 2006, când am venit de la Vaslui, că se amplasase o scenă în Piaţa Constituţiei din Buzău şi 10.000 de oameni ne aşteptau să oprim autocarul. Eu mă simt excepţional acolo, jucătorii la fel. De ce să nu mergem acolo, dacă suntem izgoniţi din oraşul pe care îl reprezentăm? Şi nu e prima oară!

- MM Stoica, la Orange Sport

Ministrul Apărării, răspuns confuz pentru Florin Tănase: „Poporul român revendică acest stadion, nu căpitanul FCSB”

„Ei fac stadionul din banii noștri, dar noi n-avem voie să jucăm acolo?”, a spus Florin Tănase, căpitanul FCSB. Afirmația lui Tănase i-a fost adusă la cunoștință lui Dîncu, iar acesta a replicat: 

„Nu am auzit că ar fi investit cineva aici. Eu sunt cel care a pus în proiect acest stadion, nu căpitanul de la FCSB sau alt căpitan. A investit statul român în acest stadion, prin CNI. Poporul român revendică acest stadion”.

Ministrul Apărării, răspuns confuz pentru Florin Tănase! Căpitanul FCSB ceruse să joace în Ghencea
CSA STEAUA
Ministrul Apărării, răspuns confuz pentru Florin Tănase! Căpitanul FCSB ceruse să joace în Ghencea

FCSB, refuzată în Ghencea și pe Arcul de Triumf

Vasile Dîncu, ministrul Apărării Naționale, a fost întrebat despre posibilitatea ca duelul din ultima etapă a play-off-ului Ligii 1, FCSB - CFR Cluj - posibil joc cu titlul pe masă -, să fie găzduit pe arena din Ghencea

Dîncu a precizat că decizia în privința cererii FCSB de a evolua pe Ghencea aparține CSA, aflat sub administrația MApN, și că părerea suporterilor va conta în răspunsul pe care Clubul Armatei îl va oferi echipei patronate de Gigi Becali. Susținătorii Stelei din Liga 2 s-au opus vehement ideii ca FCSB să evolueze în Ghencea.

Această problemă ține de oportunitățile pe care le avem în acest moment de disponibilitatea stadionului, nu faptul că echipa lui Becali, care se revendică de la Steaua, trebuie să joace pe acest stadion. Nu avem un contract cu clubul FCSB, nu avem nici cu LPF sau cu FRF. Deci din acest punct de vedere, nu putem da un răspuns acum

Când va fi cazul, o să vedem ce evenimente avem, dacă avem. Domnul Becali nu închiriază stadioane, dar probabil că ar putea închiria unde vrea. Probabil că trebuie și cei care sunt proprietari aici să accepte acest lucru. E o problemă care ține și de suporterii Stelei, de toată comunitatea care înseamnă Steaua, care a dat mulți campioni mondiali și sigur că vocea acestei comunități este importantă pentru oricine
-Vasile Dîncu, ministrul Apărării

Nici Alin Petrache, președintele FRR, nu vrea ca roș-albaștrii sau orice altă echipă din Liga 1 să intre pe stadionul Arcul de Triumf să-și dispute meciurile.

Am fost pro pentru ca echipele naționale să joace. Se numește «Stadionul Național Arcul de Triumf». Am fost deschis pentru organizarea evenimentelor naționale. Federația de Tir a avut un campionat euorpean aici, Federația de Oină a organizat o competiție și multe alte federații.

Să nu uităm că două naționale din partea FRF, cea de fete și cea U21, au avut activități aici. Când putem ajuta, o vom face. Și am făcut-o. Am ajutat Federația de Fotbal în 2013, când a depus dosarul pentru organizarea EURO 2020.

Au fost și cereri private, dar, din punct de vedere al rugby-ului, sunt puțin ciudate. Nu înțeleg de ce toată lumea vrea pe acest stadion? Poate datorită poziționării. Dar să nu uităm că aparține Federației de Rugby de peste 115 ani. Ar fi bine să rămână așa
-Alin Petrache, președinte FRR

VIDEO Porumboiu, pont pentru Becali » Cum poate ajunge FCSB pe Ghencea: „Să vedem dacă mai refuză CSA”

Citește alte știri din Liga 1:

Sancționat, după ce a votat » Adrian Mititelu jr. și-a aflat pedeapsa pentru acuzațiile de corupție la adresa arbitrului Ionuț Coza
FCU CRAIOVA
Sancționat, după ce a votat » Adrian Mititelu jr. și-a aflat pedeapsa pentru acuzațiile de corupție la adresa arbitrului Ionuț Coza
Rareș Ilie nu se sperie de Tavi Popescu » Ce spune despre rivalitatea cu vedeta de la FCSB
RAPID
Rareș Ilie nu se sperie de Tavi Popescu » Ce spune despre rivalitatea cu vedeta de la FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (243)
mordi
mordi  •  29 Aprilie 2022, 06:57

ba astia unii de pe aici, ce nu pricepeti, clubul *** nu joaca pe ghencea. punct.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaualiga1
steaualiga1  •  29 Aprilie 2022, 05:51

Comentam degeaba ca tot acolo ajungem, adica nicaieri. Daca un ditamai ministru nu are trei 3 cuvinte clare si logice la el ce pretentii sa mai avem la alde talpanei. Poftim????

875423049539972
Raimond Anghel  •  28 Aprilie 2022, 21:50

Dincu va duce cu aceste declaratii PSD-ul la un nivel de care se va speria si el ,sar putea sa ma insel caci sia pierdut capacitatea de a reactiona la fitbecul populatiei .

Vezi toate comentariile (243)
Comentează