FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Conflictul Todoran - Crețu continuă » Declarații distrugătoare ale fundașului dreapta la adresa fostului său antrenor: „Am avut meci la Karagandy, a uitat să pună echipa și fazele fixe. Nu ne venea să credem”

Valentin Crețu
Valentin Crețu

Articol de GSP - Publicat marti, 24 august 2021 17:52 / Actualizat marti, 24 august 2021 23:16

Războiul declarațiilor dintre Valentin Crețu (32 de ani) și Dinu Todoran (42 de ani) continuă. Fundașul celor de la FCSB a ținut să-i răspundă fostului său antrenor.

„Înțepat” de fundașul Valentin Crețu pentru metodele sale de antrenament, Dinu Todoran i-a dat replica fundașului de la FCSB în această dimineață, atacându-l dur pe fostul său elev.

La auzul declarațiilor lui Dinu Todoran, Crețu s-ar fi destăinuit apropiaților, spunând că toate acuzațiile lui Dinu Todoran sunt doar minciuni. 

Conflictul Todoran - Crețu continuă: „El ne punea invers pe tablă, ne încurca tot timpul”

Ba mai mult, Vali Crețu ar fi mărturisit că, înaintea uneia dintre partidele cu Șahtior Karagandy, din preliminariile Conference League, Dinu Todoran ar fi uitat să le prezinte jucătorilor echipa de start.

„De mine poate să spună că sunt slab, urât, dar m-a deranjat că a mințit în ultimul hal. Noi nu făceam un tactic, nu făceam traseu de joc, nu făceam nimic. M-a durut că a mințit. Ce să te pui cu el, că e mare antrenor… El n-a făcut niciodată centrări cu manechine. 

Era bătaie de joc. El ne punea invers pe tablă, ne încurca tot timpul. La ședința tehnică, dinaintea meciului cu Karagandy, a uitat să pună echipa și fazele fixe. La Buzău, cât au putut ăia o repriză, nici nu știu dacă am dat un șut pe poartă, dar am rezolvat jocul în a doua repriză, pentru că nu mai puteau ăia.

Se vede câtă răutate are în el, eu n-am spus de el că e slab. Odată, ne-a zis «automat mută aici» de șase ori, încontinuu, același lucru. La el, adversarii erau slabi, iar noi eram cei mai buni, atâta zicea. Zicea că, dacă se uită la CFR, când lovesc ăia mingea, plânge. Cu oricare jucam, ei erau slabi, noi eram cei mai buni. 

M-am închinat. Jucătorii vorbeau despre faptul că nu se poate așa ceva. De asta mor de oftică, că nu e nimic adevărat din ce a zis. Cum să minți în halul ăsta? Dacă noi nu am făcut finalizare cu manechin, are curaj să pună mâna pe Biblie și să jure? Foarte urât a vorbit. 

Un antrenor nu putea să vorbească așa. Eu nu am vorbit la adresa lui, am spus realitatea. Nici la juniori nu poți să faci aceste greșeli. Avea două-trei cuvinte. Cum ne întâlneam, spunea «bună ziua, în primul rând», greșeală gramaticală. «Bună ziua, în primul rând. Sincer vă spun, sunteți buni. Totul depinde de noi» și nu mai știu, mai avea un cuvânt. 

Avea două-trei cuvinte, cum poți să iei campionatul. Nu ne venea să credem. 

Toni Petrea este zece clase peste el. Un om din staff-ul lui spunea că nu poate să-l asculte, că își bagă mâinile la urechi. Nu cred că am văzut un antrenor care să declare așa ceva despre un jucător. 

Mă deranjează că a mințit. Am avut meci la Karagandy și a uitat să pună echipa și fazele fixe, în meci de Europa. Păi, dacă tu, antrenorul, uiți, jucătorul ăla cum să mai intre pe teren, ce să mai facă? Ne punea invers pe tablă. Pe mine mă punea în stânga, pe Cordea îl punea în stânga, când el era în dreapta. 

Așa se întâmpla la fiecare ședință. Înaintea meciului cu Karagandy, a uitat să ne spună primul «11» și fazele fixe. Nu-mi aduc aminte de altul în cariera mea, e unic. Noi, cu Petrea, eram piesă, eram șmecheri, chiar făcea antrenamente foarte bune”, a spus Vali Crețu unor apropiați, anunță Fanatik.

Citește alte știri despre FCSB

Pista Miculescu a picat! Gigi Becali lucrează la alte 4 transferuri: „Edi îmi dă răspunsul final pentru el diseară”

Analiza lui Gigi Becali după FCSB - Sepsi: „Un singur lucru i-am spus lui Edi Iordănescu”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (12)
anatol_karagandici
anatol_karagandici  •  25 August 2021, 10:25

N-ati inteles ce se intampla aici? E atat de simplu, ciobanul nu vrea sa-si asume rusinea istorica din dubla cu Karaganda si incearca sa arunce vina pe Todoran, adica ala care fusese angajat fix pentru ca facea exact CE II CEREA CIOBANUL. Mi se pare rusinos ca nimeni de la GSP n-a sesizat (sau daca a sesizat s-a facut ca ploua) acest aspect extrem de clar...

1500744200249107
Marius Cristian  •  25 August 2021, 08:56

Todoran produs al școlii românești de antrenori , ce ne mai miram !? Si inca unul privilegiat " ca el a jucat fotbal,nu sa fie pus la același nivel cu unul care nu a jucat " - cum zice Gardos ! Ca sa ajungi antrenor îți trebuie minte , nu te mai ajuta picioarele , bai rataților ! Ajunge cu cliaca fotbalustilor de la scoala de antrenori . Cautati oameni inteligenți pt meseria de antrenor , nu fosti jucator care nu pot lega 3 cuvinte !

steaua.libera
steaua.libera  •  25 August 2021, 00:57

Fanatik și am zis tot. Probabil s-a înregistrat iar Horia

Vezi toate comentariile (12)
Comentează