FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali s-a ținut de cuvânt! Primul boicot al FCSB împotriva lui Răzvan Burleanu » Ce s-a întâmplat azi la FRF

Răzvan Burleanu, președintele FRF
Răzvan Burleanu, președintele FRF

Articol de , - Publicat marti, 25 aprilie 2023 14:41 / Actualizat marti, 25 aprilie 2023 15:22

Valeriu Argăseală, președintele FCSB, a aplicat ordinul lui Gigi Becali: nu s-a prezentat la Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal. 

Azi a avut loc o ședință a Comitetului Executiv al FRF, dar Valeriu Argăseală, membru în CEx, nu s-a prezentat. Decizia a venit după ce Gigi Becali anunța că nu-i mai permite să meargă la ședințele forului lui Răzvan Burleanu. 

Gigi Becali i-a dat SMS lui Horațiu Feșnic, dar ce a făcut arbitrul l-a înfuriat: „Cum, bă, să faci așa?”
FCSB
Gigi Becali i-a dat SMS lui Horațiu Feșnic, dar ce a făcut arbitrul l-a înfuriat: „Cum, bă, să faci așa?”

Valeriu Argăseală a boicotat Comitetul Executiv 

După ordinul lui Gigi Becali, Argăseală a preferat ca azi să meargă la sediul LPF, acolo unde a avut loc o adunare generală. 

Gigi Becali i-a interzis lui Argăseală să meargă la Comitetul Executiv 

După 0-1 cu Rapid, nemulțumit de arbitrajul lui Horațiu Feșnic, Gigi Becali s-a luat de Răzvan Burleanu și FRF. 

„Vali Argăseală va trimite o hârtie la Comitetul Executiv. Nu va mai participa la niciun Comitet Executiv de Fotbal Hoție. Va scrie o hârtie, că «Nu mai particip la un Comitet Executiv în care se ridică mâna și votează tot ce spune Burleanu.  Nu am ce să caut într-o asociație de 7 membri, care sunt niște sclavi». Vali Argăseală nu mai merge niciodată, la niciun Comitet Executiv! Măcar ne lăsăm în voia Domnului, să facă ce vrea Domnul”, spunea Gigi Becali. 

Nu mai mergem la Comitetul Executiv. Nu suntem idioți și proști. Nu vrem să fim sclavi și să primim ordine. Vom trimite hârtie la UEFA. «Am venit și eu ca sclav aici, ca să văd ce hotărâre a luat Burleanu». Și pe Argăseală l-au ademenit. Hai la Israel, hai la Dubai! Îi duce mintea, sunt școliți pe șmecherii. 

- Gigi Becali, patron FCSB

Și MM acuză o conspirație: „N-ar da bine pentru FRF ca FCSB să câștige campionatul!”

Mihai Stoica (58 de ani), managerul general de la FCSB, reclamă alte 3 presupuse greșeli de arbitraj din înfrângerea cu Rapid, 0-1, și vine cu un scenariu-șoc, sugerând că FRF și-ar dori ca echipa lui Gigi Becali să NU iasă campioană!

Pe lângă faptul că Răzvan Onea și Dragoș Grigore nu au fost eliminați în Rapid - FCSB 1-0, Mihai Stoica le-a mai imputat 3 decizii arbitrilor, în frunte cu „centralul” Horațiu Feșnic.

Este vorba despre o intrare a lui Albu cu talpa pe glezna lui Coman, pentru care nu a primit nici măcar „galben”, de un duel Onea - Omrani în careul Rapidului, și de un aut de poartă pentru Rapid în minutul 5 al prelungirilor. (vezi fazele incriminate din Rapid - FCSB aici)

„Presupunerea mea... n-am nicio dovadă, habar nu am dacă este adevărat sau nu, dar eu cred că dă foarte bine pentru imaginea FRF ca un club condus în stilul în care conduce Gigi Becali FCSB să nu câștige campionatul. Eventual, chiar să nu participe în cupele europene. 

Pentru că ba n-am avut antrenor cu licență Pro, ba antrenorul cu licență Pro a fost pus acolo doar ca să fie pus, ba acum a fost adus antrenor cu licență Pro din altă țară. Atunci, e foarte simplu de propagat ideea asta de la un nivel înspre bază, poate corpul arbitrilor. Altfel nu-mi explic”, a precizat MM.  

VIDEO Gigi Becali, atac fără menajamente la Burleanu și Vassaras: „Vine Vassaras și stă prin Grecia și ia banii la mișto că suntem noi proști”

Citește și: 

Elias Charalambous și Mihai Pintilii nu se înțeleg! Dispută în vestiarul FCSB: se ceartă care să conducă

Pe cine cheamă Gigi Becali să salveze fotbalul românesc: „Bă, fiți bărbați!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (37)
zelosu
zelosu  •  26 Aprilie 2023, 17:31

oamenii sunt orbiti de ura. fcsb e *** de multi ani

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

calugarul.antim.gaina
calugarul.antim.gaina  •  26 Aprilie 2023, 14:51
Postat de rumunek pe 26 Aprilie 2023, 13:45

Îi răspundeam unui om, care avea o nelămurire cu privire la atacul la Burleanu, nu la Iorgulescu. Simplu, lucruri reale. Elucubrațiile ecumenico-genealogice pe care le face luminăția ta îmi sunt neclare și nu am de gând să le comentez, nu cunosc domeniul.

Taică sa fii sănătos!

rumunek
rumunek  •  26 Aprilie 2023, 13:45
Postat de calugarul.antim.gaina pe 26 Aprilie 2023, 10:12

Bine, și cu ce schimba asta datele problemei!?... Ideea e că consonanta caraghioasă fc10sb, a fost obișnuită numai cu furturi și favoruri continue de arbitrajul condus de gigistule deaconu! Voi ce vreți!? Sa stam așa în golăneală lui Gigi 1.000 de ani!???.... Vă reamintesc, totuși, că ciobanul grobian nu e coborât din lacrimă lui Christos, ci vine pe linie paternă din ciobanul Haralambie, aromân din Albania. Până la Mormântul Sfânt mai sunt mii de km. ....

Îi răspundeam unui om, care avea o nelămurire cu privire la atacul la Burleanu, nu la Iorgulescu. Simplu, lucruri reale. Elucubrațiile ecumenico-genealogice pe care le face luminăția ta îmi sunt neclare și nu am de gând să le comentez, nu cunosc domeniul.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează