FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCSB 1-0

Revoltat de arbitrajul din Rapid - FCSB, Gigi Becali protestează și a luat prima decizie majoră: „Gata, în seara asta îl pun să scrie hârtia!”

Gigi Becali +20   FOTO
Gigi Becali

Articol de - Publicat duminica, 23 aprilie 2023 23:59 / Actualizat luni, 24 aprilie 2023 00:11

Gigi Becali (64 de ani), patronul FCSB, a criticat vehement arbitrajul după înfrângerea cu Rapid, 0-1. În semn de protest, susține că i-a scris câteva mesaje președintelui FRF, Răzvan Burleanu, și că nu-i va mai permite lui Valeriu Argăseală, președintele clubului, să participe la ședințele de Comitet Executiv al Federației.

După eșecul din Giulești, Gigi Becali a intrat în direct, iar arbitrul Horațiu Feșnic și Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, au fost țintele lui principale. 

Becali a transmis că i-a scris mai multe mesaje lui Burleanu și că nu-l va mai lăsa pe Valeriu Argăseală să participe la ședințele de Comitet Executiv. Argăseală, președintele FCSB, este membru în Comitetul Executiv al Federației ca reprezentant al cluburilor din Liga 1. 

Explicațiile lui Adrian Mutu: „FCSB prea se văită la orice, e fotbal!” » Replica venită din studio
RAPID - FCSB 1-0
Explicațiile lui Adrian Mutu: „FCSB prea se văită la orice, e fotbal!” » Replica venită din studio

Gigi Becali, după Rapid - FCSB: „Vali Argăseală nu va mai participa la niciun «Comitet Executiv de Fotbal Hoție»!”

„I-am scris acum câteva mesaje lui Burleanu, dacă vreți vă trimit și vouă mesajele pe care i le-am scris. L-a adus el pe Vassaras, grecul, că noi n-avem cum să conducem arbitrajul. Asta e vina lui, că l-a adus pe Vassaras și-l ține. 

Bine, i-am mai scris să mai aducă vreo 7 greci să conducă Federația. Într-o țară de sclavi care votează pentru mingi și tricouri...

Vali Argăseală, în seara asta, va trimite o hârtie la Comitetul Executiv. Nu va mai participa la niciun Comitet Executiv de Fotbal Hoție. Va scrie o hârtie, că «Nu mai particip la un Comitet Executiv în care se ridică mâna și votează tot ce spune Burleanu. 

Nu am ce să caut într-o asociație de 7 membri, care sunt niște sclavi». Vali Argăseală nu mai merge niciodată, la niciun Comitet Executiv! Măcar ne lăsăm în voia Domnului, să facă ce vrea Domnul”, a precizat Gigi Becali în direct în emisiunea „Digi Sport Special”. 

Pe latifundiar l-a deranjat foarte tare faptul că Onea n-a fost eliminat la intrarea din minutul 4 asupra lui Florinel Coman: 

„Feșnic e mare arbitru, de asta mă gândesc la alte lucruri. Dacă era unul nepriceput, da. Dar să facă Feșnic așa ceva... El era la 3 metri de fază, la Coman. Se uita clar, a văzut. Atunci ce să facem? Nu știu ce se întâmplă”. 

Alte știri despre Rapid - FCSB: 

MM Stoica a izbucnit, la câteva minute după meciul care o îndepărtează pe FCSB de titlu: „A fost măcel! Vorbiți de Feșnic și de celebrul arbitru VAR Vidican, domnilor!”

Mititelu jr., mesaj tăios la pauza meciului Rapid - FCSB: „Distrugerea fotbalului românesc prin manevrarea arbitrajului”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (59)
deal1
deal1  •  25 Aprilie 2023, 17:38

schimbati moderatorii, ce am scris nu e ofensator pentru un om cu o minima inteligenta

kukubau53
kukubau53  •  24 Aprilie 2023, 16:28

Nu Rapidul a fost avantajat de arbitraj, ci FCSB a fost dezavantajata....... arbitrii (centru si VAR) fiind clujeni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yellowstone_vs
yellowstone_vs  •  24 Aprilie 2023, 13:43
Postat de elgabri pe 24 Aprilie 2023, 09:42

Daca a cumparat Steaua sa ne arate cum a platit datoriile !!

cu 50 milioane de euro :)))))))))))))))))))))))) si el a facut milionul dupa ce a ajuns la steaua ...........la ce foame are in gat dupa bani ....baga el 50 de milioane degeaba =))

Vezi toate comentariile (59)
Comentează