FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCSB 1-0

Explicațiile lui Adrian Mutu: „FCSB prea se văită la orice, e fotbal!” » Replica venită din studio

Adrian Mutu / foto: GSP +9   FOTO
Adrian Mutu / foto: GSP

Articol de - Publicat duminica, 23 aprilie 2023 23:26 / Actualizat luni, 24 aprilie 2023 10:16

Adrian Mutu, antrenorul Rapidului, a comentat principalele momente ale derby-ului cu FCSB, câștigat cu 1-0, iar la interviuri n-a scăpat de întrebările legate de arbitraj.

Dincolo de analiza tehnico-tactică a disputei din Giulești, Mutu a fost de părere că intrarea teribilă a lui Onea din startul meciului nu trebuia sancționată cu cartonaș roșu. „Prea ne văităm din orice, e fotbal”, a concluzionat Mutu, contrat din studioul Orange Sport de Dan Udrea, redactorul-șef adjunct al Gazetei.

Adi Mutu, după Rapid - FCSB 1-0: „Am suferit, dar nu ne-am dat bătuți. Felicitări băieților!”

„E o victorie importantă, victorie de moral. Am fost inspirat cu titularizarea lui Funsho. A muncit foarte mult, a atacat spațiile, a făcut ce trebuia să facă. 

Am trăit meciul cu emoții. Îmi doream ca echipa mea să câștige. Au fost două reprize diferite. Am fost mai buni în prima repriză, apoi am suferit în repriza a doua, FCSB a dominat. Îmi felicit jucătorii pentru atitudinea din repriza a doua, mă încântă! Nu s-au dat bătut și, chiar dacă am suferit, nu ne-am dat bătuți.

Cei de la FCSB au individualități importante, combină foarte bine, ne-au obligat să ne apărăm puțin mai jos. Moldovan a făcut un meci mare, la fel și Cristi Săpunaru. Toți băieții s-au dăruit. E victoria lor, o merită. Cum spuneam și la conferința de presă, nu există momente de răgaz pentru noi. 

Trebuie să fim concentrați în continuare, trebuie să uităm acest meci și să ne gândim la cel cu CFR Cluj. Noi ne vedem de drumul nostru, încercăm să acumulăm cât mai multe puncte și vom vedea unde vom ajunge. Cu un lot întărit, putem lupta pentru titlu în sezonul următor”, a spus Mutu, la Prima Sport.

Horațiu Moldovan face un campionat extraordinar. A avut și momente în care n-a fost la nivelul lui, dar a apărat foarte bine astăzi. Merită felicitat.

- Adrian Mutu

MM Stoica a izbucnit, la câteva minute după meciul care o îndepărtează pe FCSB de titlu: „A fost măcel! Vorbiți de Feșnic și de celebrul arbitru VAR Vidican, domnilor!”
RAPID - FCSB 1-0
MM Stoica a izbucnit, la câteva minute după meciul care o îndepărtează pe FCSB de titlu: „A fost măcel! Vorbiți de Feșnic și de celebrul arbitru VAR Vidican, domnilor!”

Mutu: „E bine că Florinel Coman n-a pățit nimic”. Replica lui Dan Udrea: „Dacă n-a fost de roșu, de ce te bucuri că n-a pățit nimic?”

Întrebat despre intrarea lui Onea asupra lui Florinel Coman, Mutu a avut o concluzie tranșantă, dar a primit imediat replica:

Intrarea lui Onea? A fost cu genunchiul, nu cu talpa! Prea ne văităm la orice, e fotbal! A fost o intrare mai periculoasă, dar e bine că Florinel Coman n-a pățit nimic. La fiecare meci cer o agresivitate pozitivă. Probabil că jucătorii mei au simțit derby-ul

- Adrian Mutu

„L-aș fi întrebat ceva pe Mutu. De ce te bucuri că n-a pățit nimic Florinel Coman, dacă spui că n-a fost de «roșu»?”, a fost replica în direct pe post a lui Dan Udrea, moderatorul emisiunii „Sport Report” de la Orange Sport.

Citește și alte știri despre Rapid - FCSB: 

Charalambous își asumă schimbarea lui Compagno și acuză arbitrajul lui Feșnic: „Nu înțeleg, vreau să văd fazele!”
RAPID - FCSB 1-0
Charalambous își asumă schimbarea lui Compagno și acuză arbitrajul lui Feșnic: „Nu înțeleg, vreau să văd fazele!”
Florinel Coman a apărut cu tibia „împachetată” după Rapid - FCSB. Ironii acide: „Feșnic a arbitrat super! Ați văzut cum am sărit trei metri, nu?”
RAPID - FCSB
Florinel Coman a apărut cu tibia „împachetată” după Rapid - FCSB. Ironii acide: „Feșnic a arbitrat super! Ați văzut cum am sărit trei metri, nu?”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (39)
bodosan
bodosan  •  24 Aprilie 2023, 16:04

Papeau a stat 5 luni accidentat pentru un fault din spate,jucătorul advers a primit galben ,atât. Onea la lovit cu mâinile în alunecare pe Coman,care a jucat tot meciul,a primit galben. Asta e diferenta

pafnutie.gigel.becaliu
pafnutie.gigel.becaliu  •  24 Aprilie 2023, 13:14
Postat de Budrix69 pe 24 Aprilie 2023, 12:13

lasa, stati in liga a 2-a, comentati de acolo.....

E bucuria voastră de neamuri proaste ce sunteți! La voi nema educație, nema logică, doar ticăloșenie stelistă cat cuprinde! Ok. Noi stam in b. Dar voi văd că sunteți prostălăii de serviciu pe mana voastră! Vă dă D-zeu după faptă și răsplată!

pafnutie.gigel.becaliu
pafnutie.gigel.becaliu  •  24 Aprilie 2023, 13:12
Postat de Budrix69 pe 24 Aprilie 2023, 12:12

fluierasii sunt pusi de FRF

Păi nu sunt tot ăia care au eliminat numai de la Dinamo, deși fcsbiștii ii urcau pe garduri!???..... Sunt tot ăia care au scos fara motiv câte doi, trei dinamoviști pe meci!.... Atunci au fost buni, și acum nu mai sunt!????... Da-le Doamne la gigiști, tot ce au făcut și ei altora! Amin!

Vezi toate comentariile (39)
Comentează