FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCSB 1-0

VIDEO Charalambous își asumă schimbarea lui Compagno și acuză arbitrajul lui Feșnic: „Nu înțeleg, vreau să văd fazele!”

Elias Charalambous +20   FOTO
Elias Charalambous

Articol de - Publicat duminica, 23 aprilie 2023 23:16 / Actualizat luni, 24 aprilie 2023 00:27

Elias Charalambous (42 de ani), antrenorul principal de la FCSB, a comentat înfrângerea cu Rapid din etapa 5 de campionat, scor 0-1, în urma căreia roș-albaștrii rămân la 5 puncte în spatele liderului Farul. 

Antrenorul cipriot consideră că un egal ar fi fost echitabil, având în vedere câte ocazii importante a avut FCSB. Totodată, a contestat arbitrajul lui Horațiu Feșnic.

Vocile Gazetei » Derby-ul Rapid - FCSB 1-0, comentat live pe GSP.ro de Cătălin Țepelin, Ovidiu Ioanițoaia și Cristian Geambașu
Rapid - FCSB
Vocile Gazetei » Derby-ul Rapid - FCSB 1-0, comentat live pe GSP.ro de Cătălin Țepelin, Ovidiu Ioanițoaia și Cristian Geambașu

Elias Charalambous, după Rapid - FCSB 1-0: „Ocazii cât nu am avut în 3 meciuri”

„Nu suntem fericiți cu acest rezultat. În prima repriză nu am jucat cum ne pregătiserăm. Nu am ținut de minge cum trebuia, dar cred că în repriza a doua am avut ocazii cât nu am avut în 3 mecuri.

Dar ăsta este fotbalul, uneori înscrii ușor, alteori ai multe ocazii, dar nu o faci. Reacția jucătorilor a fost foarte bună, dar nu a fost suficient. Un egal ar fi fost echitabil, dar ăsta este fotbalul, trebuie să continuăm să muncim din greu.

Nu știu cum funcționează aici VAR-ul, nu îmi place să vorbesc despre arbitri. Dar vreau să văd fazele în seara asta, cele două intrări. La ce am văzut de pe margine, cred că au fost intrări foarte dure, iar VAR-ul nici măcar nu a comunicat cu arbitrul!

Vreau să văd fazele, nu sunt sigur 100%, dar din câte am văzut, au fost faulturi foarte dure. Arbitrii trebuie să fie corecți cu toată lumea!”, a spus Charalambous inițial, la Prima Sport.

Charalambous, despre schimbările de la pauză: „Este responsabilitatea noastră”

Ulterior, Charalambous a fost întrebat despre schimbările efectuate la pauză, când i-a scos de pe teren pe Compagno, Dawa și Edjouma.

„Ați văzut reacția echipei, înseamnă că schimbările au fost bune. Schimbarea lui Compagno este responsabilitatea noastră, noi decidem. S-a simțit puțin obosit, am vorbit la pauză. 

Dawa avea cartonaș galben, am vrut să-l protejăm. Considerăm că jucătorii intrați s-au descurcat bine, a fost clar pe teren”, a răspuns cipriotul.

Dacă comparăm ocaziile celor două echipe, aș spune că rezultat nu este corect. Dar așa este în fotbal, uneori obții mai puțin decât meriți. Vreau să le mulțumesc fanilor. Știu că nu sunt fericiți cu rezultatul, nici noi nu suntem. Vreau să le transmit că vom continua să muncim din greu.

Totul este posibil, dacă matematic suntem în lupta pentru titlu, vom lupta până la sfârșit. Toate meciurile sunt importante, trebuie să fim concentrați la următorul meci.

- Elias Charalambous, antrenor FCSB

5 punctesunt acum între Farul și FCSB în play-off

Tot despre Rapid - FCSB: 

MM Stoica a izbucnit, la câteva minute după meciul care o îndepărtează pe FCSB de titlu: „A fost măcel! Vorbiți de Feșnic și de celebrul arbitru VAR Vidican, domnilor!”
RAPID - FCSB 1-0
MM Stoica a izbucnit, la câteva minute după meciul care o îndepărtează pe FCSB de titlu: „A fost măcel! Vorbiți de Feșnic și de celebrul arbitru VAR Vidican, domnilor!”
Florinel Coman a apărut cu tibia „împachetată” după Rapid - FCSB. Ironii acide: „Feșnic a arbitrat super! Ați văzut cum am sărit trei metri, nu?”
RAPID - FCSB
Florinel Coman a apărut cu tibia „împachetată” după Rapid - FCSB. Ironii acide: „Feșnic a arbitrat super! Ați văzut cum am sărit trei metri, nu?”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
bunicu
bunicu  •  24 Aprilie 2023, 08:27

Omul umbrelă de ploaie pentru Becali a recunoscut a fost schimbarea noastră ce vreți mai mult, a venit omul și el pentru ceva Euroi.

bunicu
bunicu  •  24 Aprilie 2023, 08:24

Nu se poate nu a fost arbitru Diaconu și nu a aruncat nimeni nici o brichetă.

o_bic
o_bic  •  24 Aprilie 2023, 07:58

Mai Ilie Haralambie,uită-te puțin in oglinda. Incepi sa semeni ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează