FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Valeriu Iftime îl provoacă pe prietenul Gigi Becali: „Așa l-ar mânca pe Dan Petrescu”

Valeriu Iftime și Gigi Becali se tachinează cu fiecare ocazie +29   FOTO
Valeriu Iftime și Gigi Becali se tachinează cu fiecare ocazie

Articol de GSP - Publicat luni, 25 mai 2020 18:54

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, a vorbit din nou despre lupta pentru titlu din Liga 1. Finanțatorul moldovenilor știe ce-i lipsește lui Gigi Becali pentru a stopa supremația lui CFR Cluj. 

„Mulți sunt împotriva domnului Becali. Pe mine nu mă deranjează ce declară el, eu vreau să câștige FCSB titlul pentru că este o echipă tânără, dar am și un interes financiar. O să vedeți că eu o să-l bat pe Becali în meciul direct. Acolo e o echipă excepțională, dacă aș avea jucătorii de acolo aș lua campionatul trei ani, la pas. 

Lor le lipsește Marius Croitoru antrenor și conducerea administrativă de la noi. Trebuie să se alinieze multe planete ca să câștige campionatul. Dacă ar avea staff-ul de la Botoșani ar câștiga campionatul la pas, cu tot ce are Dan Petrescu, i-ar mânca pe cei de la CFR!”, a mărturisit Valeriu Iftime, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Valeriu Iftime: „Nu țin cont de coaliții anti-Becali. Sunt stelist și vreau ca FCSB să ia titlul!”

Anterior, finanțatorul lui FC Botoșani afirmase, în exclusivitate pentru GSP.ro, că și-ar dori ca echipa prietenului Gigi Becali să câștige titlul în Liga 1. 

„Acum că ne-am calificat în play-off, mă pregătesc să termin pe locul 3! Nu știu dacă e bine spus coaliție, dar există ceva împotriva, chiar o răutate contra celor de la FCSB. Asta și pentru că domnul Becali e foarte guraliv! Eu nu țin cont de asta. Eu aș vrea să câștige FCSB campionatul, dacă eu nu am nicio șansă. Din motive financiare, dar și din afecțiune. Țin la FCSB mai mult ca la alte echipe! Am fost toată viața mea stelist, dar asta nu contează la meciurile directe. Sper să bat FCSB! Eu joc meciurile directe atât de bine cât se poate”. 

VIDEO. Ce a făcut Valeriu Iftime după ce a câștigat primul milion de lei: „Ne-am izbit cu mașina în primul stâlp”

+25 FOTO

Citește și alte știri din Liga 1: 

EXCLUSIV Gigi are un aliat în play-off: „Nu țin cont de coaliții anti-Becali. Sunt stelist și vreau ca FCSB să ia titlul!”

GAZ METAN. Adio, dar mai rămân puțin cu tine » Edward Iordănescu și-a decis viitorul: „Scenariul e simplu”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
983732924972315
Soos Vilmos  •  26 Mai 2020, 14:28

Doi ciobani ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează