FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

GAZ METAN. Adio, dar mai rămân puțin cu tine » Edward Iordănescu și-a decis viitorul: „Scenariul e simplu”

Edi Iordănescu. foto: GSP +14   FOTO
Edi Iordănescu. foto: GSP

Articol de - Publicat luni, 25 mai 2020 17:38

Edward Iordănescu, 41 de ani, este un consilier special al echipei și al clubului Gaz Metan, deși, practic, nu mai are nicio titulatură oficială acolo. Staff-ul său va conduce finalul sezonului, antrenorul așteptând să vadă dacă i se va oferi un nou contract

Gaz Metan bifează cel mai important loc din istoria de 75 de ani a clubului. Niciodată nu s-a clasat pe locul 6, cel puțin, este în premieră în play-off.

Dar medieșenii sunt plini de griji, mai ales că nu reușesc din diverse motive care nu mai țin de ei să scape de insolvență. Clubul intră în istorie și prin legătura specială pe care o are în acest final de sezon cu antrenorul său, Edward Iordănescu. 

Edward Iordănescu: Adio, dar mai rămân puțin cu tine

Tehnicianul de 41 de ani nu mai este teoretic A1 la Gaz Metan, așa cum GSP.RO a anunțat de mai multă vreme, practic mai trebuie semnate documentele care să ateste acest lucru, părțile fiind înțelese. 

Mai exact, Edi - care în primul sezon la Mediaș, a terminat cu echipa pe primul loc din play-out - nu se mai ocupă de pregătirea directă a formației. A renunțat la luna iunie din contract. La finele lunii iunie îi expira acordul cu sibienii, dar conform noii înțelegeri cu Gaz Metan situația lui cu gruparea se închide la finalul acestei săptămâni.

Momentan, Edward este acasă, cu familia, la București, și ține legătura cu staff-ul său, care a rămas să conducă echipa până la ultima etapă. Mai mult, Iordănescu este un consilier al formației și-al clubului! Va fi prezent la meciurile echipei sale, dar va sta în tribună alături de președintele Ioan Mărginean.

Edward Iordănescu: „Ori prelungesc încă un sezon, ori aleg o altă variantă de a-mi continua cariera”

Chestionat de Gazeta Sporturilor vizavi de această situație, tehnicianul a lămurit situația: "Scenariul este simplu: ori prelungesc încă un sezon, ori aleg o altă variantă de a-mi continua cariera. 

N-am vrut să lăsăm lucrurile încurcate. Mă țin de cuvânt, voi lua în calcul, în principal, proiectul pe care mi-l va oferi Gaz Metan atunci când se va stabili clar situația pentru viitorul sezon, dacă nu, voi vedea ce oportunități îmi va oferi fotbalul". 

Echipa este condusă acum de Alexandru Radu, Ioan Stelescu și Lucian Boroncoi, secunzii și oamenii de încredere ai lui Edward, Bogdan Pârvu, antrenorul cu portarii, și Marius Francisc Bogdan, analist.

"Voi veni la meciuri, stau alături de președinte, țin la jucători, mențin legătura cu staff-ul meu, însă nu mai voi mai fi eu antrenorul principal. A fost un context complicat, legat și cu coronavirusul, se vor lămuri lucruri, ușor, ușor" - Edward Iordănescu

VIDEO. Q&A cu Edward Iordănescu

+10 FOTO

Citește și alte știri despre Liga 1: 

Solicitarea FRF, aprobată de UEFA! Decizia luată de forul european în cazul Ligii 1

Liga 1, un infern pentru antrenori! FCSB și Astra prin top 50 în lume la antrenori schimbați

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (4)
gazistu
gazistu  •  25 Mai 2020, 22:23

pai se pare ca are oferte din LaLiga, Premier League si Bundesliga....sa vedem care le accepta...se pare ca Man City sta la panda...il asteapta pe Edi sa-si termine contractul cu noi, si il demite apoi pe Guardiola.....acum sa vedem daca accepta Edi...ca de el depinde....City abia isi freaca palmele de bucurie ca il aduce pe Edi pe Ettihad Stadium. si cu un slar de 25-26 mil lire/sezon...exact cat ia Guardiola.... sa spram ca totusi ramane la Medias, sa-i lase pe city cu buza umflata..sa-i duca dorul.... :)

10156013562479806
Oprisan Niculae  •  25 Mai 2020, 20:47
Postat de Un Timisorean pe 25 Mai 2020, 18:05

Aere de "mitic". Unde dracu sa plece pe praful asta ?

Rste asteptat in Premiere League si Bundesliga dar nu s-a hotarat.

therealtruth1
therealtruth1  •  25 Mai 2020, 18:41
Postat de Un Timisorean pe 25 Mai 2020, 18:05

Aere de "mitic". Unde dracu sa plece pe praful asta ?

pai cam oriunde. daca si bergodi s-a angajat pe praful asta,poate lejer si edi iordanescu. in fotbal nu este ca la tine in firma unde te-au mintit aia sa stai pe salariu de mizerie pentru ca nimeni nu angajeaza. daca esti bun se fac angajari oricand.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează