FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Victor Pițurcă îl face pachet pe Teja: „Fără intervenția lui Becali, FCSB nu câștiga împotriva Craiovei” + „Dică nu a vrut să fie șomer”

Gigi Becali și Mihai Teja
Gigi Becali și Mihai Teja

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 martie 2019 12:13

Victor Pițurcă, fost antrenor la FCSB, a vorbit despre relația dintre Gigi Becali și Mihai Teja.

Victor Pițurcă este de părere că Gigi Becali este cel care stabilește echipa de start de la FCSB și face schimbările în timpul meciului, deși patronul FCSB a spus că până la finalul sezonului nu se va implica.

„La FCSB se vede foarte clar ce se întâmplă. Patronul conduce, face echipa și face schimbările! Jucătorii ştiu aceste lucruri și nu mai reacţionează aşa cum trebuie pe teren. Se bagă 100%! Nu se pune problema. Nu aţi văzut că cei de la FCSB nu reuşit să câştige la Călăraşi? A fost nevoie de intervenţia lui, altfel nu câştigau nici cu Craiova.

Din 100 de antrenori, 98 acceptă toate aceste lucruri. De ce? Pentru bani și pentru glorie. Se gândesc că vor face performanţă, că vor lua campionatul indiferent de condiţiile care sunt. Eu cred că aşa s-a gândit şi Dică.

Pe Dică îl cunosc bine, are personalitate. Nu ar fi acceptat tot ceea ce i s-a întâmplat. Dar ce să facă? Sunt atâţia şomeri. Normal că acceptă. Ce contează?”, a declarat Victor Pițurcă la TV Telekom Sport.

VEzi și:

VIDEO N-a mai rezistat! Dezvăluiri incredibile despre condițiile de la FCSB: „Am rămas fără vitaminizare în cantonament! Mi se rupeau gărdulețele. M-am simțit umilit”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
clubsteaua
clubsteaua  •  02 Martie 2019, 12:33

deci spune victor piturca,ca becali este un antrenor mai bun decat 90% din antrenorii din liga 1? wtf? pai nu a spus data trecuta ca nu se pricepe la fotbal becali. piturca asta se contrazice non stop. p.s.:becali oricum are peste 60 de ani si urmeaza sa se retraga,nu o sa mai tina mizeria asta mincinosa cu faptul ca becali se baga peste echipa. cat naiba sa o mai duca becali,deja se vede pe el ca nu mai are energie,urmeaza pensionarea,dupa ce naiba o sa mai inventati despre Steaua.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează