FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL 1-2

FCSB - VIITORUL 1-2 // Dumitru Dragomir, verdict dur: „Cine l-a scos pe Moruțan a greșit! Steaua nu mai are nicio șansă la titlu”

FCSB - Viitorul
FCSB - Viitorul

Articol de GSP - Publicat luni, 11 martie 2019 22:28

Viitorul a câștigat pe terenul celor de la FCSB, 2-1, după un meci foarte bun făcut de echipa lui Gică Hagi.

După partidă, Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a criticat jocul celor de FCSB, dar și schimbarea lui Olimpiu Moruțan, înlocuit în minutul 74 de Raul Rusescu.

„Mi-a plăcut echipa lui Hagi și strategia pe care a aplicat-o. Steaua a avut doar viteza I și a II-a. Cel mai bun jucător, Moruțan, a fost schimbat când juca bine. Nu am înțeles schimbarea asta. Nu știu cine a făcut-o, dar a greșit.

Teja nu are nicio vină. E un antrenor serios, dar nu are echipă. Dacă mă întrec la viteză cu jucătorii, îi depășesc. Steaua nu mai are nicio șansă la titlu”, a declarat Dumitru Dragomir la TV Digi Sport.

Dumitru Dragomir a vorbit și la GSP LIVE: „FCSB are antrenor, dar n-are echipă. Eu am spus că dacă jumătate din echipă se ia la întrecere cu mine nu mă întrec. Am stat cu Iordănescu și am urmărit câțiva jucători de la Steaua, care fugeau numai cu viteaza întâia și a doua. Asta e valoarea lor. Cel mai bun jucător de la Steaua, Moruțan, a fost schimbat. N-am înțeles de ce. Joci cu două vârfuri care n-au viteză... Nu poți să-l scoți pe Moruțan. Dacă bate pe CFR Cluj, FCSB ia titlul. Dar e un meci greu”.

Citește și:

FCSB, praf și pulbere » 3 bile negre în jocul elevilor lui Mihai Teja

REZULTATE PLAY-OFF

CFR Cluj - Sepsi 3-1 (Detalii AICI)
CSU Craiova - Astra 1-0 (Detalii AICI)
FCSB - Viitorul 1-2 (Detalii AICI)

CLASAMENT PLAY-OFF LIGA 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
spinoza
spinoza  •  12 Martie 2019, 07:32

Moruțan e fotbalist! Singurul jucător de creație! Nu s-a sufocat meciul trecut, a fost bolnav! El cu "Mbappe" s-au ridicat la nivelul unui joc de play-off.

110146613198286
Gabi Simon  •  12 Martie 2019, 01:30

D-le Dragomir sa nu mai spuneti niciodata ca sunteti oltean ca sunteti de risul penibilului. Cum sa spui ca Steaua nu mai are nici o sansa te titlu apoi daca Viitorul bate CFR-ul tot FCSB ia campionatul cind astia etapa viitoare nu au forta sa cistige la Giurgiu,pe Craiova nu ii pui la socoteala niciodata chiar esti vai de capul tau,*** tot ttimpul pe astia de la Giginio Mafalda in comparatie cu oltenii.tu parca ai fi din Madagascar.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lucghencea
lucghencea  •  11 Martie 2019, 23:50

dragomir e un complice printre cei din frunte pentru furtul identitar din 2003 si aducerea fecefcsb in locul clubului STEAUA in LPF alaturi de sandu mircea etc . becali i-a salvat scaunul de la debarcare cand trebuia vanduta Casa fotbalului si impartiti banii din drepturile de televizare cluburilor carora le furase banii iar mitica drept recunostinta pentru suport a distrus STEAUA Bucuresti si a introdus clubul fara identitate condus de becali in locul STELEI inca din 2003 . masonii tot masoni raman .

Vezi toate comentariile (4)
Comentează