FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL 2-1

FCSB - VIITORUL 2-1 / VIDEO Declarație enigmatică a lui Gică Hagi: „Poate la următorul meci Dan Petrescu nu va mai fi antrenorul lui CFR Cluj”

Articol de GSP - Publicat luni, 02 septembrie 2019 00:43

Gică Hagi vine cu o variantă surprinzătoare în legătură cu Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj care a fost eliminat în timpul meciului pierdut cu Astra, 2-3, de către arbitrul Sebastian Colțescu. 

„Nu sunt în măsură să-l judec pe Petrescu, pentru că suntem amândoi antrenori. Vă zic doar să-l respectați mai mult pe Dan Petrescu. Poate la următorul meci nu o să mai fie pe banca lui CFR Cluj. Poate va pleca. 

Probabil așa se va întâmpla cu toți. Fără Petrescu, campionatul ar fi mai sărac. Nu știu dacă va pleca de la CFR, dar mie așa mi-a lăsat impresia după meciul cu Astra”, a declarat Gică Hagi la conferința de presă.

Dan Petrescu a fost trimis în tribune de arbitrul Sebastian Colțescu în timpul meciului cu Astra, moment în care antrenorul lui CFR Cluj s-a enervat teribil și l-a înjurat suburban pe central. (Detalii AICI)

Citește și:

FCSB - VIITORUL 2-1 / VIDEO Valentin Crețu, citate din Cristiano Ronaldo + Recunoaște: „L-am sunat pe Gigi Becali”

FCSB - VIITORUL 2-1 / Adi Popa a răbufnit: „Numai în România contează dacă ai fundul mare. Sunt dezamăgit, frustrat de decizia conducerii”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (33)
deroberto
deroberto  •  04 Septembrie 2019, 22:06

Enigmatic as putea spune să-l lăsăm pe dnul Hagi scălzându-se plin de împliniri si energie , în sudalmile si invectivele d-lui de-alde Petrescu. Revenind la ăsta... al lui Petrescu, care dacă e plictisit de *** asta din care se contopește mioritic si el cu familia lui, plictisit de atâția bani si trofee câștigate, să-și ia familia si să se ducă în toate înjurăturile lui, dar să le ia ușor, pe rând. Noi toți ne-am prins cum stă treaba în familia lu ăsta de-alde Petrescu, ne putem închipui... " ***". Așa că ar fi de un bun augur dacă lui de-alde de-ăștia, care au un plictis de viață, datorită banilor câștigați, comisia FRF să-i dea vreo 16 ( șaisprezece ) etape de suspendare. Nu de alta, dar la o adică, să rămână la 12. De pleacă alde nea Dan, nu-i bai, un plictisit mai puțin. Cine știe ce-ar mai putea face.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

danut1971
danut1971  •  02 Septembrie 2019, 11:31

poate la urmatorul meci cu fcsprebe nu vei mai face tu blat ordinar ca aseara mare rege

param0unt
param0unt  •  02 Septembrie 2019, 10:45
Postat de Andronic Popovici pe 02 Septembrie 2019, 09:32

de data asta chiar ar avea argumente sa plece si sa lasa pe acesti comentatori de la Digi sa judece pe toata lumea numai de fecsebeaua si ciobanu ei nimic si sa acopere ca pisica ...ceva in nisip .

Blat ordinar! Fotbalul românesc este o rușine! Mafia gigista nu este oprită de FRF și LPF! Ce vreti, presa e umilă in fata ciobanului pentru ca libertatea cuvantului e cenzurata in Romania, mai mult decat pe vremea lui ceaușescu! suntem o tara in descompunere....

Vezi toate comentariile (33)
Comentează