FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL

FCSB - VIITORUL // EXCLUSIV UPDATE Nu se joacă nici diseară? Ultimele vești de la Pitești: cum va fi vremea la ora meciului

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat luni, 10 decembrie 2018 17:18

FCSB - Viitorul, partida programată inițial duminică seara, la Pitești, a fost amânată pentru azi din cauza ceții dense. Meciul ar urma să se joace în această seară, de la ora 20:00, chiar dacă ceața va persista și diseară. 

update 17:17

Veștile privind condițiile meteo de la Pitești au devenit mai bune, iar meciul se va desfășura, cel mai probabil, în condiții optime.

"Condiții de ceață vor fi, în special după ora 22:00, dar cu siguranță vizibilitatea va fi mai bună decât duminică seara. Un aer cețos, cum probabil va fi la ora meciului, nu are cum să pună în pericol desfășurarea partidei", au declarat pentru GSP.ro reprezentanții Stației Meteo din Pitești.

Știrea inițială

GSP.ro a sunat în această dimineață la Stația Meteo din Pitești, pentru a afla prognoza de la ora meciului. 

"Se mențin condițiile de ceață și pentru această seară, la fel ca pentru toate serile și diminețile din această săptămână. Va fi ceață în proporție de peste 70% diseară. 

Este posibil ca ceața să nu fie la fel de densă ca duminică seara, dar ea va fi prezentă cu siguranță și în această seară, iar vizibilitatea va fi sub 150 de metri la ora meciului", au declarat reprezentanți ai Administrației Meteo Pitești pentru GSP.ro. 

Cristian Bivolaru, oficial la Viitorul, a declarat în această dimineață că celor de la FCSB le-ar fi surâs ca partida să nu se joace nici astăzi. 

"Noi am sunat la INMH (Institutul Național pentru Meteorologie și Hidrologie) și nu au putut să ne spună cum va fi vremea diseară.

Cei de la FCSB avansaseră o idee. Să se amâne meciul spre sfârșitul lui ianuarie, înainte de reluarea campionatului", a spus Cristi Bivolaru, directorul general al Viitorului, la TV Pro X.

Prognoza meteo nu se împrietenește cu fotbalul nici în următoarele zile. Marți ar urma să înceapă să ningă, ceea ce ar pune în pericol și mai mult disputarea partidei în condiții optime. 

FCSB - Viitorul ar trebui să se joace în această seară, la Pitești, de la ora 20:00, liveTEXT, VIDEO+FOTO pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport. 

Vezi și: Hagi și Dică s-au urmărit reciproc! Ce s-a întâmplat imediat după amânarea meciului FCSB - Viitorul la Pitești

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (79)
100002473541087
Danut Ognean  •  10 Decembrie 2018, 20:01

moartea din vaslui e in doliu?

davveroirl
davveroirl  •  10 Decembrie 2018, 19:49
Postat de hitman222 pe 10 Decembrie 2018, 19:01

Ti-ai pus poza lui bunicu la avatar?

asa arata bunicu-tu !?:))

alskar
alskar  •  10 Decembrie 2018, 19:19

bun portarul Botoșaniului

Vezi toate comentariile (79)
Comentează
Close