FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL

FCSB - VIITORUL // FOTO Radu Petrescu a acordat un penalty contestat » Părerile lui Crăciunescu și Porumboiu

Captură TV Telekom Sport +4   FOTO
Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat luni, 11 martie 2019 22:01

Arbitrul Radu Petrescu a acordat un penalty controversat pentru Viitorul în minutul 65 al partidei cu FCSB, la scorul de 1-1.

Lyes Houri a înaintat cu mingea la picior, a fost marcat îndeaproape și presat de Junior Morais, iar Romario Benzar a intrat din lateral prin alunecare. Arbitrul Radu Petrescu a fluierat imediat, dar reluările TV arată că duelul Houri - Morais nu a avut loc în interiorul careului de 16 metri , iar Romario Benzar l-a atins pe Houri când acesta era în plonjon, deja aproape căzut!

Iată momentul alunecării lui Benzar:

 benzar 1

benzar 2

PORUMBOIU: „E penalty!”

Adrian Porumboiu, fostul mare arbitru, a susținut la GSP LIVE că a fost penalty clar: „Nu luăm în discuție acea împingere pe care a făcut-o Morais. Cel de la Viitorul a fost un pic busculat de Morais, dar nu era de lovitură liberă sau penalty. Se ia în discuție acea alunecare a lui Benzar. Ce caută Benzar cu picioarele pe tibia lui? Mingea era în joc, nu contează poziția lui Houri”.

Crăciunescu: „Trebuia și eliminare”

Ion Crăciunescu a spus că decizia lui Radu Petrescu este corectă și că Romario Benzar trebuia eliminat.

„Primul contact pare în afara careului. Se produc două infracțiuni. O sancționezi pe cea mai gravă, a doua. Dacă două incorectitudini se produc într-o unitate mică de timp, dai fault la a doua infracțiune. Trebuia dictată și eliminarea lui Benzar. Jucătorul scăpase singur cu portarul.

Mi se par două faulturi. Îl dai pe al doilea, care e mai grav. În mod normal, lași avantaj după primul fault și dai fault după a doua intervenție, care e mai gravă”, a declarat Ion Crăciunescu la TV Digi Sport.


Captură TV Telekom Sport


Captură TV Telekom Sport


Captură TV Telekom Sport

 

S-a întâmplat și la Craiova - Astra

Ieri, la meciul dintre CSU Craiova și Astra, scor 1-0, arbitrul Istvan Kovacs n-a văzut un henț clar în careu al lui Nicușor Bancu și astfel n-a acordat un penalty pentru giurgiuveni.

REZULTATE PLAY-OFF

CFR Cluj - Sepsi 3-1 (Detalii AICI)
CSU Craiova - Astra 1-0 (Detalii AICI)
FCSB - Viitorul 1-2 (Detalii AICI)

CLASAMENT PLAY-OFF LIGA 1

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (64)
ios_ge
ios_ge  •  12 Martie 2019, 13:22

Titlu' actual ( 12 Martie 2019, 13:13) "Radu Petrescu a acordat un penalty contestat » Părerile lui Crăciunescu și Porumboiu" e deasemenea o gogorita marca inregistrata gsp. Contestat de cine e bre acest penalty? De Lutu? Pen'ca Crăciunescu și Porumboiu sunt de acord ca a fost penalty clar si insasi prea-luminatul, prea-inteleptul, stapanul adevaruluii absolut si relativ, lumina voastra cea de toate zilele, prea-cuviosul gigel a decretat aseara in barba la tv: "A fost penalty".

ios_ge
ios_ge  •  12 Martie 2019, 13:13

Gigeii din redactie au pus sub semnatura anonima titlu' initial al acestui articol: " Alt meci de titlu viciat de arbitru » Radu Petrescu a acordat un penalty inexistent! " . Titlu' preluat si de alte agentii de stiri care inca nu s'au dumirit ca gazeta'i buna numa' la'mpachetat peste.

1532029876892068
Dan-Ioan Dinu  •  12 Martie 2019, 13:03
Postat de mosykw1 pe 12 Martie 2019, 10:30

Dar penalty-ul clar pentru Astra nu a fost vazut si comentat de Craciunescu?Nu,acolo sant implicati oltenii lui!Toata lume ii suna pe Craciunescu si Porumboiu,acesti baba Vanga ai arbitrajului romanesc.Dar Balaj de ce nu este sunat sa i se ceara parerea?

Balaj nu cumva are o functie de conducere in arbitrajul din Romania? In cazul acesta este ceva normal ca el sa nu se exprime la televiziuni.

Vezi toate comentariile (64)
Comentează