FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL, DUMINICĂ, 20:00

FCSB - VIITORUL // Gică Hagi a început ofensiva înaintea meciului cu FCSB: "Nu așa s-a zis? Ha, ha, ha!"

Articol de , - Publicat joi, 06 decembrie 2018 19:40

Gică Hagi se amuză pe seama celor care susţin că fără sumele plătite de Gigi Becali pe jucătorii cumpăraţi de la Viitorul clubul de la Ovidiu n-ar mai fi funcţionat la parametri optimi din punct de vedere financiar.

  • FCSB - Viitorul e duminică, de la 20:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport. 

Hagi va fi adversarul FCSB duminică. Meciul e aprins nu doar de rivalitatea din clasament, ci şi de polemica iscată în urmă cu o săptămână între Gigi Becali şi Gică Hagi. Chiar şi după etapa intermediară de la jumătatea acestei săptămâni, Hagi a rămas cu gândul tot la duelul de la Piteşti.

"Gigi mi-a declarat război! Așa mi-a declarat... Război e pentru ei, pentru mine e doar fotbal. Război, nu știu ce înțelege el prin război. Asta nu știu, dar sunt cuvinte dure, întrebați-l pe el ce înseamnă război. Eu știu că mergem să ne duelăm, să vedem care e mai bun. Și care e mai bun o să câștige", a spus Hagi.

Antrenorul Viitorului a continuat apoi pe un ton ironic. "Să vedem dacă suntem capabili să ne batem cu ei. Ei sunt Steaua sau FCSB, sunt foarte, foarte mari, sunt puternici, au bani, ne cumpără. Nu aşa s-a zis, că m-au îmbogățit ei pe mine? Ha, ha, ha! Păi, dacă nu erau ei, erau alții, așa că nu m-au îmbogățit ei pe mine. Au cumpărat jucători valoroși, asta au făcut cu banii pe care i-au achitat", a adăugat Hagi. 

7 milioane pentru 4 FOTBALIșTI

Gazeta Sporturilor a dezvăluit că suma totală achitată de Becali pentru a-i aduce la echipă pe Coman, Nedelcu, Tănase și Benzar e de 6,95 milioane de euro. Cel mai scump a fost Florinel Coman, în schimbul căruia Becali a plătit 2.625.000 de euro. Cel mai ieftin a fost Benzar, care a costat numai 700.000 de euro, deşi în spaţiul public s-a anunţat la vremea respectivă că ar fi fost 1,2 milioane de euro. 

Şi-a "mitraliat" jucătorii

Hagi nu şi-a menajat deloc echipa după egalul de la Mediaş, meci în care Viitorul a avut superioritate mai mult de o repriză şi a fost egalată în minutul 89.

"Pe ce loc e Viitorul? Pe 3! E mult probabil pentru jucătorii mei, poate unii sunt satisfăcuți. Trebuie să aibă mentalitate de învingători. Cea mai mare greșeală a noastră e că în momentul de față credem că suntem mari. Nu! Trebuie să avem picioarele pe pământ, să fim modești și să muncim. Dacă nu, o să avem probleme. La faza golului egalizator al Mediaşului ai mei cred că visau sau, fiind atât de tineri, se gândeau deja la Moş Crăciun, îl aşteptau", a spus Hagi.

Vezi și: 

VIDEO Reacție surprinzătoare în direct: "Am rezervele mele despre antrenorul Hagi" » Marele minus al "Regelui"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (42)
luisharcsa
luisharcsa  •  07 Decembrie 2018, 10:00
Postat de minell73 pe 07 Decembrie 2018, 09:51

LăbăuAndrei, esti un simplu frustrat, cu creierul spalat de catre media din ro. La mintea ta incuiata, treci peste deciziile judecatorilor, sustinând ca fcsb ar fi steaua. Partea proasta e ca sunteti mai multi prosti(de fapt foarte putini) care mai crede aberatia asta. Decizia a fost luata in instanta. Fcsb e fcsb, iar adevarata steaua este in liga a 4-a.Ai inteles molusca mica si frustrata?

De ce crezi ca are capacitatea sa inteleaga?

minell73
minell73  •  07 Decembrie 2018, 09:51
Postat de andyandrei2015 pe 06 Decembrie 2018, 21:18

fa pasi si tu ,clona e echipa ta din liga 45 a ,csa este o clona inventata de armata,fcsb e steaua,fie ca vrei tu si inca vreo 400 de la sud

LăbăuAndrei, esti un simplu frustrat, cu creierul spalat de catre media din ro. La mintea ta incuiata, treci peste deciziile judecatorilor, sustinând ca fcsb ar fi steaua. Partea proasta e ca sunteti mai multi prosti(de fapt foarte putini) care mai crede aberatia asta. Decizia a fost luata in instanta. Fcsb e fcsb, iar adevarata steaua este in liga a 4-a.Ai inteles molusca mica si frustrata?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

luisharcsa
luisharcsa  •  07 Decembrie 2018, 09:20
Postat de blocatu pe 07 Decembrie 2018, 07:55

nu ai ce sa ceri prostilor care considera insulta a zice unui om "albanez"! nu am inteles de ce ar fi o rusine sa fie albanez! dar pentru ei, macedonenii sunt totuna cu grecii, secuii cu ungurii, aromanii cu albanezii! daca ar pune mana pe o carte de istorie ar vedea ca aromanii sunt mai inruditi cu romanii decat orice alt popor! faptic, din cele mai vechi timpuri, sunt romanii de la sud de Dunare! ca politic au fost rupte sistematic din Romania teritorii care apartin acum altora, nu au ei de unde sa stie! de aia s-a si putut , din cauza prostilor si a tradatorilor! daca lumea ar da mai putin cu gura si ar folosi mai mult creierul, poate nu s-ar fi intamplat pentru Romania toate nenorocirile!

Problema nu-i faptul ca-i aroman.Problema este comportamentul si caracterul .Atat becali cat si hagi sunt repetenti la acest capitol.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează