FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB a efectuat vizita medicală » Ce jucători au lipsit + surprizele de pe lista roș-albaștrilor

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 ianuarie 2022 10:01 / Actualizat miercuri, 05 ianuarie 2022 10:54

FCSB s-a reunit azi pentru a se pregăti de reluarea sezonului, iar jucătorii lui Toni Petrea au efectuat vizita medicală în această dimineață.

La vizita medicală au venit 25 de jucători, urmând ca Ivan Mamut și Ionuț Panțâru să efectueze controlul în jurul prânzului. Pe listă nu s-au aflat Constantin Budescu, care a plecat de la FCSB, și nici fundașul brazilian Paulo Vinicius, care se va alătura mai târziu lotului.

„Bijuteria” celor de la FCSB » Octavian Popescu, într-un top al celor mai buni tineri jucători
FCSB
„Bijuteria” celor de la FCSB » Octavian Popescu, într-un top al celor mai buni tineri jucători

Alexandru Maxim, surpriza din lotul FCSB

La vizita medicală a participat și tânărul portar Alexandru Maxim (14 ani) pe care Mihai Stoica l-a lăudat și despre care a spus că se va pregăti cu echipa de seniori în această iarnă.

Se va prezenta la pregătire un portar de 14 ani, născut 2007, Alexandru Maxim. E din Craiova, are peste 1,90m, are alura lui Courtois. Va fi al 4-lea portar al nostru în pregătire.

- MM Stoica la Telekom Sport

„Achiziție” neașteptată la FCSB: „Vine cu noi în cantonament, e tip Courtois”
FCSB
„Achiziție” neașteptată la FCSB: „Vine cu noi în cantonament, e tip Courtois”

Și atacantul Andrei Burlacu (24 de ani) a făcut parte dintre jucătorii care au efectuat controlul medical. Acesta n-a mai jucat din martie 2020, dar Gigi Becali spune că e gata să-i dea o șansă vârfului, care s-a recuperat după o accidentare și care nu a apucat să debuteze la FCSB.

Lotul FCSB prezent la vizita medicală:

  • Portari: Andrei Vlad, Cătălin Straton, Ștefan Târnovanu, Alexandu Maxim 
  • Fundași: Risto Radunovic, Sorin Șerban, Iulian Cristea, Denis Haruț, Andrei Miron, Valentin Crețu 
  • Mijlocași: Răzvan Oaidă, Andrei Cordea, Darius Olaru, Valentin Gheorghe, Adrian Șut, Ovidiu Perianu, Octavian Popescu, Alexandru Musi, Ovidiu Popescu 
  • Atacanți: Florin Tănase, Florinel Coman, Ianis Stoica, Andrei Dumiter, Andrei Burlacu, Claudiu Keșeru

FCSB, cantonament în țară

FCSB va rămâne în țară în ianuarie și se va pregăti în baza proprie din Berceni. Formația roș-albastră și-a anulat stagiul de pregătire din Turcia, din ianuarie, din cauza noilor restricții și a faptului că o parte dintre jucători au ascultat sfatul lui Becali de a nu se vaccina împotriva coronavirusului și ar fi obligați să intre în carantină la reîntoarcerea în țară.

Cu totul, cei care n-ar avea nicio problemă să meargă într-un stagiu din Turcia și nu ar fi nevoiți să stea în izolare la revenirea acasă sunt 16 fotbaliști. Ceea ce ar însemna undeva în jur de cel mult 60% din lotul pe care FCSB l-ar deplasa în cantonament.

În plus, nici în rândul membrilor staff-ului tehnic și administrativ nu sunt vaccinați toți sau trecuți prin boală în a doua jumătate a acestui an.

Tocmai din acest motiv s-a decis renunțarea la stagiul din Antalya, iar echipa va efectua antrenamente în fiecare zi la baza din Berceni. Marea problemă pentru FCSB va fi în cazul în care vremea va fi extrem de proastă în ianuarie. În plus, FCSB va avea dificultăți în a-și găsi parteneri de jocuri amicale. Formațiile din Liga 1 sunt plecate din țară, iar cele din liga secundă încep pregătirea mult mai târziu.

VIDEO Nicolae Păun, gata de transferul la FCSB: „N-aș avea cum să refuz cel mai important club din România”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Gigi Becali, anunț categoric! Decizia luată de patronul FCSB

Mijlocașul din Liga 1 care visează să ajungă la FCSB: „N-aș avea cum să refuz, e cea mai bună echipă a țării!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
siriussirius
siriussirius  •  05 Ianuarie 2022, 18:13

Stam destul de bine la mijloc și în atac,în apărare după ce vine brazilianul,să zicem cît de cît,iar la portari Dumnezeu cu mila speram că Vlad sa gafeze cît mai puțin,spre deloc,locul doi îl avem asigurat,iar mai sus sa fie realiști,daca nu ii bati pe ardeleni in toate intilnirile directe dar și pe Sepsi,și da mergi metronom fara egaluri numai victorii așa ca și clujenii ( ei pot noi de ce nu !? ) nu putem emite pretenții mai mari.

luciann
luciann  •  05 Ianuarie 2022, 11:53
Postat de caine.dupa.moarte pe 05 Ianuarie 2022, 11:11

maxim parcă era mijlocaș prin turcia

Ala n-are 14 ani, si nici nu-i portar!:)

caine.dupa.moarte
caine.dupa.moarte  •  05 Ianuarie 2022, 11:11

maxim parcă era mijlocaș prin turcia

Vezi toate comentariile (3)
Comentează