FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, anunț categoric! Decizia luată de patronul FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 04 ianuarie 2022 15:51 / Actualizat marti, 04 ianuarie 2022 15:52

FCSB se pregătește de reluarea sezonului, iar Gigi Becali, patronul echipei, a făcut un anunț categoric.

Deși avea mai mulți jucători pe listă, precum David Miculescu sau Nicolae Păun, latifundiarul din Pipera a anunțat că nu are de gând să aducă niciun jucător în această perioadă de mercato.

FCSB, asaltată! Rivala din Liga 1 a pornit ofensiva: mai mulți jucători, ademeniți de un om-cheie să-i lase pe roș-albaștri!
FCSB
FCSB, asaltată! Rivala din Liga 1 a pornit ofensiva: mai mulți jucători, ademeniți de un om-cheie să-i lase pe roș-albaștri!

Gigi Becali spune stop transferurilor! Nu aduce niciun jucător la FCSB

„Nu mai cumpăr niciun jucător! Nu ne interesează nimeni acum! Dacă vom lua campionatul, vom mai aduce. Dar până atunci vom face economie”, a spus Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Constantin Budescu a plecat deja. I-am dat 150.000 de euro. Nu ne mai putea ajuta și a plecat. A semnat rezilierea. El mai avea încă un an jumate contract. Păi, cum să nu semneze? Ia 150.000 de euro pentru patru luni 
– Gigi Becali, patron FCSB

De 3 ani n-a mai plătit mult FCSB

 Becali a alimentat tot campionatul cu banii pe care i-a achitat pentru achiziții, unele cluburi au mai rezistat doar datorită lui. Astra a încasat sume mari de la FCSB, la fel a profitat Viitorul. De când echipa lui nu mai prinde grupe europene și pierde astfel milioane de euro anual, Gigi nu mai cheltuie la fel ca în trecut. De trei ani nu a mai plătit un milion de euro sau mai mult pentru achiziționarea vreunui jucător. 

În 2018 a dat un milion de euro ca să-l ia pe Moruțan de la FC Botoșani, de atunci și-a completat lotul doar cu costuri mai mici. Cel mai scump transfer rămâne al lui Florinel Coman, luat de la Viitorul cu trei milioane de euro. Tot de la Viitorul a venit Nedelcu, în schimbul a două milioane de euro, și aceeași sumă a fost achitată pentru cumpărarea lui Alibec de la Astra. Sumele acestea nu mai sunt disponibile, nu le mai oferă nimeni în România.

VIDEO Bourceanu, moment de sinceritate în direct: „La FCSB aveam 10.000 de euro pe lună, iar la Trabzon 72.500!”

Citește și:

Planul FCSB în privința stadionului: „Nu mai tresar când trec prin Ghencea”

Răsturnare de situație în cazul lui Florin Tănase: „Nu pleacă nicăieri!” + Fotbalistul interzis la FCSB: „Nu-l aducem nici liber”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (25)
5122967604420750
Viorel Cojocaru  •  05 Ianuarie 2022, 11:23

Salutare tuturor,vreau sa fac un comentariu cu atingere pentru mizeriile de la CSA.steaua care nu-i permit STELAI ADEVARATE[FCSB]sa joace pe ghencea si celor de la rugby care nu-i permit pe -arcul de trumf-.Stati linistiti *** ca d-na Caciureac membra C.A.fc rapid a declarat ca cu siguranta in giulesti se va permite oricarei echipe care inchiriaza sa joace acolo,asadar un club cu coloana vertebrala si cu gandire capitalista-felicitari-apoi asteptam 2-3 ani sa vedem cu ce bani intretin cei de la cazarma stadionul ghencea.Tineti minte ce scriu eu aici ,vom ajunge sa fim rugati [Becali]sa mergem sa jucam la ei ca sa poata sa se descurce asa cred eu.HAI STEAUA [FCSB]

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

229465902041427
Vasile Dinca  •  05 Ianuarie 2022, 09:31

Cred ca patronii din fotbal ar trebui sa nu mai acorde salarii de 30000 de euro. Toata lumea sa aiba un salariu decent! In functie de modul cum joaca sa aiba bonusuri 100, 200 300,...1000 de euro. Cum sa dai 20000- 30000 de euro lui Budescu, Keseru si altii ca ei, care mimeaza fotbalul? Pentru banii care i au primit Budescu si Keseru trebuia sa si dea sufletul pe teren. Nu le este rusine?

925045514183782
Montolivo Grig  •  04 Ianuarie 2022, 19:44
Postat de valentindragobete pe 04 Ianuarie 2022, 18:46

Tu realizezi cat ești de prost de-ți răspunzi tu ție ?! Nu cred pentru că neavând nici umbră de neuron ...

Si-a continuat idea, foarte normal mai ales ca are dreptate in mare parte. Prostul esti tu in conditiile astea.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează