FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO EXCLUSIV Drum blocat acum pentru omul dorit de Gigi Becali: „Cei de la FCSB îl urmăresc. Din vară cred că poate pleca”

Nicolae Păun // FOTO: Imago
Nicolae Păun // FOTO: Imago

Articol de , - Publicat marti, 04 ianuarie 2022 09:33 / Actualizat marti, 04 ianuarie 2022 12:18

Gigi Becali îl are în vederile sale pe Nicolae Păun, mijlocașul de 22 de ani de la Sepsi, însă clubul din Sf. Gheorghe nu este gata să-i dea acestuia drumul către FCSB.

Cornel Șfaițer, managerul celor de la Sepsi, a acordat un interviu Gazetei Sporturilor, în care a făcut radiografia lui 2021 și a vorbit despre planurile formației sale pentru 2022.

Oficialul celor de la Sepsi a vorbit și despre Nicolae Păun, despre care spune că nu a primit nicio ofertă din partea FCSB și că ar prefera să-l vândă la vară.

FCSB, asaltată! Rivala din Liga 1 a pornit ofensiva: mai mulți jucători, ademeniți de un om-cheie să-i lase pe roș-albaștri!
FCSB
FCSB, asaltată! Rivala din Liga 1 a pornit ofensiva: mai mulți jucători, ademeniți de un om-cheie să-i lase pe roș-albaștri!

VIDEO Sepsi nu vrea să-l lase acum pe Păun la FCSB

„Sper ca Păun să fie sănătos, vom vedea unde va merge! N-a fost nicio ofertă. Dar important e că a atras atenția. Cei de la FCSB îl urmăresc, am mai fost întrebat și de alți agenți despre Păun. Cred că Păun mai are nevoie de Sepsi. Din vară cred că poate pleca. Atunci ar fi momentul ideal. Vom vedea însă ofertele. 

Clubul Sepsi și-a dorit de la an la an o echipă mai competitivă. Asta nu înseamnă că nu dăm drumul unor jucători. Dar apoi aducem alții!”, a spus Șfaițer pentru Gazeta Sporturilor.

450.000 de euroe cota lui Păun, potrivit transfermarkt

Mihai Stoica nu e impresionat de Păun, dorit de Becali la FCSB: „Nu am remarcat nimic la el”

„Nu înţeleg de ce se vorbește despre. Eu nu am remarcat nimic la el. Și discutăm pe o poziție ultraacoperită la noi, cea de mijlocaş defensiv.  Am remarcat calităţi extraordinare la Edjouma, am remarcat o evoluţie bună la Dulca, de la meci la meci. L-am remarcat pe Albu, pe care l-am considerat mereu fundaş central înainte de a ajunge la UTA. M-am gândit la el acum câţiva ani ca soluţie de fundaş central la noi, dar se cereau sume pe el... 

Aş fi avut curaj să risc. Acum mă gândesc că am făcut bine, că am înţeles că era rapidist pur sânge şi asta poate schimba multe. Am remarcat la el apetitul ofensiv, că a ajuns de multe ori în careul advers și că a marcat”, a spus Mihai Stoica la TV Telekom Sport.

Gigi Becali îl laudă pe Păun

Becali l-a lăudat pe Nicolae Păun, jucătorul celor de la Sepsi OSK, dar susține că nu a făcut o ofertă pentru acesta: „Păun e un jucător interesant, mie-mi place de el. Are agresivitate, dar îl mai studiem, nu a intrat pe lista finală. Nu e o chestiune certă, altfel sunam, dar din moment ce nu am cerut negocierea, înseamnă că nu suntem convinși 100% că îl vrem”, a declarat latifundiarul la Pro X.

Originar din Caracal, Județul Olt, Nicolae Păun a apărut de nicăieri la Sepsi. Leo Grozavu a mizat pe el în partea secundă a stagiunii trecute. „Închizătorul” în vârstă de 22 de ani impresionează prin disponibilitatea la efort, este foarte combativ, dar apare frecvent și în preajma porții adverse. În actuala stagiune a evoluat de 15 ori și a marcat un gol, în victoria 2-0 cu Clinceni.

Voia să se lase și să se facă jandarm!

Ajuns la Sepsi în 2018, Păun a fost împrumutat rapid la Târgu Secuiesc, în Liga a 3-a. Acolo a devenit unul dintre cei mai apreciați jucători, fiind lăudat de toată lumea. Totuși, salariul pe care mijlocașul îl avea la Sepsi îl „trăgea” pe Nicolae spre retragere.

Cei 2.000 de lei îi erau insuficienți pentru a se întreține, așa că voia să aplice pentru un post la Jandarmerie: „Avea un salariu mic și părea decis să renunțe în vara lui 2020. Îl adusesem la echipă și chiar voiam să-l debutez. Însă a făcut Covid și a ratat șansa. Voia să se lase, să devină jandarm. Apoi a intrat în echipă și n-a mai ieșit”, a explicat Leo Grozavu pentru GSP.

Citește și:

Planul FCSB în privința stadionului: „Nu mai tresar când trec prin Ghencea”

Strategie falimentară! FCSB plătește sute de mii de euro degeaba

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
observator_federal
observator_federal  •  04 Ianuarie 2022, 12:59

Băi Gigi, las-o încolo de treabă, băiatul ăsta o fi crescut uitându-se de mic la jocurile Craiovei în Liga a 2-a, când echipa o mutase Mititelu la Caracal - cu portarul golgheter Bornescu, cu juniorii lui Pițurcă și Orac, cu Mădălin Ciucă, Stoica, Dina, Saceanu, Velcovici, toți luați de Mititelu de la echipa din Caracal... după desantul mercenarilor lui Nețoiu la Dinamo... Și oricum Fcsb a devenit un club neserios, cu un patron foarte ciudat...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează