FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica anunță principalul obiectiv în pauza de iarnă: „Mai important decât orice alt transfer”

Articol de - Publicat joi, 21 decembrie 2023 08:10 / Actualizat joi, 21 decembrie 2023 09:23

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, spune că revenirea lui fundașului central Vlad Chiricheș (34 de ani) va fi cea mai bună mutare pe care formația roș-albastră o va face în lupta pentru titlu. 

Revenit în vară la FCSB, Vlad Chiricheș s-a accidentat în august, după doar 7 meciuri. Recuperarea nu a decurs cum se așteptau medicii, iar internaționalul român s-a operat în Finlanda. 

Nu doar Rotariu e pe listă! Dinamo mai vrea un fotbalist de la FCSB » Dar ar trebui să facă un sacrificiu enorm + CFR Cluj a intrat pe fir
DINAMO
Nu doar Rotariu e pe listă! Dinamo mai vrea un fotbalist de la FCSB » Dar ar trebui să facă un sacrificiu enorm + CFR Cluj a intrat pe fir

Când revine Vlad Chiricheș la FCSB 

Acum, Mihai Stoica spune că FCSB îl așteaptă pe Chiricheș după prima etapă din play-off. Adică spre finalul lunii martie. Iar managerul roș-albaștrilor crede că aceasta va fi cea mai bună mutare în meciurile decisive pentru titlu. 

„Eu cred că nu mai e nevoie de alte transferuri. Dar îmi doresc din toată inima ca după prima etapă din play-off să revină Vlad Chiricheș. Pentru noi ar fi mai important decât orice transfer pe care l-am realiza. 

Acesta a fost obiectivul de la început. După prima etapă din play-off, vine întreruperea pentru meciurile naționalei. Etapa următoare e la finalul lui martie, da. (n.r- 29-31 martie). 

Recuperarea decurge foarte bine. Doarme dus. Nu are cum să facă altceva, având în vedere ce face în sală...”, a spus Mihai Stoica la OrangeSport. 

Acum zece zile eram la Cluj, după ce pierdusem cu Oțelul și fusesem eliminați de FCU Craiova în Cupă. Iar meciul cu CFR Cluj îl începusem dezastruos. Dar golul marcat în acel meci de Olaru a fost un declic. Era ceea ce așteptam. Am jucat foarte bine în partea a doua cu CFR Cluj, cu Hermannstadt și Poli Iași. Au fost cele mai bune meciuri ale noastre. Și am descoperit un jucător foarte bun: Lixandru. A intrat excepțional cu CFR Cluj, iar evoluțiile au continuat. Totul se datorează antrenorilor. Mă distrez când aud că mulți specialiști spun că nu avem antrenori. Dar avem antrenori. Și se înțeleg foarte bine.

 - Mihai Stoica

VIDEO Marcel Pușcaș: „Nu cred că FCSB poate pierde titlul anul ăsta"

Citește și:

Avertisment pentru Florinel Coman: „Acolo e fotbalul adevărat și s-ar putea să ai o problemă”
FCSB
Avertisment pentru Florinel Coman: „Acolo e fotbalul adevărat și s-ar putea să ai o problemă”
Becali nu are milă! Decizie drastică în cazul jucătorilor pe care îi dă afară de la FCSB
FCSB
Becali nu are milă! Decizie drastică în cazul jucătorilor pe care îi dă afară de la FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
sadiq
sadiq  •  21 Decembrie 2023, 12:57

Nu stiu de ce trag de el. E clar ca e terminat si nu o spun cu rautate. Va rwveni, doua gafe si apoi accidentat iar. Cred ca el a insistat la Gigi pt el si acum nu stie ce sa mai faca sa mai dreaga.

adybumbescu
adybumbescu  •  21 Decembrie 2023, 10:44

lasa ne bree cu gloaba ta,Chiriches e un capitol incheiat

Vezi toate comentariile (2)
Comentează