FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB VS CSA STEAUA

FCSB VS CSA STEAUA. Florin Talpan, ultimatum pentru FRF și LPF: „Dezafiliați FCSB și predați-ne locul în Liga 1”

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, continuă disputa pe care o poartă cu FCSB +11   FOTO
Florin Talpan, juristul CSA Steaua, continuă disputa pe care o poartă cu FCSB

Articol de - Publicat marti, 03 noiembrie 2020 17:30 / Actualizat marti, 03 noiembrie 2020 19:22

Florin Talpan continuă disputa pe care o poartă cu FCSB. Acum, juristul CSA Steaua somează oficial FRF și LPF să ia măsuri anti-FCSB, pe care îl consideră un club afiliat ilegal și care pretinde în mod nedrept că deține palmaresul istoric al Stelei. Juristul CSA solicită „dezafilierea FCSB” și revendică locul echipei lui Gigi Becali din Liga 1. 

CSA Steaua, clubul din Liga 3, reclamă, prin vocea lui Talpan, că LPF și FRF fac jocurile echipei lui Gigi Becali și nu țin cont de deciziile instanțelor civile din România. 

Pe scurt, FCSB continuă să pretindă pe site-ul oficial că e continuatoarea Stelei, iar FRF și LPF sunt acuzate de Talpan că întrețin tacit această idee. Oficialii CSA Steaua sunt nemulțumiți că FRF și LPF nu au anunțat UEFA și FIFA de ultimele decizii luate de instanțele din România, acuzând cele două foruri autohtone că întrețin, practic, un furt de identitate de care FCSB s-ar face vinovată.

Declarația care a pornit nemulțumirile lui Talpan

Marius Mitran, directorul de comunicare al Ligii Profesioniste de Fotbal, afirma în urmă cu mai mult timp că FCSB, formația din Liga 1, este „aceeași echipă” cu cea care a câștigat Cupa Campionilor. 

„FCSB este aceeași echipă. Este foarte important să spunem ca vom avea același derby. Nu a dispărut, prin schimbarea de denumire, palmaresul echipei și continuitatea ei în Liga I și în cupele europene. Este o schimbare de denumire pe care am fost obligați să o facem, am făcut-o pe site și in toate materialele”, spunea Marius Mitran, directorul de comunicare al Ligii Profesioniste de Fotbal, în 2017. 

Talpan consideră că la 3 ani distanță LPF și FRF întrețin această afirmație publică a lui Mitran prin faptul că au refuzat să se implice prin adrese clare la UEFA. Așa că juristul CSA Steaua a ținut să le transmită un „ultim avertisment” șefilor Ligii și ai Federației. 

FOTO Notificarea trimisă de Florin Talpan: 

+7 FOTO

Ce solicită Florin Talpan: 

  • „prezentarea corectă a palmaresului Clubului Sportiv al Armatei „Steaua” București în toate materialele de promovare a UEFA și în statisticile prezentate pe site-ul uefa.com, noi fiind înființați în anul 1947”
  • „rectificarea pe site-ul dumneavoastră a palmaresului deținut de către SC Fotbal Club FCSB Sa, fostă SC Fotbal Club Steaua București SA, care s-a înființat în anul 2004. Pentru evitarea confuziei, solicităm prezentarea clubului înființat în anul 2004, în toate materialele UEFA sub altă denumire decât Steaua București deținând palmaresul nostru”
  • „excluderea SC Fotbal Club FCSB SA din orice competiție euroepană deoarece pe rea credință a fost inclusă în Liga 1 cu complicitatea Federației Române de Fotbal”
  • „dezafilierea SC Fotbal Club FCSB Sa”
  • „predarea locului în Liga 1 Clubului Sportiv al Armatei „Steaua” București întrucât SC Fotbal Club FCSB Sa s-a afiliat Federației Române de Fotbal în mod fraudulos”

VIDEO Mihai Stoica în luptă directă cu Talpan: "Pentru mine FCSB e Steaua! N-are cum să fie alta!"

Citește și alte știri despre Steaua: 

Florin Talpan nu-l iartă pe Gheorghe Mustață! Atacă după ce liderul galeriei FCSB a intrat pe Ghencea: „Steaua trebuie să facă o plângere pentru intrarea prin violare de sediu într-o unitate militară”

Florin Talpan dă și LPF în judecată: „Veți plăti! Nu veți scăpa”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (434)
zorrozabal
zorrozabal  •  16 Noiembrie 2020, 16:25

Misiune imposibila pentru Talpan sa invinga caracatita becalista!O armata de avocati-care la randul lor se cunosc cu judecatorii!Iar cu expertii...Are un noroc la experti cuviosul baskan,ceva de se mira si DNA!Va aduceti aminte de expertul ala, care i-a evaluat lui Becali hectarul de teren(agricol)din raza comunei Voluntari, la...5 milioane de euro/ha?

steauaeuna
steauaeuna  •  05 Noiembrie 2020, 19:49

FCSB E STEAUA, STEAUA E FCSB. FCSB NU S-A AFILIAT FRAUDULOS LA FRF, FCSB ERA ACOLO DIN 1947...

parpalache
parpalache  •  04 Noiembrie 2020, 19:22

He he he!Da damblageala in fcsb-isti numai cand ii vad poza lui Talpan!Ca le aduce aminte ca sunt clandestini in prima liga!

Vezi toate comentariile (434)
Comentează