FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

EXCLUSIV Ce înseamnă revenirea lui Marius Croitoru la FCU Craiova: doi oameni-cheie vor pleca

Articol de , , - Publicat sambata, 07 octombrie 2023 15:30 / Actualizat sambata, 07 octombrie 2023 17:36

Adrian Mititelu (55 de ani) a decis să mizeze din nou pe Marius Croitoru (43 de ani), care ar urma să semneze în următoarele zile cu FCU Craiova. Croitoru este liber după despărțirea de FC Botoșani, acolo unde a început sezonul, dar a plecat după etapa a 5-a.

Antrenorul revine la olteni după un an, el fiind îndepărtat în octombrie 2022, după 14 etape. Revenirea lui Marius Croitoru va însemna îndepărtarea a doi oameni importanți de la FCU Craiova: preparatorul fizic Dan Vasilică (46 de ani) și secundul Florin Drăgan (43 de ani).

Edi Iordănescu a anunțat lotul pentru Belarus și Andorra! Ce schimbări a făcut selecționerul
PRELIMINARII EURO 2024
Edi Iordănescu a anunțat lotul pentru Belarus și Andorra! Ce schimbări a făcut selecționerul

Două plecări de la FCU Craiova după aducerea lui Marius Croitoru

Surse GSP.ro din cadrul echipei dezvăluie că Florin Drăgan urmează să plece de la FCU Craiova. El a venit cu Marius Croitoru, în iunie 2022, dar a rămas la echipă, ca interimar și, ulterior, ca secund.

După plecarea lui Croitoru, Drăgan a fost acuzat că l-a „săpat” pe principal. Întrebat dacă este adevărat că a existat o ceartă între el și Marius Croitoru și că nu și-au vorbit în ultimele săptămâni, Drăgan a spus: „Nu vreau să comentez! Sper că înțelegeți”.

Pe lista de plecări va fi și preparatorul Dan Vasilică, considerat omul de încredere al lui Adrian Mititelu. El este foarte aproape de a-și rezilia contractul, existând deja discuții în acest sens.

Paul Răducan rămâne paravan cu licența Pro pentru Marius Croitoru

„Rămâne doar cineva vrea Croitoru”, au transmis sursele GSP.

Paul Răducan rămâne în continuare antrenor principal în acte, deoarece este singurul din club care deține licența Pro.

Plecare lui Dan Vasilică ar fi și pe placul fanilor, cu care acesta a intrat în război. Din informațiile Gazetei, ultrașii au scris mai multe mesaje dure la adresa lui Dan Vasilică pe blocul în care locuiește, în care adresau injurii, atât lui, cât și familiei, dar și amenințări. Vasilică  a depus plângere la poliția din Craiova.

Mititelu nu și-a lăsat antrenorii să vină la flash-interviuri

După 1-1 cu Hermannstadt, finanțatorul Adrian Mititelu le-a interzis antrenorilor săi să vină la flash-interviuri!

Întrebat despre motivele pentru care Paul Răducan sau Florin Drăgan nu au venit la flash-interviuri, Mititelu a fost franc: „Să nu se mai facă de râs, că nu aveau ce să vă mă mai spună! Ce prostii să vă mai spună după un astfel de joc? I-am scutit de nişte penibilităţi. Nu aveau ce să vă spună, nu aţi pierdut nimic.”

Citește și: 

Mititelu și-a anunțat noul antrenor printr-o informație „pe surse”, în ziarul lui » Alegere-șoc: „Antrenor care trăiește din basme și lauda presei”

Antonio Sefer, dărâmat după atacul terorist din Israel: „Plâng, nu am crezut că pot trăi așa ceva!”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
tibcraic
tibcraic  •  08 Octombrie 2023, 09:00

Succes Croitoru!!!

donqhot
donqhot  •  07 Octombrie 2023, 18:32
Postat de GigelPurcel pe 07 Octombrie 2023, 17:44

Nu-l prinde revelionul la FC U

sa il ai in curte pe cel mai bun antrenor din Romania din ultimii ani - Napoli - si sa tot incerci variante ca Dica si Croitoru... asta doar Mititelu o poate face.

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  07 Octombrie 2023, 18:09

Tot timpul l- am compătimit pe Mititelu ca a fost pur și simplu furat cu echipa " U " Craiova ,chiar și acuma cred ca a fost nedreptățit, dar ma rog ,acolo Craiolguta decide ,nu este problema mea ! Dar am ajuns la concluzia ca omul acesta este cel mai mare dușman, chiar al lui ,un Kamikaze adevărat, japonezii sant mici copii !

Vezi toate comentariile (16)
Comentează