FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

OFICIAL Napoli începe al OPTULEA mandat în Bănie cu un transfer: „L-au luat înapoi”

Nicolo Napoli, 59 de ani, a revenit, oficial, la FCU Craiova! Este al 8-lea mandat al italianului în Bănie.
Nicolo Napoli, 59 de ani, a revenit, oficial, la FCU Craiova! Este al 8-lea mandat al italianului în Bănie.

Articol de GSP - Publicat marti, 11 ianuarie 2022 19:14 / Actualizat marti, 11 ianuarie 2022 19:15

Nicolo Napoli, 59 de ani, a revenit, oficial, la FCU Craiova! Este al 8-lea mandat al italianului în Bănie.

„Tehnicianul italian, în vârstă de 59 ani, a semnat un contract cu gruparea alb-albastră până în vara acestui an, cu posibilitatea de a-și prelungi înțelegerea pentru încă un an”, a comunicat gruparea alb-albastră pe Facebook.

Ofertă din Ungaria pentru un jucător de la FCU Craiova! A rămas de stabilit doar prețul
fcu craiova 1948
Ofertă din Ungaria pentru un jucător de la FCU Craiova! A rămas de stabilit doar prețul

Ionuț Zanfir, „repatriat” de FCU Craiova

Ionuț Zanfir (21 de ani) a fost „recuperat” în această iarnă de FCU Craiova. Mijlocașul evolua pentru ASO Filiași (L3), sub formă de împrumut.

„Noi aveam cu Zanfir contract de împrumut până în vara acestui an și nu aveam nicio clauză de rezilere, indiferent dacă FCU îl cerea înapoi în iarnă. Au spus că au nevoie de el și am fost de acord”, a declarat Florin Spânu, președinte Filiași, pentru editie.ro.

Napoli începe al OPTULEA mandat în Bănie cu un transfer: „L-au luat înapoi”

FCU Craiova l-a mai transferat în această fereastră de mercato pe Gabi Enache.

Nicolo Napoli bifează al 8-lea mandat la FCU Craiova

GSP.ro a informat în exclusivitate că Nicolo Napoli nu vrea să semneze oricum cu FCU Craiova și că i-a pus două condiții lui Adrian Mititelu. Șefii de la FCU Craiova au reacționat în urma articolului.

„Nu au fost probleme la negocierile cu Napoli. Singurul motiv pentru care până acum contractul nu a fost semnat ține de faptul că președintele clubului, Adrian Mititelu jr., nu se află în țară. De asemenea, nu a fost adusă deloc în discuție o venire a lui Marcel Iancu la club și oricum nu se pune problema ca el să mai revină”, au transmis reprezentanții oltenilor.

8 zileau trecut de la venirea lui Napoli în România

Fostul fundaș al lui Juventus Torino a mai antrenat echipa lui Mititelu în 2004, 2007-2009, 2011, 2013-2014, 2017, 2018-2019 și 2020.

Napoli a devenit al patrulea antrenor principal al nou-promovatei de la începutul campionatului, după Adrian Mutu, Eugen Trică și Flavius Stoican. În ultimele două meciuri din 2021, interimatul a fost asigurat de preparatorul fizic Dan Vasilică.

VIDEO. Nicolo Napoli, contestat de ultrașii din Peluza Sud la venirea în Craiova: „Ne-am săturat!”

Citește mai multe știri de actualitate:

Un bărbat s-a urcat pe stâlpul din fața casei lui Becali: „Nea Gigi, ieși afară!” » Cum a fost rezolvat incidentul

Obligat de regulament, Șfaițer a ales: clubul unde va fi prezentat miercuri

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (27)
robotucigas
robotucigas  •  13 Ianuarie 2022, 11:04

Am lăsat chiar eu mesaje ca va veni Napoli din nou. La mititelu nu va veni niciodată un antrenor calumea. După mine, ar trebui sa scoată din pierderi și să-l vândă. Dacă ar face asta, echipa va avea suporteri, dar cât timp este sub sechestrul familiei Mititelu nu ai ce sa faci. După mine actual poate sa dispară, nu am urmărit un meci, nu ma interesează soarta lor. Cu toate astea când s-a desființat am suferit, înjura oamenii care nu erau vinovați deloc. Vinovatul este însuși Mititelu, nu mai avea banii sa tina o echipă de club. Ceea ce va fi și în următori ani, se va destrăma din nou. Nu poți cere primăriei bani sa îți spozorizezi echipa privata, nu poți cere bani de la LP și sa duci bani din club acasă. Și cel mai mult, nu poți tine un jucător cu burta goală la echipă. Soluția ar fi vânzarea, și apoi unirea echipelor pentru a uni suporteri din nou. Noi suporteri suntem împărțiți din cauza acestui individ nociv fotbalului. În cearta lui cu Giovanni Becali acel om i-a spus. Tu distrugi fotbalul din Oltenia, tu nu ai bani sa ți o echipam în 2-3 ani echipa era desființată. Asta este realitatea, nu poți face o echipă mare doar ca ești *** îți mai trebuie și banii necesari. Cum el a vândut acuma 6 ani de 30 milioane, acuma câți bani mai are oare? Dragi suporteri ai FCU nu v-ați saturat sa fiți proști, și prostiți pe față? Nu v-ați săturat sa fiți mințiți mereu. Hai ca uni își primesc salariu. Dar majoritatea dintre voi de ce sa urmezi ceva ce nu este bun?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

robotucigas
robotucigas  •  13 Ianuarie 2022, 10:50
Postat de george.br pe 12 Ianuarie 2022, 12:42

Du-te si termina-ti scoala!

Super! Alt școlit care urmează cel mai prost om din România. Dar cum sa nu fiți voi deștepți. Îți spun eu, Fcu va dispărea din nou din fotbal în câțiva ani. Apoi mititelu o va readuce din nou, și din nou și se promite ca este adevărată. Cămătaru, Bălăci și Cârțu au jucat și la CSU. Dar un om care urmează un prost cu capul înainte, nu ai ce să-i ceri. Documentați-vă și apoi urmați, de asta țara asta este unde este. Este plină de proști. Dacă urmăm patronul care a distrus știința, ce mai urmează oare? Treziți-vă!

george.br
george.br  •  12 Ianuarie 2022, 20:23
Postat de morisca_11 pe 12 Ianuarie 2022, 13:54

am pariat la o casa de pariuri ca FCU va retrograda la vara , cota voastra de retrogradare este foarte mica .1.20 ca va retrograda FCU .

Presupun ca ti-a citit cineva biletul ala...

Vezi toate comentariile (27)
Comentează