FOTBAL  »  LIGA 2  »  NUMIRE

EXCLUSIV Obligat de regulament, Șfaițer a ales: clubul unde va fi prezentat miercuri

Anunțată sâmbătă în exclusivitate de GSP.ro, instalarea lui Cornel Șfaițer în fruntea Politehnicii Iași va fi oficializată mâine.
Anunțată sâmbătă în exclusivitate de GSP.ro, instalarea lui Cornel Șfaițer în fruntea Politehnicii Iași va fi oficializată mâine.

Articol de - Publicat marti, 11 ianuarie 2022 17:16 / Actualizat marti, 11 ianuarie 2022 17:41

Anunțată sâmbătă în exclusivitate de GSP.ro, instalarea lui Cornel Șfaițer în fruntea Politehnicii Iași va fi oficializată mâine. 

Rotaru nu-l mai vrea la Craiova! Clubul îl consideră prea fragil
UNIVERSITATEA CRAIOVA
Rotaru nu-l mai vrea la Craiova! Clubul îl consideră prea fragil

Cornel Șfaițer la Poli Iași

Imediat după reunirea echipei pregătite de Costel Enache, Șfaițer va fi prezentat ca președinte al Consiliului Director al echipei din Copou. La eveniment vor fi prezenți primarul Iașiului, Mihai Chirica, și viceprimarul orașului moldav, Daniel Juravle. 

Fostul șef al CD, Vasile Simionaș, va rămâne în cadrul clubului, urmând a fi director tehnic al Centrului de Copii și Juniori și președinte de onoare al Politehnicii. Șfaițer, care a creat, practic, actuala FC Botoșani, a renunțat săptămâna trecută la postul de manager de la Sepsi Sfântu Gheorghe pentru a veni la Poli Iași. 

Omul de afaceri a primit asigurări că municipalitatea ieșeană va pune în acest an la dispoziția fotbalului ieșean un buget de circa două milioane de euro. Cu aceste fonduri, Politehnica își propune diminuarea datoriilor actuale, de un milion de euro, menținerea în Liga 2 în acest sezon și atacarea promovării în campionatul următor. Șfaițer nu va fi retribuit de gruparea din Copou.

Fondurile alocate Politehnicii de Primăra Iași în ultimii ani

  • 0,9 milioane euro în 2020, când echipa era în Liga 1
  • 1,6 milioane euro în 2021, când echipa a încheiat sezonul de toamnă pe locul 12 în Liga 2

Merge Nicolae Păun la FCSB? Ce spunea Cornel Șfaițer

Citește mai multe știri de actualitate:

Luana Rednic i-a găsit echipă fostului jucător al lui Dinamo: „Cred cu adevărat în proiectul de aici”

CFR Cluj și-a prezentat noul transfer » A ajuns în cantonament și poate debuta joi sub comanda lui Petrescu

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
280867395663839
Virgil Axinte  •  12 Ianuarie 2022, 10:01

Cât a stat la Bt nu a încasat un leu, din contra poate a ajutat financiar clubul, așa că se poate să muncești și pe ,, degeaba,,

steaua.libera
steaua.libera  •  11 Ianuarie 2022, 20:26

1. Sfaiter e top, a creat 2 echipe: Botoșani (de la zero) și Sepsi. Poate cel mai bun președinte din Liga I.********** 2. Va lucra pentru ambele, și pentru Iași și pentru Sepsi, dar în acte doar pentru primii********** 3. Cum adică nu va fi retribuit la Poli Iași?! E ireal. Cine muncește pe degeaba? Îl plătește primarul la negru, la sacoșă?

pol1tehnicaiasi
pol1tehnicaiasi  •  11 Ianuarie 2022, 19:26

Mult succes si hai cu promovarea sezonul urmator !! FORZA IASUL FORZA POLI !!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close