FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

EXCLUSIV Rotaru nu-l mai vrea la Craiova! Clubul îl consideră prea fragil

Univertiatea Craiova// Foto-IMAGO / sport pictures-Razvan Pasarica
Univertiatea Craiova// Foto-IMAGO / sport pictures-Razvan Pasarica

Articol de - Publicat marti, 11 ianuarie 2022 15:53 / Actualizat marti, 11 ianuarie 2022 17:31

Finanțatorul Universității Craiova, Mihai Rotaru, nu ar mai fi dispus să plătească încă 600.000 de euro pentru a-l cumpăra definitiv pe Lyes Houri (25 de ani), de la MOL Fehervar. Împrumutat până-n vară, fostul jucător al Viitorului e deja la a treia accidentare și e considerat „prea fragil”.

Un transfer definitiv al mijlocașului francez nu mai este de actualitate la Universitatea Craiova. Fostul jucător al Viitorului e împrumutat până-n vară de olteni, pe 100.000 de euro, de la MOL Fehervar, finanțatorul Mihai Rotaru a fost încântat la început, însă, potrivit unor surse ale Gazetei, seria de accidentări suferite de mijlocașul în vârstă de 25 de ani, ultima chiar duminică, în amicalul cu Paksi (5-2), l-ar fi obligat să dea înapoi. 

Craiova vrea să renunțe la Houri

Conform informaţiilor obţinute de Gazeta, Houri are o leziune pe ligamentul încrucișat anterior. Medicii vor decide zilele următoare care e cea mai bună soluție terapeutică pentru el. 

Dacă se optează pentru tratament conservativ, fotbalistul va absenta în jur de 2-3 luni. Dacă se va merge pe varianta operaţiei, Houri poate lipsi până la 6 luni.

Houri a venit în septembrie și s-a accidentat prima oară la începutul lui noiembrie, după 0-1 cu Farul. O leziune musculară, de pe urma căreia medicul Claudiu Stamatescu l-a recuperat în mai puțin de trei săptămâni. Reghe l-a introdus la pauză cu FCSB (2-3), apoi l-a folosit 90 de minute cu Filiașul (3-0), în Cupă. 

Gigi Becali îl contrazice pe MM Stoica: „Nu l-am ofertat pe Boloni! Mereu a avut ceva cu mine”
FCSB
Gigi Becali îl contrazice pe MM Stoica: „Nu l-am ofertat pe Boloni! Mereu a avut ceva cu mine”

Rotaru renunță la Houri

Numai că musculatura francezului a cedat din nou, pe 6 decembrie, înaintea meciului de la Botoșani (2-2). Altă leziune și pauză până pe 3 ianuarie, când a plecat cu echipa în cantonamentul de la Belek. În Antalya, dezastru! 

2 goluri și un assista bifat Houri la Universitatea Craiova, în 11 partide disputate în Liga 1 (9) și în Cupa României (2)

Chiar în finalul amicalului cu Paksi (5-2), Houri a fost lovit de un adversar, iar îngrijorarea e mare: un ligament încrucișat a fost atins

În condițiile date, Rotaru n-ar vrea să le plătească încă 600.000 de euro maghiarilor, pentru un transfer definitiv. Plus salariul jucătorului, care stagiunea viitoare, conform contractului, ar urma să crească de la 14.000 de euro lunar, cât are acum, la 15.000.

Am zis de când l-am văzut pe Houri că e marele nostru câștig din perioada de transferuri, are caracter și este un sportiv complet. Am vrut să-l luăm înainte să plece în Ungaria, Hagi mi-a zis întotdeauna: «Băi Mihaie, trebuia să-l iei!». Cu siguranță îl achiziționăm definitiv 

- Mihai Rotaru, finanțator CSU Craiova, în septembrie 2021

Citește mai multe știri din Liga 1

Transfer ratat la Dinamo » Atacantul a preferat să meargă în Liga 2

Continuă căutările » Fosta speranță a lui Mititelu, în probe la Dinamo

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
robotucigas
robotucigas  •  12 Ianuarie 2022, 11:06
Postat de wrx. pe 11 Ianuarie 2022, 19:18

***

Super! Tu vorbeai, strici limba română din toate punctele de vedere. Și te crezi român? Adică tu spui ca voi sunteți suporteri FCU? Da! Asa patron, așa suporteri! Vai de capul vostru! Deci nu știu ce sa mai spun... Ași spune multe, dar cred ca iau ban degeaba. Bai ne faceți Craiova de râs, duceți-vă cu Fcu la Ciulnița și Lăsați-ne dracu.

houri.10
houri.10  •  12 Ianuarie 2022, 09:35

Ce de *** frustrați pe aici :))))) nu mor leii cand vor ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

albalbastru72
albalbastru72  •  11 Ianuarie 2022, 19:31

Pai la banii astia mai bine fuga dupa Planici in Israel si Mitrea de la Sepsi!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează