GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  PROTEST

FOTO Un bărbat s-a urcat pe stâlpul din fața casei lui Becali: „Nea Gigi, ieși afară!” » Cum a fost rezolvat incidentul

Un bărbat a provocat un adevărat fiasco în fața locuinței lui Gigi Becali din Pipera. S-a urcat pe un stâlp din apropiere și a transmis că va coborî doar dacă finanțatorul celor de la FCSB va ieși și îi va asculta doleanțele. +7   FOTO
Un bărbat a provocat un adevărat fiasco în fața locuinței lui Gigi Becali din Pipera. S-a urcat pe un stâlp din apropiere și a transmis că va coborî doar dacă finanțatorul celor de la FCSB va ieși și îi va asculta doleanțele.

Articol de GSP - Publicat marti, 11 ianuarie 2022 17:36 / Actualizat marti, 11 ianuarie 2022 19:16

Un bărbat a provocat un adevărat scandal în fața locuinței lui Gigi Becali din Pipera. S-a urcat pe un stâlp din apropiere și a transmis că va coborî doar dacă finanțatorul celor de la FCSB va ieși și îi va asculta doleanțele. 

O adevărată desfășurare de forțe a avut loc astăzi în Pipera, chiar în fața casei lui Gigi Becali, după ce un bărbat s-a urcat până în vârful unui stâlp din zonă. Persoana în cauză susține că se află într-o situație materială precară, fără locuință, și a cerut ajutorul latifundiarului. 

„Nea Gigi, ieși afară!”, a fost strigătul care a răsunat în Pipera, înainte de apariția echipajelor de poliție și de pompieri. 

Scene incredibile în fața casei lui Gigi Becali 

Alertat de zarva de afară, Gigi Becali și-a făcut apariția la fața locului, alături de vărul lui, impresarul Victor Becali. 

+3 FOTO

Conform cancan.ro, finanțatorul celor de la FCSB a mers să discute cu bărbatul, i-a cerut în repetate rânduri să coboare, dar fără succes. Nemulțumit de reacție, Becali a cedat în prima fază: „Ia stai, mă, acolo! Ce vrei acum, să-ți dau palatul?”.

A revenit ulterior, l-a convins să revină cu picioarele pe pământ, apoi l-a chemat departe de mulțimea strânsă, într-o zonă în care aveau acces doar forțele de ordine. 

Gigi Becali, declarații după incidentul din Pipera: „I-am dat niște bani de chirie”

Gigi Becali a lămurit întreaga situație, într-un dialog cu jurnaliștii prezenți: „El a zis că nu are casă. I-am dat niște bani, acum vrea și casă. Mi-a zis să îi dau bani de chirie pentru o lună, cu după asta se descurcă. I-am dat banii. 

Eu veneam acasă, eram pe drum. Îi dădusem bani ieri, dar el a zis că vrea casă, dacă nu, se urcă pe stâlp... Dacă mai vine, treaba lui. Cine îl mai bagă în seamă?”.

Citește și alte știri cu Gigi Becali protagonist: 

Becali şi-a dat cu părerea şi despre cazul Djokovic: „Foarte bine că nu s-a vaccinat, dar ce-i prostia asta? Ce cauți tu acolo? Ești nebun?!”

Gigi Becali s-a lăudat în direct la TV: „Vom face un transfer spectaculos, e ceva de excepție!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (30)
petrov
petrov  •  11 Ianuarie 2022, 22:17
Postat de steaua.libera pe 11 Ianuarie 2022, 20:29

România 2022

Era Random nemulțumit că nea Gigi nu mai plătește postacii cum o făcea acum câțiva ani.

titiduru22
titiduru22  •  11 Ianuarie 2022, 20:36
Postat de steaua.libera pe 11 Ianuarie 2022, 20:29

România 2022

GSP 2022

steaua.libera
steaua.libera  •  11 Ianuarie 2022, 20:29

România 2022

Vezi toate comentariile (30)
Comentează
Close